Palmira: paaiškėja, kad viskas geriau nei manėte

Ketvirtadienis puikus – padedantis išmintingai įvertinti susidariusią situaciją, išvysti bei rasti būdus išspręsti susikaupusias problemas. Paaiškėja, kad viskas geriau nei manėte!

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 6, 2021, 5:30 AM

Diena kiek dvilypė, kai gerai jaučiasi ir flegmatikai, ir cholerikai, – tai tas metas, kai norisi ramybės, tylos, ir tuo pat metu imamasi ryžtingų veiksmų. Ir tai tinkama proga kovoti už savo reikalą, principus, taipogi ginti šeimą, namus.

Palanki diena piniginių, turtinių reikalų tvarkymui, sandorių tvirtinimui, naujos veiklos, kuriai deramai pasiruošta, pradžiai. Tinka ir atnaujinti tai, ką kažkada darėte. Geras laikas bendravimui, pažinčių užmezgimui, mokymosi ciklo pradžiai. Palankios tolimos kelionės. Naudingi susitikimai su užsieniečiais. Gautus pasiūlymus veiklai verta priimti.

Netinka ką nors užbaigti, taip pat sėti, sodinti augalus. Blogai keiktis. Nepalanku namuose ilgai užsisėdėti, tvarkyti namus, taip pat ilgai miegoti ar į veidrodį užsižiūrėti.

Netinka rengti pasilinksminimus. Nepalankūs romantiški pasimatymai.

Gera proga kovoti su baime. Tinka valytis nuo neigiamos aplinkinių įtakos.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti arklius, pasagas, šunis. Blogai – artimuosius. Gyvūnus, paukščius – laukia išbandymai.

Blogas ženklas: greit išsitepti, stiprus vėjas į nugarą, išberti kruopas, grūdus, miltus netyčia; jei ne vietoje šiukšlės iškristų.

Geras ženklas: rasti kelis vienodus metalinius daiktus.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį patartini tamsūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį elkitės ramiai, dirbkite neskubėdami. Dėl nieko nesinervinkite. Raskite laiko atsipūsti, pabūti vieni. Svarbius reikalus tvarkyti paveskite artimam žmogui arba atidėkite kitai dienai.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį daugiau bendraukite, tarkitės – gali kilti šaunių dalykinių sumanymų. Draugų pagalba irgi gali būti svarbi bei reikalinga, ypač sprendžiant įsidarbinimo klausimą, materialines problemas. Tinkamas laikas imtis permainų veikloje, rizikuoti versle, pasirašyti svarbią darbo sutartį, sandorį.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį švytėsite ir sulauksite aplinkinių pagarbos, simpatijos bei palaikymo. Pats laikas atkaliau ginti savo principus – savi bei aplinkiniai jus palaikys. Gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi. Tinka susitikti su būsimu darbdaviu, rengti darbo sutartį.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienis palankus veiklos plėtimui, bendradarbiavimo užmezgimui su užsieniečiais, ieškoti naujo darbo. Šiandien seksis ir atitaisyti ankstesnes klaidas darbe, o taip pat atpirkti nuoskaudą, kurią padarėte artimam asmeniui – ką nors už jį ar dėl jo padarykite, padovanokite ką nors mielo.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį labai neįsitempkite, būkite malonesni, švelnesni artimiesiems, jei dirbate – kolegoms, tuomet diena praeis gana ramiai ir net sėkmingai. Palanku ieškoti rėmėjų, investuotojų, tvarkyti kredito, draudimo reikalus, skolintis pinigų.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienis bus laimingas, jei mokėsite įvertinti sutuoktinio bei aplinkinių pastangas. Tai puikus laikas ieškoti sąjungininkų, tad nepraleiskite progos laiku susitarti su svarbiais žmonėmis, įtakingais draugais – šiandien pats laikas ieškoti rėmėjų, partnerių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį būsite itin darbingi, tik neskubėkite – tai pakenks kokybei, o šiuo metu iš jūsų bus reikalaujama tikrai nemažai. Saugokitės tikrintojų – galite per juos nukentėti. Geras laikas pradėti sveikatos stiprinimo kursą.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienis palankus, tai gera proga išspręsti atsibodusias problemas, ypač šeimoje. Bendraukite su jums svarbiais žmonėmis – nepastebimai įtakosite jų nuomonę, pasirinkimą.

Šaulys (11 23–12 21). Nors ketvirtadienis ir tinkamas kovai, jums derėtų nesivelti į ginčus, konfliktus. Palankus metas apsispręsti dėl gyvenamosios vietos, dėl nekilnojamo turto įsigijimo, gyvenamosios vietos pakeitimo.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį daugiau dėmesio kreipkite į naujienas, gautus patarimus, pasiūlymus. Dirbkite su informacija, gilinkitės į dalykus, kuriuos blogai žinote.

Vandenis (01 20–02 18). Net jei darbų krūvis dar labiau išaugs, ketvirtadienį daug neužsigriebkite – kokybė bei sveikata svarbiau. Tinkamas laikas įvairioms finansinėms, taip pat darbo sutartims. Neblogas laikas tikrinti sveikatą, pradėti organizmo valymo, stiprinimo kursą.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį būsite energingi, tad kilusias problemas spręsite operatyviai, be vargo įveiksite net ir sudėtingus reikalus. Šiuo metu nuo jūsų nemažai kas priklauso – tad bus taip, kaip iš tiesų panorėsite. Tik labiau įsiklausykite į savo nuojautas, nepraleiskite pro ausis aplinkinių įspėjimų, patarimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.