Palmira: įtemptas metas, svarbu kontroliuoti emocijas

Šeštadienis gana įtemptas, kai svarbu kontroliuoti emocijas – netikusios nuotaikos apimti galite susipykti su jums brangiu asmeniu, azarto pagauti įsivelti į piktą ginčą su žmogumi, kurį gerbiate ar nuo kurio priklauso jūsų gerovė.

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-05-08 05:30

Tai tas metas, kai visur svarbus saikas – reiškiant jausmus, bendraujant, perkant, linksminantis, pramogaujant. Nepirkite brangių, vertingų daiktų, meno kūrinių. Nepersivalgykite. Venkite svaigalų. Na, ir nesivelkite į romantiškus nuotykius. Tai ne pats geriausias laikas ir meilės pasimatymams, juolab santykių aiškinimuisi.

Šeštadienį verta baigti senus darbus. Tai puiki proga nugalėti blogą įprotį, atsisakyti nereikalingų daiktų ar žmonių. Pasistenkite grąžinti skolas draugams, įvykdyti seniai duotus pažadus artimiesiems.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį nėra svarbūs, nebent buvo apsiniaukusi naktis – tuomet jie pildysis labai greitai. Reikšmės – tradicinės.

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, nagą nusilaužti, jei dantis nuskiltų, jei akmuo iš žiedo iškristų, išlieti pieną.

Geras ženklas: jei prie jūsų prieitų svetimas šuo, pašerti benamį šunį, šalia jūsų paukščiai tūptų; žalia spalva.

Avinas (03 21–04 20). Jūs kupini geriausių ketinimų, tik nemanykite, kad tikslas pateisina priemones, – kad ir ko siektumėte, kad ir ko norėtumėte, neperlenkite lazdos. Taip pat mokėkite būti dėkingi artimiesiems už jų meilę bei rūpestį.

Jautis (04 21–05 20). Reikėtų labiau save pasaugoti šeštadienį – nepersistenkite, kad ir kuo užsiimsite, neverskite save dirbti to, ko nesinori, nebendraukite prieš savo valią. Derėtų vadovautis nuojautomis – taip išvengsite problemų.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienį atsipūskite nuo bendravimo – jums reikia ramiai pailsėti vieniems. Tądien bus svarbu nesivelti į ginčus bei nerizikuoti kelyje.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienį ne laikas spręsti svarbius šeimyninius klausimus – pasistenkite, kad nepritrūktų pakantumo artimųjų atžvilgiu. Jau sekmadienį imsite viską kitaip vertinti.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienį galimi nesklandumai – ginčai vers ieškoti naujų tiesų, naujos išeities. Beje, tam pasitarnaus aplinkos pakeitimas – dabar verta kartu su šeima ištrūkti iš namų.

Mergelė (08 23–09 22). Uždrauskite sau dėl niekų nervintis šeštadienį, kitaip viskas, kas juda, ims kliudyti. Jums padės nusiraminti fiziniai darbai, didysis namų tvarkymas, sportas, ypač gryname ore, ilgi pasivaikščiojimai. Labiau pasaugokite svarbius daiktus – jie gali sugesti, sudužti, pasimesti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Kritikuoti nepagalvojus, reikšti nepasitenkinimą artimiesiems – pats lengviausias dalykas. Bet pamėginkite šeštadienį matyti tik tai, kas gerai daroma, bei apie tai pasakyti, tuo pasidžiaugti, ir santykiai šeimoje persimainys geresne linkme.

Skorpionas (10 24–11 22). Jei šeštadienį būsite itin reiklūs bei priekabūs, artimiesiems nuotaiką sugadinti pavyks greitai ir nesunkiai. Tai netinkamas laikas demonstruoti savus principus, charakterį. Energijos antplūdį panaudokite ne santykių aiškinimuisi, o naudingiems šeimai darbams.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienis išryškins santykių problemas su mylimu žmogumi – tik neskubėkite jo apie tai informuoti. Jei norite likti teisūs, verta savo nepasitenkinimus išsakyti sekmadienį po pietų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadieniui nieko svarbaus neplanuokite – geriau jausitės, jei mažiau įsitempsite, jei liksite namie su savais. Pasistenkite kiek atsiriboti išorinio pasaulio, nuo nereikalingo bendravimo. Dažniau nusileisite artimiesiems, savo tėvų valiai. Netinkamas laikas kalbėtis apie šeimos išlaidas ir planuoti būsimas.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienį apdairiau žadėkite, atsargiau įsipareigokite – tesėti nebus paprasta. Diena nėra palanki svarbiems pokalbiams.

Žuvys (02 19–03 20). Rūpesčių (nei finansinių, nei dalykinių) kol kas nesumažės, tad nepraraskite savitvardos spręsdami susikaupusias problemas, verčiau atidėkite šiuos galvosūkius sekmadieniui, kuris bus kitoks. Šeštadienį neverta dėl darbinių reikalų griauti šeimos planų, gadinti nuotaikos artimiesiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?