Palmiros horoskopas sekmadieniui, gegužės 9 d.

Itin aktyvus sekmadienis – būsite energingi, veiklūs. Tai geras laikas sportui, turistiniams žygiams, nedidelėms kelionėms, smagiems bičiuliškiems susibūrimams, pramogavimui.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 9, 2021, 12:01 AM

Puikus laikas viešnagėms, dalykiniams susitikimams, bendravimui su jums svarbiais žmonėmis, su draugais – pasikalbėkite rūpimais reikalais, pasiaiškinkite, kas jus slegia. Tinkama proga kreiptis patarimo į asmenį, kuris jums autoritetas, kurį laikote savo guru. Taipogi diena sėkminga dalykiniams susitikimams neformalioje aplinkoje.

Palankus laikas pirkti transporto priemones, telefonus, knygas.

Blogas ženklas: jei įsmigtų krentantis peilis – konfliktai; nerasti vieno bato, jei batas suplyštų – nesėkmė, jei namuose kas lūžtų, tinkas byrėtų – nesantaika šeimoje. Taip pat blogai, jei durys neatsirakintų, nagas nulūžtų, išlieti pieną.

Geras ženklas: rasti peilį, kirvį – išspręsite painią, slegiančią situaciją; netyčia įsipjauti, susižeisti – sunkus, bet reikalingas išsiskyrimas; jei paukščiai šalia jūsų tūptų, užkristų paukščio plunksna – apsauga; tamsiai raudona, ryškiai geltona spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienį pavyks atgauti pusiausvyrą. Tai puiki diena aktyviam poilsiui, kelionėms, susitikimams su draugais.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienis tinka gimtadienio šventimui. Apskritai tai bus smagi diena – laukia malonūs siurprizai, džiugūs susitikimai. Galimas slaptas romantiškas nuotykis.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį puikiai jausitės viešumoje, jums bus lengva ir malonu bendrauti. Galima laiminga romantiška pažintis. Jei slegia dalykiniai rūpesčiai – sekmadienis bus puikus juos išspręsti neformalioje aplinkoje. Diena bus palanki kreiptis pagalbos į artimuosius, giminaičius.

Vėžys (06 22–07 22). Šiandien imsite viską vertinti kitaip nei vakar, ir tai bus puiki diena, atnešanti susitaikymą. Nepraleiskite progų – mažų ir didelių – nudžiuginti artimuosius, giminaičius, draugus. Tai geras laikas svarbiam pokalbiui su tėvais. Palanku susitikti su žmonėmis, galinčiais įtakoti jūsų karjerą.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienis puikai tinka ne tik kelionėms, bet ir bendravimui su žmonėmis, galinčiais jums padėti geriau suprasti save, savo galimybes, perspektyvas darbe. Nepraleiskite gautų pasiūlymų veiklai, verslo plėtimui – tai bus proga pagerinti jūsų reikalus.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienis žada intriguojančias pažintis, nuotykius, na, ir neplanuotas išlaidas (galbūt dėl to, kad būsite linkę į nepamatuotą riziką).

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienio pokalbiai su antrąja puse padės geriau suprasti vienas kitą. Tądien verta neoficialioje aplinkoje pabendrauti ir su dalykiniais partneriais, įtakingais asmenimis.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienio susitikimai, naujos pažintys – nepaprasti. Galite sužinoti naudingų jūsų veiklai dalykų, vertingų patarimų sveikatai. Palanku kažką vertingo nupirkti namų ūkiui.

Šaulys (11 23–12 21). Jei šeštadienį praleidote gerą progą patylėti, tai nepraleiskite progos sekmadienį susitaikyti. Neryžtingiems bei atsargiems ši diena gera ir prisipažinti meilėje. Jei auginate vaikus, puikus laikas pasikalbėti jautriomis temomis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienio pokalbiai jums svarbiais klausimais su artimaisiais bus rezultatyvūs.

Vandenis (01 20–02 18). Šiandien pasijusite geriau nei vakar – aplinkiniai jus vertins, jumis žavėsis, norės draugauti. Ši diena puikiai tinka užmegzti svarbias pažintis – tiek asmenines, tiek dalykines. Tai – likimo dovanų metas.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienis geresnis už šeštadienį – pavyks blaiviai įvertinti situaciją, susitaikyti su tuo, kas neišvengiama, ir pasidžiaugti šeima bei draugais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.