Astrologė: šiam ženklui pavasaris gali iškrėsti pokštą

Šią savaitę neteks nuobodžiauti, žada astrologė Palmira. Avinams pavasaris gali iškėsti pokštą – atnešti puikią progą pradėti gyvenimą iš naujo.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-05-11 13:30

Avinas (03 21–04 20)

Pavasaris gali iškrėsti pokštą – netikėtas susitikimas, nauja pažintis, nelauktas pasiūlymas, ir jūs jau esate pasirengę viską pakeisti? Jei nemainote kelio į takelį, tai puiki proga pradėti gyventi iš naujo.

Bet neskubėkite nutraukti saitų su tuo, kas kadaise buvo brangu, svarbu, sava, nerizikuokite imtis ko nors naujo veikloje, atsisakyti to, kas gerai žinoma, kad už tai nebūtų sumokėta per didelė kaina.

Neskubėkite sakyti „niekada“, nemanykite, kad tai jau paskutinis šansas, kad daugiau nieko nebebus ir niekas nebesikeis.

Jautis (04 21–05 20)

Kas dieną optimizmas stiprėja, prasideda persilaužimas: liūdesys, nesėkmės ima atsitraukti, užleisdami vietą sėkmei, laimei. Tiesa, kelias į laimę nebus tiesus: savaitgalį pasirodys, kad sklandote aukštai padangėse, o savaitės pradžioje gali tekti nusivilti savimi, savo veikla, laimėjimais.

Reikėtų išmokti pasinaudoti sėkmės akimirkomis.

Kad sektųsi veikloje, pagrindinius darbus reikia planuoti penktadieniui ir būsimam ketvirtadieniui, neskirti pasimatymų sekmadieniui ir trečiadieniui, o su vyru aiškintis santykius pavojinga savaitės pradžioje – tai skyrybų dienos.

Dvyniai (05 21–06 21)

Gana komplikuota savaitė – ne viskas susiklostys taip, kaip norėtųsi. Verčiau neplanuokite rimtų dalykinių susitikimų ir būkite atidesni, kantresni bendraudami su aplinkiniais, artimaisiais.

Itin atsargiems reikėtų būti antradienio vakarą, trečiadienį, ketvirtadienį, pirmadienį – tai didžiųjų iliuzijų, rimtų klaidų metas, kai galite daug ką sugadinti, daug ko netekti.

Vis dėlto bus sėkmingų progų – tai šeštadienio pavakarė, sekmadienio pirmoji pusė.

Teisingi sprendimai šiomis dienomis apsaugos nuo nemalonumų.

Nepervertinkite savo galimybių pirmadienį, ypač finansų srityje – viskas gali pasirodyti geriau, nei yra iš tikrųjų, o gerais norais vėliau nepasiteisinsite.

Vėžys (06 22–07 22)

Būsite pernelyg radikaliai nusiteikę, tad galite sugadinti santykius su artimaisiais, mylimu žmogumi. Ypač savaitės vidurys painus, kai neverta ko nors siekti, norėti.

Nesisielokite dėl to – likimas jus mokys būti laimingus savaime, nepriklausomai nuo to, kiek turite draugų, kiek pilna jūsų piniginė.

Savaitei baigiantis viskas pasikeis į gera – vėl ims sektis, trykšite meile, džiaugsmu. Pirmadienį atsiras nebloga proga įvykius pakreipti norima linkme..

Liūtas (07 23–08 22)

Galbūt esate ne viskuo patenkinti, nusivylę savo sugebėjimais, pasiekimais? Nemanykite, kad šiuo metu pavyks ką nors iš esmės pakeisti, – jūsų rankos bus surištos.

Gerų progų pasitaikys antradienį, bet nedaug. Iki vakaro siekite išspręsti keblumus darbe, santykiuose su artimaisiais, mylimu asmeniu.

Imkitės tądien svarbių darbų daug nesvarstę, kas vyksta.

Pasikalbėkite su reikalingais žmonėmis, vadovybe darbe – galite įgyti įtakingų draugų, užtarėjų. Jų pagalbos gali greitai prireikti dėl nelemtos klaidos atliekant užduotis darbe ar pavyduolių intrigų – galite patekti į šefo nemalonę ir net netekti darbo vietos. Būkite itin apdairūs ir atsargūs penktadienį – jūsų karjera gali pakibti ant plauko.

Mergelė (08 23–09 22)

Nekreipkite dėmesio į nesklandumus – tiesiog dažniau nusileiskite sutuoktiniui. Jei esate sumanę ką nors rizikingo, jei reikia išspręsti konfliktą darbe ar priminti, kad skolos grąžinimo terminai seniai praėję, negaiškite laiko dvejonėms antradienį. Nuo trečiadienio stabtelėkite, nurimkite – prasideda apgaulingas metas, kai optimistinis mąstymas gali suklaidinti.

Jei slegia meilės rūpesčiai, verta pasakyti viską, ką apie savo porą manote, šeštadienio vakarą ar pirmą sekmadienio pusę, o įsisenėjusioms veiklos problemoms spręsti tiktų pirmadienis.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Išbandymų metas, kai verta būti pasiruošusiems nenumatytiems kliuviniams, sunkumams. Net jei pasirodys, kad viskas klostosi sklandžiai, nebūkite tikri, jog tokie bus ir rezultatai. Ypač apgaulinga antra savaitės pusė, kai galite trumpam prarasti realybės jausmą.

Labiau rūpinkitės savo poilsiu, sveikata, stiprinkite nervus. Šeštadienio vakaras, pirma sekmadienio pusė padės sustiprinti santykius su artimaisiais, mylimu asmeniu.

Savaitgalį bei pirmadienį jūsų sumanumas, ryšiai padės sprendžiant problemas, susijusias su veikla.

Skorpionas (10 24–11 22)

Tikrai nenuobodžiausite – laukia permainų savaitė. Gali tekti keisti požiūrį tiek į savo darbą, tiek į santykius šeimoje, bendravimo ratą, jausmus, mylimą asmenį ir net pačią meilę. Tiesa, iki penktadienio imtinai svarbu nesiaiškinti santykių – teisybės tikrai nerasite. Tai tuščio vyliaus metas.

Svarbius darbus planuokite antradieniui, penktadieniui, kitam pirmadieniui. Tie, kuriuos varžo šeima, savaitei baigiantis gali pajusti palengvėjimą ir rasti išeitį, kaip neprarandant ryšio su artimaisiais rasti erdvės sau pačiam. Palengvėjimas ateis ir į kitas gyvenimo sritis, nors ne iš karto.

Šaulys (11 23–12 21)

Laukia įdomus laikas – artėja įvairiapusiškos permainos. Kad ir kas atsitiktų, svarbu nepamiršti, jog esate neįkainojama vertybė.

Jei kaupiasi klausimai sutuoktiniui, mylimam žmogui, viską išsiaiškinkite šį antradienį (ne vėliau nei 19 val.), kol jėgų persvara jūsų naudai. Panašus pokalbis antrą savaitės pusę, kitą pirmadienį gali būti pražūtingas jūsų meilei. Antradienis palankiausias ir darbo reikalams tvarkyti, svarbiems susitikimams bei susitarimams.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Esate kupini jėgų ir geriausių norų, jus įkvepia mylimas žmogus, optimizmo semiatės iš savo vaikų. Beje, pasistenkite jiems skirti kuo daugiau dėmesio.

Savaitės viduryje derėtų vengti naujų žmonių – per juos galite patirti nemalonių dalykų. Jei netikėtai įsimylėtumėte, nebūkite tikri dėl šio jausmo, labai tikėtina, kad tai tik meilės regimybė. Neskubinkite reikalų – po savaitės viskas savaime ims dėliotis.

Savaitgalį padovanokite antrajai pusei, tai padės suvokti, kokie reikalingi esate vienas kitam.

Vandenis (01 20–02 18)

Norisi ko nors naujo, gaivaus, galbūt kaupiasi nepasitenkinimas veikla, artimaisiais?

Mokėkite susitaikyti su tuo, kas neišvengiama. Kol kas reikia išlaukti. Neskubinkite įvykių.

Gilinkitės į santykius namuose, reikalus darbe ir mėginkite suprasti, kaip tai pagerinti.

Dabar ne viską galite, aplinkybės gali būti stipresnės už jus. Turite labiau taikytis prie kitų, mažiau save varginti. Nepraleiskite geros progos kai ką pakeisti santykiuose su jums brangiais žmonėmis šeštadienio vakarą, pirmą sekmadienio pusę.

Žuvys (02 19–03 20)

Nors aplinkybės klostysis palankiai, iki savaitgalio nepriimkite svarbių sprendimų meilės srityje ir veikloje – judėkite dabartine vaga nieko nekeisdami.

Ypač trečiadienį, ketvirtadienį, penktadienį nebūkite patiklūs – jumis gali apsukriai pasinaudoti (finansų, profesinėje srityse, taip pat šeimos reikaluose). Nerimo dėl piktų liežuvių galite patirti antradienio vakarą, trečiadienį – nesivelkite į ginčus, neskubėkite patikėti kompromituojančia informacija.

Savaitgalį gali įvykti džiugių pokyčių – tai malonių staigmenų dienos. Naudingas ir pirmadienis, tiesa, jei vengsite rizikuoti pinigais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.