Palmira: nepasiduokite pagundai save apgaudinėti

Ketvirtadienis dvilypis: norėsis kažko naujo, drąsaus, tačiau diena visiškai netinkama imtis naujų darbų, ne laikas ir rizikingiems sumanymams. Saugokite savo gerą vardą, sveikatą, pinigus, turtą.

Palmira<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-05-13 05:30

Bus svarbu likti sąmoningais. Stenkitės aiškiai įvertinti situaciją – nepasiduokite pagundai save apgaudinėti, matyti tai, ko norisi, o ne kas yra iš tiesų.

Diena aktyvi, ir būsite kupini ryžto kalnus versti, tačiau mokėkite apskaičiuoti jėgas bei finansines galimybes. Kad ir kuo užsiimsite, darykite tai neskubėdami, gerai apgalvodami. Būkite atidesni smulkmenoms. Palankus metas klaidų ieškojimui bei taisymui. Tinka ką nors užbaigti.

Geras laikas pradėti sportuoti. Bet kokiu atveju, daugiau judėkite, raskite laiko fiziniams darbams. Palanku tikrinti sveikatą.

Būkite atidesni vaikams, jų nuotaikoms. Gali išryškėti jų slaptos baimės, išgyvenimai, atsiskleisti nesėkmės.

Diena nepalanki romantiškiems pasimatymams bei pažintims. Netinkamas laikas šventimams.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį geriausia, jei nieko nesapnavote – reiškia, einate teisingu keliu. Sapnų gausybė liudytų apie klaidingą pasirinkimą. Tačiau jei save matėte nuogą – esate teisūs, jei artimą žmogų, draugą nuogą sapnavote – tai reiškia gerus santykius su juo. Itin blogai buvo regėti daug drabužių – tai apgaulės, iliuzijos.

Blogas ženklas: išsitepti, jei šiukšlės ne vietoje išbyrėtų, susižeisti, rakštį įsivaryti, ką nors sulaužyti, pamesti auskarą, jei karoliai, grandinėlė sutrūktų ar žiedelis nuriedėtų į sunkiai pasiekiamą vietą – vidinės nešvaros, taipogi nužiūrėjimo požymis, jei rankos, kojos tirptų – gresia liga, jei plyštų drabužis, siūlai trūktų – nelaimė artimam žmogui, jei kūną be paliovos niežėtų – turite daug priešų, garsiai knarkti iš trečiadienio į ketvirtadienį – per jus veikia tamsios jėgos.

Geras ženklas: netyčia sušlapti, sulyti, būti vandeniu apipiltam, jei stogas prakiurtų – apsaugos įgijimas, pagalba.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį patartina nešioti baltų, alyvinių, rožinių atspalvių drabužius, vengtini žali bei įvairūs tamsūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį viskam skirkite daugiau laiko – ir rašymui, ir dalykiniam susitikimui, ir kelionei: kai neskubėsite, daugiau suspėsite. Partneriai (arba jūsų samdomi žmonės) gali daryti finansinį spaudimą – ir šiuo atveju bus itin svarbu išlaukti, neskubėti duoti savo atsakymą.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį būsite verčiami spręsti finansines problemas, pažvelgti į jų priežastis – nors šito jums taip nesinorės daryti. Išties nereikėtų labai persistengti: kas šiandien sunkiai seksis, vėliau lengviau pajudės. Ir nesivelkite į ginčus su antrąja puse – jūsų santykiuose gali įvykti nepageidautinų pokyčių.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį būsite stiprūs ir galite drąsiai aplenkti konkurentus, laimėti svarbų reikalą. Pirmu įspūdžiu galite pasikliauti – pasiduokite impulsui. Tiesa, meilės reikaluose impulsyvumas nieko gero neatneš – galite rimtai suklysti. Beje, šios dienos įsimylėjimai fatališki turintiems šeimą – geri santykiai su artimaisiais bus pasmerkti.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį pasistenkite į nieką emocingai nereaguoti – lengvai užsigausite, be reikalo į skandalą įsivelsite. Nesiimkite sunkių, varginančių darbų, nebendraukite su piktais, ypač pavydžiais asmenimis.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienis – iliuzijų metas. Vargu ar teisingai sugebėsite įvertinti situaciją – ten, kur laukai pavojai, be reikalo rizikuosite, o kur viskas ramu, teisinga, įtarinėsite esant rūpesčių... Beje, tai sveikatos stiprinimo diena, tad valančios, stiprinančios medicininės procedūros jus pastūmės gerai permainai.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį gali atsinaujinti senos problemos, susijusios su jūsų veiklos finansavimu. Būkite apdairesni tvarkydami dalykinius reikalus – venkite rimtų įsipareigojimų veikloje, ypač jei jie susiję su pinigais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį nesitikėkite, kad viskas bus sklandu – senos problemos vers kažką keisti savo veikloje: gal partnerius, gal tik požiūrį į juos, o gal ir patį darbą, veiklą.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienis sudėtingas – jūsų galimybės bus apribotos. Tikėtini nuostoliai, priverstinės išlaidos. Nieko rimto nesiimkite, jei jūsų nepalaiko įtakingas asmuo ar sutuoktinis. Būkite apdairūs su bendrais pinigais. Gali atsiskleisti ankstesnių nuostolių priežastys.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį bus svarbu neprarasti kantrybės bei humoro jausmo. Nesivelkite nei į konkurencinę kovą darbe, nei į paprastus buitinius ginčus namuose su sutuoktiniu (galimi skandalai ir dėl pavyduliavimo). Kad ir kaip jūs būsite teisūs – savo įrodysite tik nusileisdami. Ginčas su vadovybe darbe gali baigtis nuostoliu jums, algos sumažinimu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį galite be reikalo karščiuotis dėl neprincipinių dalykų, kažkieno padarytų klaidų, ir tuo pat metu patys ką nors rimtai supainioti savo veikloje. Ypač su kolegomis bendraujant venkite kritikuoti jų darbą bei girtis savais pasiekimais.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį jūsų nuotaikos giedresnės, ir tas pačias problemas imate vertinti kitaip. Tik vargu, ar rasite šiandien išeitį. Atidėkite tai vėlesnėms dienoms, mėnesio pabaigai.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį pasistenkite darbe nepasiduoti svetimai įtakai – turėkite savo nepriklausomą nuomonę, kurią kitiems piršti nėra būtina. Artimiesiems būsite linkę priekaištauti dėl dalykų (išlaidų, meilės nuotykių, sugadintų daiktų ir pan.), kuriuos jie seniai pamiršo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.