Palmiros horoskopas penktadieniui, gegužės 14 d.

Penktadienis – didžiųjų permainų metas, pagal prasmę atitinkantis Rytų Naujuosius Metus. Keisis jėgų pusiausvyra Zodiake, mat Jupiteris (pagal kurio judėjimą skaičiuojamas Rytų kalendorius) pereina iš Vandenio į Žuvų ženklą – vertinkite tai kaip mažą būsimų Tigro metų repeticiją (kuri truks du su puse mėnesio), kai teks koreguoti savo veiksmus, santykius su aplinkiniais. Ims dominuoti Vandens ženklai (Žuvys, Vėžiai, Skorpionai), o štai ugnies ženklams (Avinams, Liūtams, Šauliams) patartina būti atsargesniems.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 14, 2021, 12:01 AM

Diena padės atgauti ramybę. Tai ramus, gražus laikas, primenantis apie susitaikymo džiaugsmą bei dovanas. Stenkitės aplinkiniais labiau pasirūpinti, padėti, tiems, kas prašo. Itin svarbūs bus ryšiai su tėvais, seneliais. Prisiminkite giminės praeitį. Tinka lankyti kapus.

Galima imtis naujų darbų, tiesa, netinka skubėti – viską tikrinkite, pasverkite, deja, bus didesnė profesinių klaidų tikimybė, o perdaryti bus sunku. Ir viskame turėkite savo nuomonę. Būkite atidesni finansiniuose dalykuose – atidžiau skaičiuokite pinigus, na, ir kritiškiau vertinkite naujus pasiūlymus užsidirbti.

Penktadienį 1 val. 36 min. Jupiteris įeis į Žuvų ženklą, kuriuo judės iki liepos 28 d. Jupiteris – Zodiako mokytojas, ir judėdamas kiekvienu Zodiako ženklu mus skatina kažką naujo įsisavinti. Jupiteris Žuvyse – mistiškojo, paslaptingojo Neptūno valdžioje, – padės įsitikinti sena šventa tiesa apie dangaus valdžią: „kas danguje, tas ir ant žemės“.

Geriausiu atveju Jupiteris Žuvyse stiprina religijos įtaką visuomenėje, skatina labiau paisyti moralės normų. Kadangi Žuvyse Venera itin galinga (egzaltuoja arba soste), tokia Jupiterio padėtis skatina atjautą, rūpinimąsi visais nuskriaustaisiais, besąlygišką atsidavimą, išaukština moterį, grožį, meilę. Blogiausiu atveju stiprėja slaptų struktūrų valdžia, šešėlinė ekonomika. Menkėja atsparumas alkoholiui, narkotikams bei kitokioms priklausomybėms.

Jupiteris Žuvyse globoja dvasininkus, misionierius, keliautojus, jūrininkus bei vyndarius, muzikantus, poetus.

Kai Jupiteris judės Žuvimis, verta dažniau nuvykti prie jūros... Svajokite, mylėkite, džiaukitės gyvenimu! Jums padės geriau pajusti Jupiterio Žuvyse dvasią ametistas, akvamarinas, fluoritas, jūriniai perlai. Rinkite jūros akmenėlius, kriaukles, žarstykite smėlį (bet ne perlus kiaulėms)...

Puiku, jei iš ketvirtadienio į penktadienį nieko nesapnavote, beveik visi sapnai buvo įspėjantys apie nelaimes, ligas, netektis. Gerai buvo tik praustis, švarų vandenį regėti – tai išsivalymas, pasveikimas.

Blogas ženklas: nuskinti gėlę, jie namuose gėlė nuvystų, pasisavinti pamestą daiktą, atsakyti prašančiam, ką nors įskaudinti, sugrįžti atgal išėjus.

Geras ženklas: ką nors pamesti (išvengsite gresiančių nemalonumų), gauti gėlę dovanų, jei namuose gėlė išsiskleistų, jei paukščio plunksna užkristų, gauti gėlę dovanų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus ramiam šeimyniniam poilsiui; šeštadienį patartina balta, raudona, auksinė, vengtina juoda, mėlyna, alyvinė; sekmadienį palanki žydra, auksinė, vengtina žalia, ruda; pirmadienį tinka ruda, tamsiai mėlyna, juoda, vengtina raudona, oranžinė.

Avinas (03 21–04 20). Nuo penktadienio viską ims lemti nuojautos, mokėjimas tylėti, girdėti, užuosti – tai apsaugos nuo klaidų, nusivylimų... Jei atsiskleistų senos klaidos veikloje – nieko baisaus, dabar tai nesunkiai atitaisysite.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį laukia geros naujienos – jūs būsite kupini įkvėpimo. Tiesa, neskubėkite – norėdami greičiau išvysti norimą rezultatą galite rimtai apsirikti, suklysti. Tai pakenks jūsų profesinei reputacijai ir net santykiams su draugais.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį aiškinkitės, kas svarbiausia jūsų veiklai, karjeros sėkmei, bei kas tam trukdo. Pats laikas atsisakyti dalykų, dėl kurių nukenčia jūsų reikalai. Gera diena užmegzti dalykinius ryšius.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi, tiesa, ne iš karto. Neskubėkite įsipareigoti trumpiems terminams. Nors ši diena sėkminga, bet, kad reikalai pakryptų jums reikalinga kryptimi, vien gerų norų nepakaks – be rimtų pastangų, be atkaklaus darbo nieko nepešite.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį nevenkite problemų – ši diena tinkama pažinti nesėkmių priežastis bei prigimtį, kad galėtumėte jas sėkmingai įveikti bei užkirsti kelią naujiems nesmagumams.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį jums padės žvilgsnis iš šalies, draugo, kolegos, partnerio, antrosios pusės nuomonė, patarimai. Nepriimkite vieni svarbių sprendimų – ateities perspektyvas vertinate gana klaidingai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienis vers susitelkti – savaime, už gražias akis jau nieko nebegausite. Teks priprasti, kad geri dalykai greitai ir paprastai nepasiekiami. Pats laikas susitaikyti su sąžine, grąžinti ne tik materialias skolas ir ne tik draugams, bet ir savo šeimai (tik dėkingumo nesitikėkite bei venkite priekabiauti dėl niekų artimiesiems).

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį prasideda jūsų sėkmės, meilės, džiaugsmo laikas. Tik pradžioje reikėtų atsiprašyti tų, kuriuos mylite. Tai nuostabus laikas – pagaliau viskas ims keistis į gerą.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį vargu ar pavyks paskubinti įvykius – kažkas vėluos, strigs vietoje, pagaliau ir patys galite greitai prarasti entuziazmą darbui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį greitai išspręsite net sudėtingas problemas, atliksite ir neįdomius, nuobodžius darbus. Patartina ieškoti naujos profesinės informacijos, daugiau bendraukite su kolegomis. Šios dienos susitikimas ar gauta naujiena daug ką paaiškins.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį labiau vertinkite savo laiką, pastangas bei pinigus – jėgų bei pinigų gali pristigti lemtingą akimirką. Kol kas nepalankus laikas svarbioms finansinėms operacijoms, o taip pat meilės santykių aiškinimuisi su sutuoktiniu.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį prasideda jūsų triumfo laikas. Tik neskubėkite – dar viskas prieš akis. Na, o šiandien tinkamas laikas ieškoti draugų, bendraminčių, kuriems priimtinos jūsų idėjos, kurie gali padėti įgyvendinti jums svarbų sumanymą. Tai ir tinkamas metas kreiptis į šefą svarbiu klausimu – jūs galite daug laimėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.