Palmira: mažiau planuokite, elkitės pagal įkvėpimą

Sekmadienį mažiau planuokite, elkitės pagal įkvėpimą – tai gana pasyvus metas, kai reikia pasiduoti srautui ir laukti ženklo. Būkite lankstūs – nedera užsispirti: taip prisitrauksite laimingas permainas. Diena palanki bendravimui, susitikimams su senais draugais, kelionėms (išskyrus vandens transportą), šventimams, pramogavimui. Na, o labiausiai sėkmingas metas iki 13 val. 50 min. O štai sekmadienio vakaras po 18 val. nekoks. Geriausia jį praleisti namie su savais.

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 16, 2021, 5:30 AM

Tądien daugiau vaikščiokite pėsčiomis, ilgiau būkite bei mankštinkitės gryname ore. Dažniau užverskite galvą, pažvelkite į dangų.

Iš šeštadienio į sekmadienį buvo gerai regėti daug sapnų. Puiku, jei keliavote, į kalną lipote, regėjote tauriuosius metalus, brangakmenius, monetas – tai sėkmė, pinigai, turtas. Blogai jei prausėtės, vandeniu plaukėte – apkalbos, jei kirpote plaukus, regėjote muses, tarakonus – apgaulės, vagystės, jei turėjote reikalų su banknotais – nuostoliai.

Blogas ženklas: kristi, raktus pamesti – nužiūrėjimo požymis, gresia nemalonumai namuose, rasti surūdijusių metalinių daiktų, jei namuose kas savaime užsidegs ar ims svilti drabužis ant jūsų – įspėjimas, kad reikėtų koreguoti jūsų gyvenimo būdą, dabartinį pasirinkimą; žalia, gelsvai žalia, raudona, ruda.

Geras ženklas: sulyti saulei šviečiant – laimė, turtas; žydra, tamsiai mėlyna, auksinė.

Žvilgsnis į priekį: pirmadienį palankios spalvos – juoda, tamsiai mėlyna, ruda.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienis tinkamas viešnagei, tiesa, su šeima. Aplankykite seniausius giminėje, nueikite į kapus.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienio susitikimai bei pokalbiai iki 13 val. ypatingi – jie bus svarbūs ilgam. O štai vakaras sudėtingas.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienis ypatingas iki 13 val.

Vėžys (06 22–07 22). Gera proga sekmadienio pirmąją pusę pakovoti už jums svarbaus asmens dėmesį bei pripažinimą!

Liūtas (07 23–08 22). Pirma sekmadienio pusė – gera proga mėginti susigrąžinti kažkada mylėtą žmogų ar jau pamirštą, prarastą artumą su dabartiniu partneriu.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienis smagus, ypač iki 13 val. Leiskite laiką su tikraisiais draugais bei mylimu žmogumi. Galimos netikėtos romantiškos pažintys toli nuo namų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienis – gera diena pristatyti tėvams savo širdies draugą (-ę).

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienis palankus susitikimams su jums svarbiais asmenimis, su žmonėmis iš toli.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienį galimas susitikimas su kažkada mylėtu asmeniu, tinkamas ir pakovoti už seno meilės ryšio atnaujinimą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Skirkite sekmadienį savo porai. Beje, dabartinės romantiškos pažintys gali būti susijusios su jūsų senais gyvenimais ir asmenimis iš praeitų reinkarnacijų.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienio vakaras sudėtingas, ir tai, kas džiugiai prasidėjo šeštadienio vakare ar pirmą sekmadienio pusę, gali būti nubraukta.

Žuvys (02 19–03 20). Tai sėkmės dienos, kai išsisprendžia sudėtingos problemos. Gali atsinaujinti senas meilės ryšys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.