Palmira: antradienį laukia tyla prieš audrą

Tyla prieš audrą, kai trumpam atslūgsta susikaupusi įtampa ir net netikėtai pasiseka. Gimsta nepaprasti sumanymai, pavyksta rasti originalią išeitį iš neišsprendžiamų problemų ar susitarti dėl labai svarbių (ypač nestandartinių) dalykų.

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 18, 2021, 5:30 AM, atnaujinta May 18, 2021, 6:09 AM

Antradienis žada sėkmę sprendžiant finansines bei socialines problemas – tai pelno bei kaupimo metas. Tik nesidrovėkite kreiptis pagalbos (nors jums nebus tiek padėta, kiek norėsite...). Diena tinkama atsakingiems susitarimams. Tiesa, rytmetys nuo 9 val. iki 11 val. tam nepalankus. Šis laikas nebus tinkamas ir svarbiems pokalbiams – tiek asmeniniams, tiek dalykiniams: vargu ar jus išgirs, teisingai supras. Galite net sukelti kitam antipatiją, nenorą toliau su jumis matytis.

Vis dėlto diena puiki bendravimui, pažinčių užmezgimui, pasikeitimui informacija. Palanku dirbti su nauja informacija, kažko mokytis. Galima pradėti naujus darbus, mokymosi ciklą.

Siekite likti draugiški, labiau kitais pasirūpinti – pamirškite savas problemas, nekalbėkite apie save. Kita vertus, nereikėtų leisti aplinkiniams kištis į jūsų reikalus. Stenkitės nepasiduoti spaudimui iš šalies (ypač kolektyvo). Ne laikas ir kolektyviniams sprendimams – vargu ar pasieksite užsibrėžtų tikslų (veikiausiai tai paskatins destrukciją).

Antradienį nedera liūdėti, užsisklęsti vienatvėje. Būkite gerai nusiteikę, linksmi. Patartina ugdyti humoro jausmą, Geras laikas ir meilės pasimatymams bei pažintims.

Tinka siūdintis ar pirkti drabužius, rankines, rinkti vardus, spėti ateitį iš tekstų, mesti burtus. Palanku kirpti plaukus, nagus. Venkite naudotis transportu – stenkitės daugiau vaikščioti pėsčiomis.

Iš pirmadienio į antradienį gerai nebent skristi sapne. Visi kiti sapnai dažniausiai nieko gero nereiškė, o geri – apgaulingi.

Blogas ženklas: sutikti juodą katiną, vėluoti į transportą, kur pakeliui įstrigti, išlieti pieną iki 16 val.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios visos spalvos, išskyrus juodą.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį augs meilės, džiaugsmo poreikis, lydės sėkmė. Po 11 val. galimos įdomios pažintys, netikėtas susitikimas su kažkada artimu buvusiu asmeniu.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį prisiminkite situacijas, kai jums pasisekė, kažką laimėjote, kai buvote laimingi. Nors dalykinių reikalų tvarkymui ne pats geriausias laikas, tačiau nieko svarbaus rytdienai neatidėkite. Daugiau laiko skirkite šeimai. Galima laiminga romantiška pažintis.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienis daug kuo naudingas, kai netikėtai ima ir išsisprendžia ilgai varginanti problema, kažkas ištiesia pagalbos ranką, gerai pataria, ką nors naudingo pasiūlo. Tai metas, kai reikia aptarinėti svarbius reikalus, ypač susijusius su pinigais. Gerai iš su mylimu žmogumi pasikalbėti apie jūsų ateitį.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienis – naudos metas, kai atrandate naujų, anksčiau nepastebėtų galimybių užsidirbti papildomai, padidinti pelną versle. Būkite atidesni savo vaikų poreikiams, taip pat mylimo asmens svajonėms. Gera diena ir dovanai įteikti.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienis netikėtai smagus. Lengvai ir greitai tvarkysite reikalus, spręsite įsisenėjusias problemas. Beje, daug ką lems jūsų asmenybės žavesys – o šiandien būsite ypatingi... Su jumis norės visi draugauti, stengsis patikti bei įtikti.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienis – pasyvus metas, kai verta imtis tik gerai žinomų darbų, tvarkyti susikaupusius reikalus. Tądien jus puikiai nuteiks romantiška kelionė, pasimatymas su mylimu žmogumi. Beje, netikėtai gali paaiškėti, kas darbe jums puoselėja romantiškus jausmus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienis – nelauktos sėkmės metas, palankus įvairiems susitikimams, pažinčių užmezgimui. Būsite populiarūs, vertinami, gerbiami. Galimos ir netikėtos romantiškos pažintys toli nuo namų. Suskubkite kuo daugiau nuveikti.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienis – proveržio laikas, tad jei turite skubių darbų, svarbių dalykinių reikalų, neatidėkite jų rytdienai, kai viskas gali išeiti atvirkščiai nei ruošitės. Diena palanki ir svarbiam dalykiniam susitikimui, ir rimtiems pokalbiams su tėvais, seneliais.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienis džiugus, kai viskas stebuklingu būdu išsisprendžia jūsų naudai ir be ypatingų asmeninių pastangų. Tvarkykite reiklaus, susijusius su ginčais, įvairiais susitarimais. Palankus metas deryboms, sąjungos užmezgimui, pokalbiams su tais, kuriuos laikote savo mokytojais. Geras laikas romantiškoms išvykoms, meilės pasimatymams, deryboms su sutuoktiniu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį atsivers įvykių prasmė, ir tai padės atsipurtyti iliuzijų reikaluose, piniguose bei jausmuose. Tai sėkmingas laikas sprendžiant skolų, mokesčių klausimą, tvarkant draudimo, investavimo reikalus.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį ne laikas skubėti, demonstruoti savo jėgą – verčiau pagerbkite tuos, kas jus palaiko, kas padeda. Diena palanki svarbiems pokalbiams su dalykiniais partneriais, o taip pat su savo antrąja puse – aptarkite jums aktualius klausimus. Bus svarbu stiprinti bendradarbiavimo ryšius. Atidžiau, nuoširdžiau reaguokite į sutuoktinio skundus, nerimą. Ir neatidėkite rytdienai atsakingų darbų.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį dirbkite neskubėdami, susikaupę, tiesa, ne per daug – pervargti nereikia. Labiau pasaugokite sveikatą. Laikas po 11 val. geras taikymuisi, kaip ir deryboms, o taip pat ilgalaikiams darbo susitarimams. Palanku su būsimu darbdaviu aptarinėti jūsų veiklos sąlygas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.