Horoskopas birželiui: štai kam vasaros pradžia bus išties sėkminga

Prasidėjusi vasara daugeliui taps ilgai laukta atgaiva nuo lig šiol slėgusios įtampos ir rūpesčių. Astrologė Ramunė tikina, kad didelės sėkmės ir gerų naujienų gali sulaukti Dvyniai, Liūtai, Mergelės, Svarstyklės, Ožiaragiai ir Žuvys.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 31, 2021, 11:55 AM

AVINAS 03 21–04 19

Atėjus vasarai jūsų gyvenimas turėtų šiek tiek aprimti ir grįžti į įprastas vėžes. Nurimę galėsite daugiau laiko skirti sau, poilsiui ir artimiesiems. Pasirūpinkite savo sveikata, kuriai pastaruoju metu skyrėte labai mažai dėmesio.

Kad pravėdintumėte galvą, daugiau laiko skirkite sportui. Jis sustiprins jus ir fiziškai, ir dvasiškai.

Tačiau finansiniai rūpesčiai, jeigu tokius jutote pastaruoju metu, ir toliau kels galvos skausmą.

Laimė, paskutinėmis mėnesio dienomis situacija turėtų šiek tiek pasitaisyti. Būkite atidūs sudarydami sutartis, prisiimdami finansinius įsipareigojimus. Priimdami sprendimus šiuo laikotarpiu paisykite savo nuojautos. Ji bus labai stipri ir tikrai neturėtų nuvilti.

Šiuo metu pajusite daugiau dėmesio iš priešingos lyties atstovų. Gali netgi užsimegzti naujas įdomus ir nuotykių kupinas romanas, tačiau kažin ar jis truks ilgiau nei vasara.

JAUTIS 04 20–05 20

Vasaros pradžia – puikus metas imtis pokyčių. Galvoje knibždės daugybė idėjų, kaip pagerinti savo gyvenimą, kai kurias jų nedelsdami skubėsite įgyvendinti. Tik per daug nesusižavėkite kitų pažadais, ypač jei jie susiję su finansine reikalo puse. Jei nežinote, kuriuo keliu sukti ir ką rinktis, klausykitės savo nuojautos.

Antroje mėnesio pusėje laukia kur kas aktyvesnis socialinis gyvenimas. Laukia ne vienas susitikimas su seniai matytais draugais, giminaičiais. Bus ir įdomių renginių.

Tačiau per daug neatsipalaiduokite. Atostogų planus atidėkite kitiems vasaros mėnesiams.

Šiuo metu vertėtų daugiausia dėmesio sutelkti į profesinius ar verslo reikalus.

Atidžiai rinkitės žodžius, kuriuos vartojate kalbėdami su artimiausiais žmonėmis. Netyčia ištarti neapgalvoti žodžiai kitą gali labai įskaudinti ir turėti neigiamos įtakos tolesniems jūsų santykiams.

DVYNIAI 05 21–06 20

Jūsų laukia pakilus mėnuo. Jausite aplinkinių dėmesį, rūpinimąsi ir meilę. Kitiems irgi dovanosite šypsenas ir gerą nuotaiką. Vis dėlto būkite atsargūs. Žiūrėdami į žmones matysite tik gerąsias jų savybes – šilumą, dosnumą, nuoširdumą, tačiau kartais žavinga išvaizda slepia ne tokią žavingą, kaip jūs manote, asmenybę.

Vienišiems Dvyniams šis laikas palankus užmegzti tvirtus ilgalaikius santykius su gerą humoro jausmą turinčiu žmogumi. Tiesa, santykių pradžia gali būti šiek tiek duobėta, tad svarbu nepasiduoti pirma laiko. Jei reikia, suteikite antrą šansą.

Antroje mėnesio pusėje gali tekti daugiau valandų skirti darbo reikalams.

Žinoma, tai turėtų teigiamai atsiliepti jūsų piniginei. Bene svarbiausias mėnesio patarimas – atskirkite darbo reikalus nuo asmeninių.

VĖŽYS 06 21–07 22

Pasibeldus vasarai jumyse tarsi iš naujo kažkas užgims. Jausitės kitokie – kupini energijos, kūrybinių sumanymų ir drąsos. Jums atrodys, kad šiuo metu nėra neįmanomų dalykų. Ir iš dalies tai bus tiesa. Jūsų įdėtas darbas ir pastangos dabar tikrai turėtų atsipirkti. Ir su kaupu.

Tačiau neskubėkite pernelyg greitai dalintis su kitais savo idėjomis, pirma jas pasitikrinkite, sulaukite pirmųjų rezultatų. O jie, jeigu įdėsite daug darbo ir pastangų, turėtų greitai išryškėti.

Pasakykite „ne“ tiems žmonėms ar renginiams, kurie tik eikvos jūsų laiką, bet neduos jokios naudos. Branginkite kiekvieną savo minutę, nes dabar tas laikas, kai turite veikti.

Nepamirškite pasirūpinti savimi – ne tik savo dvasiniu pasauliu, bet ir fizine sveikata. Atminkite, kad pagal protą tik išlydi, o sutinka pagal išvaizdą. Atgaivinkite savo įvaizdį, atnaujinkite garderobą. Raskite laiko fizinei veiklai.

LIŪTAS 07 23–08 22

Panašu, kad jūsų laukia įdomi ir nuotykių kupina vasaros pradžia. Tikėtina, kad pagaliau galėsite ilgesniam laikui atsikvėpti ir galbūt net išvykti pailsėti į tolimesnę šalį. Jau vien atostogų planavimas ir laukimas suteiks jums daug teigiamų emocijų.

Atostogų metu užmegztos naujos pažintys įkvėps, sužadins norą mokytis ir geriau pažinti jus supantį pasaulį.

Birželio pabaigoje gali tekti vėl stipriai kibti į darbus.

Turėsite aiškius tikslus ir žūtbūt norėsite juos pasiekti. Prigimtinis žavesys ir diplomatija daugeliu atvejų padės, bet nepabijokite pakovoti už tai, kas jums priklauso, ir nenusileiskite.

Turėkite omenyje, kad gali praeiti nemažai laiko, kol pamatysite savo darbo rezultatus. Pasiruoškite tam ir būkite kantrūs.

MERGELĖ 08 23–09 22

Atėjusi vasara jums turės daug teigiamos įtakos – jausitės puikiai. Ambicijos ir norai augs tarsi ant mielių. Bet jums nebus sunku pasiekti tai, ko trokštate. Asmeninis žavesys, elegancija ir taktas padės jums į savo pusę patraukti net didžiausius kritikus. Jums lengvai seksis parduoti savo idėjas, patirtį, nuomonę.

Tiesa, nuo darbo išsisukti nepavyks. Teks paaukoti daug laiko ir pastangų. Nebus lengva, bet dėl to nė kiek nesiskųsite – puikiai suprantate, kodėl to reikia.

Vienišoms Mergelėms šis laikas ypač geras. Sulauksite daug dėmesio, romantiškų poelgių ir kvietimų artimiau susipažinti. Kai kurios naujos pažintys virs ilgalaikėmis draugystėmis, o viena jų galbūt netgi išsirutulios iki santuokos.

Priimdami sprendimus klausykitės nuojautos – ji neleis suklysti.

SVARSTYKLĖS 09 23–10 22

Pagaliau po sudėtingesnio laikotarpio ir jūsų namuose nušvis saulė. Jausitės laimingesni, labiau suprasti ir įvertinti. Kai kurie jūsų anksčiau priimti sprendimai pagaliau duos apčiuopiamą rezultatą.

Jis bus malonus ir įkvėps dar ryžtingiau siekti užsibrėžtų tikslų.

Gerai apgalvokite savo žingsnius. Pasiruoškite tam, kad dėl tolesnių pokyčių kai ko teks atsisakyti, bent jau kuriam laikui.

Birželis – palankus metas didesniems ir brangesniems pirkiniams įsigyti, pavyzdžiui, naujam automobiliui.

Antroje mėnesio pusėje galite netikėtai nusivilti artimu žmogumi, pasijusti taip, tarsi jumis pasinaudojo.

Artėjant liepai raskite laiko poilsiui, nuotykiams, pramogoms. Palepinkite save. Užsiimkite tais pomėgiais, kurie jus džiugina, arba paieškokite naujų.

SKORPIONAS 10 23–11 21

Birželis – mėnuo, kai daugiau laiko turėtumėte skirti artimiems ir mylimiems žmonėms. Su kai kuriais jų gal jaučiatės atitolę po karantino? Nebedelskite.

Jei reikia, imkitės iniciatyvos ir pagaliau susitikite, praleiskite drauge šiek tiek laiko. Patikėkite, to artumo ir paramos reikia ne tik jums, tik ne visi moka tai parodyti.

Šis laikas tinkamas sutvirtinti santykius ir tam tikrais saitais – palankus metas sužadėtuvėms ar santuokai, taip pat keisti darbą.

Vasaros pradžioje galite nusvilti priėmę keletą neapgalvotų sprendimų, susijusių su pinigais. Atidžiai planuokite rimtesnius pirkinius. Nepasitarę su teisininkais ar reikalą išmanančiais žmonėmis nepasirašykite jokių įpareigojančių sutarčių.

Neskubėkite priimti jokių sprendimų. Gali būti, kad tai tik laikina nedidelė krizė, kuri greitai išsispręs. Bet kuriuo atveju neskelbkite karo visiems, kas jumis nors kiek abejoja.

ŠAULYS 11 22–12 21

Birželis žada naują pradžią. Jūsų kelyje šiuo metu bus tikrai daug gerų progų ir galimybių. Nepražiopsokite jų ir maksimaliai jomis pasinaudokite.

Šiomis dienomis pajusite, kad pribrendote pokyčiams, kad esate pasiryžę keisti ir keistis. Ir jums tikrai pasiseks. Nuojauta, gera jums linkintys žmonės padės priimti tinkamus sprendimus, kurie turės milžiniškos įtakos jūsų ateičiai.

Turėdami tokį užnugarį ir žvaigždžių prielankumą galite nebijoti imtis ir rizikingesnių žingsnių.

Šis laikas ypač palankus investicijoms, verslo projektams. Tačiau kiekvieną žingsnį ženkite apgalvotai, venkite karštakošiškų sprendimų.

Tikėtina, kad šiomis dienomis visa širdimi iš naujo pamilsite. Senos nuoskaudos liks užmarštyje. Būsite pasiruošę naujiems tvirtiems ir harmoningiems santykiams.

Šį mėnesį sulauksite kvietimo į pasimatymą. Jei šiuo metu jūsų širdis neužimta, būtinai priimkite kvietimą.

OŽIARAGIS 12 22–01 19

Vasaros pradžia turėtų būti džiugi ir sėkminga. Pastaruoju metu jūsų gyvenime buvo nemažai išvarginusių pokyčių, bet dabar galėsite atsikvėpti. Gyvenimas sugrįš į nusistovėjusias vėžes ir jūs galėsite atsipalaiduoti.

Pirmosios dvi birželio savaitės ypač palankios kelionei. Jei negalite išvažiuoti kur nors tolėliau, įkraukite savo baterijas bent keletą dienų prie ežero ar Lietuvos pajūryje. Net jeigu oras ir nebus tam itin palankus, gera kompanija ar gera knyga jums padės pasijusti geriau.

Pailsėję tarsi naujomis akimis pažvelgsite į kai kuriuos pradėtus darbus ir galbūt nuspręsite sukti kitu keliu, tačiau nesistenkite nieko keisti per prievartą. Atsiduokite ramiai tėkmei, ir viskas susitvarkys.

Paskutinėmis birželio dienomis atidžiau stebėkite savo savijautą – galimi sveikatos sutrikimai.

Palankus metas tiems, kurie ieško naujo darbo. Tiesa, dėl jo jums gali tekti keltis gyventi į kitą miestą ar net šalį.

VANDENIS 01 20–02 18

Pirmasis vasaros mėnuo nebus toks džiuginantis, kokio norėtumėte. Bus ne vienas įvykis, kuris sukels nemažai streso ir įtampos. Prireiks kantrybės ir ištvermės, kad galėtumėte kuo ramiau išgyventi audringas dienas.

Matyt, dėl savo įsitempimo ir polinkio greitai užsidegti galėsite kaltinti nuovargį. Raskite laiko atsipalaiduoti, bent dienai kitai pabėgti nuo rutinos.

Taip pat pasirūpinkite, kad šalia būtų jums gera linkintys ir jus besąlygiškai mylintys žmonės. Jų palaikymo ir paramos jums šiuo laikotarpiu tikrai prireiks. Nebijokite, kai prireiks, patys paprašyti pagalbos.

Geriausias būdas kovoti su darbe pasitaikančiomis nemaloniomis situacijomis – pasitelkti kūrybiškumą ir žavesį. Bent jau patys pasistenkite neprovokuoti galimų barnių nei darbo aplinkoje, nei namie.

Birželį pasitaikys daug progų užmegzti naujų pažinčių. Būkite atsargūs bendraudami su „blogiukais“ – būsite linkę juos įsimylėti.

ŽUVYS 02 19–03 20

Jau visai netrukus išgirsite labai gerų naujienų. Jos greičiausiai bus susijusios su nauju projektu, kurio turėtumėte imtis artimiausiu metu. Būsite kupini energijos, todėl jums atrodys, kad nieko nėra neįmanomo. Pasistenkite išlaikyti šį nusiteikimą kaip galima ilgiau.

Pirmomis kalendorinės vasaros dienomis jūsų laukia nemažai malonių romantiškų akimirkų. Tarsi iš naujo pažinsite ir atrasite savo antrąją pusę skyrę daugiau laiko vienas kitam.

Tai turės daug teigiamos įtakos jūsų tolesniems santykiams.

Antroje birželio pusėje jums gali pasitaikyti neįtikėtinai gera proga įgyvendinti vieną sau keltų svarbių uždavinių. Pasinaudokite šia galimybe, nes neaišku, kada pasitaikys kita tokia gera proga.

Nebijokite garsiai kalbėti apie savo planus. Tai padės rasti bendraminčių, kurie padės. Baimintis konkurentų tikrai nevertėtų, bent jau šiuo metu.

Jūs augate. O naujasis „jūs“ bus toks, kurio žavesiui, sąmojui ir išminčiai bus sunku atsispirti. Ypač geras laikas kūrybinių profesijų atstovams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.