Palmiros horoskopas trečiadieniui, birželio 9 d.

Trečiadienis – kritinis metas prieš Saulės užtemimą Dvynių ženkle (stos birželio 10 d. ir maksimalią fazę pasieks 13 val. 43 min. Vilniaus laiku, 10 val. 43 min. pagal Grinvičą).

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 9, 2021, 12:01 AM

Nesiimkite nieko svarbaus, atsakingo – situacija gali pasirodyti geresnė nei iš tiesų yra. Netiks kažką pradėti, tvarkyti svarbius reikalus, ypač finansinius, socialinius. Tai bus blogas laikas ir aiškintis santykius – be skandalo gali neapsieiti, o tai greičiausi baigsis santykių nutraukimu, ir tai nepageidautina dėl užtemimo nulemto fatališkumo. Deja, ką nors pataisyti vėliau bus beveik nebeįmanoma.

Tai Mėnulio mėnesio pabaiga, kai gerai baigti senus darbus, apibendrinti nueitą etapą. Didesnė klaidų tikimybė dirbant su informacija, rašant, skaičiuojant. Būtina atida vairuojant transporto priemones (visas), einant gatve.

Taip pat nepalanku pirkti vertingus daiktus – nekilnojamąjį turtą, transporto priemones, mobiliuosius telefonus, brangius žiedus, apyrankes, rankines.

Nesivelkite į ginčus, venkite bendravimo su mažai pažįstamais asmenimis, neužmezginėkite naujų pažinčių. Pasisaugokite vagių, sukčių (ypač telefoninių, internetinių).

Dažniau ilsėkitės, nepasiduokite slogučiui.

Nepalanki diena nei šventimams, nei draugiškiems susibūrimams. Neskirkite ir meilės pasimatymų, juolab neaptarinėkite jausmų nei su mylimu asmeniu, nei su sutuoktiniu.

Bus didesnė nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė. Blogas laikas transporto, žiniasklaidos tarnyboms.

Galima nerami, sunki naktis – patartina eiti anksčiau ilsėtis (gerai ne vėliau kaip 22 val.), tiesa, labiau pasirūpinus turto apsauga.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai buvo svarbesni moterims. Tiesa, pildysis tik ryškūs sapnai. Palanku buvo regėti kovą, ginklus, kraują. Itin nepalankus toks sapnas, kuriame negalėjote vandens pasemti, atsigerti ar išvydote žmogų su tuščiais kibirais – saugokitės vagysčių, elkitės kukliau bendraudami su šeimos nariais bei aplinkiniais.

Blogas ženklas: jei laikrodis nukristų, sudužtų ar imtų vėluoti, veidrodį sudaužyti, kruvinai susižeisti, jei į grindų plyšį kas įkristų.

Geras ženklas: jei laikrodis imtų skubėti, rasti veidrodžio šukę, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis netinkamas svarbių reikalų tvarkymui, kelionėms; palankios ramios, blankios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį mažiau žadėkite bei iš kitų nieko neprašykite. Bus geriau, jei reikalus vilkinsite, atidėsite. Neužmezginėkite pažinčių. Ir nesugalvokite barti mylimo žmogaus, aiškintis santykių su vadovybe – nukentėsite, meilės bus dar mažiau, atlyginimo irgi dydis irgi nukentės.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis slegiantis. Iš jūsų gali pareikalauti skubiai atlikti nebaigtą, užvilkintą darbą, grąžinti seną skolą. Nepatartina spręsti problemų, susijusių su uždarbiu, pelnu ar nesklandžiais santykiais poroje.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį galite pasijusti prislėgti atsakomybės, įsipareigojimų naštos, tačiau vargu ar pavyks rasti išeitį. Kreipkitės pagalbos į senus draugus. Netinkamas laikas gimtadienio šventimui.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienis sunkokas, kai galima greitai nusivilti, nuliūsti ar apsigauti. Šiandien neverta niekur skubėti, užsigriebti didelių bei atsakingų darbų. Netvarkykite ir svarbių piniginių, turtinių reikalų, nesivelkite į avantiūras reikaluose. Patartina daugiau laiko praleisti namuose.

Liūtas (07 23–08 22). Venkite beatodairiško entuziazmo, fanatiško tikėjimo savo ar kažkieno kito nuostatų teisingumu. Nepasiduokite draugų bei viršininkų įtakai, turėkite savo nuomonę.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį pasistenkite tyliai, kantriai vykdyti savas pareigas, niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti – tai sukels priešingą reakciją. Venkite rimtų įsipareigojimų, o svarbų pokalbį su šefu geriau atidėti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį nieko naujo nepradėkite, niekam nieko nežadėkite ir svarbius pokalbius, keliones atidėkite. Analizuokite nueitą kelią – galite suvokti itin svarbią (nors ir nemalonią) tiesą.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį būsite linkę nusiminti ir be aiškios priežasties. Nepalanku skolinti pinigus, juolab juos investuoti. Ne laikas aiškintis meilės santykius.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį ne laikas susitarimams, deryboms, ginčams. Nelaukite iš aplinkinių (ypač sutuoktinio) adekvačios reakcijos bei supratimo. Neverta dalintis savo jausmais, svajonėmis, norais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį būkite atidūs ir atsargūs darbe – galimos traumos. Venkite konfliktų su viršininkais ir pasiruoškite priekaištams ar net nuobaudoms – jūsų silpnosios vietos, klaidos atsiskleis. Daugiau dėmesio skirkite sveikatos stiprinimui.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį net suvokdami, kad viskas gerai, galite išgyventi, nervintis, ypač dėl pinigų, dėl santykių su mylimu žmogumi, dėl vaikų elgesio. Tik nesiimkite jokių priemonių padėčiai „pataisyti“ – tuomet tikrai ją sugadinsite. Pasikliaukite savieiga – jūsų problemos vis vien ilgai nesitęs.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį geriausia, jei liktumėte namie. Jei būsite priversti sėdėti darbo vietoje, atsiribokite nuo nereikalingo bendravimo, neįsivelkite į apkalbas bei intrigas. Nerizikuokite kelyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.