Astrologė: šiam ženklui dabar sudėtinga, bet artėja gerosios permainos

Šios savaitės pradžia gana sunki, perspėja astrologė Palmira. Lengva nebus niekam, tačiau Skorpionai jau gali matyti šviesą tunelio gale, mat jiems artėja gerosios permainos.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
123rf.com
123rf.com
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 15, 2021, 11:07 AM, atnaujinta Jun 15, 2021, 1:04 PM

Avinas (03 21–04 20)

Savaitės pradžioje galimi netikėti išbandymai. Nebus lengva – įtampa, konfliktai ir darbe, ir namie, rūpesčiai dėl vaikų. Antradienį gali tekti aiškintis santykius su mylimu asmeniu – nors atsivers tiesa, apsispręsti neskubėkite. Trečiadienį būtina didesnė atida darbe. Kad patirtumėte mažiau nuostolių, nebūkite kategoriški, nesistenkite bet kokia kaina siekti savo tikslų. Savaitės pradžios sunkumai spręsis ketvirtadienį.

Penktadienį, šeštadienį viskas stos į savo vietas. Pavyks rasti sveiką kompromisą. Pirmadienį galite rizikuoti spręsdami seną problemą. Tai pergalės metas. Savaitgalį ir pirmadienį palanku užmegzti partneriškus santykius, ieškoti rėmėjų, investuotojų ir įtakingo globėjo.

Jautis (04 21–05 20)

Pasistenkite antradienį atsiriboti nuo visko, kas vyks šalia, nepasiduokite provokacijoms, nesivelkite į ginčus tiek su vadovybe darbe, tiek su šeimos vyresniaisiais. Nesigundykite trečiadienį gautais pasiūlymais. Mažiau tikėkitės iš mylimo asmens ir naujos romantiškos pažinties. Pirmą savaitės pusę teks rūpintis taika namuose ir artimųjų, ypač vaikų, gerove.

Nuo ketvirtadienio viskas ims krypti palankesne linkme. Ypatingas pirmadienis – laukia svarbūs ir įdomūs darbai, reikšmingų permainų pradžia. Žmonės, su kuriais tądien kalbėsitės ar matysitės, gali nulemti jūsų ateitį.

Dvyniai (05 21–06 21)

Antradienį gali erzinti dvejopi standartai darbe – viena girdėsite iš vadovybės, kitaip matysite darant, nervins ir sutuoktinio elgesys: vienoks darbe, gatvėje, su draugais, kitoks namie. Tai vers ieškoti išeities, skatins kai ką keisti iš esmės. Vis dėlto neskubėkite, nukirsti bus paprasta, tačiau dar stipri birželio 10 d. Saulės užtemimo įtaka, tad laikas fatališkas ir priimti sprendimai nebus atšaukiami.

Savaitės vidurys netinkamas aktyviai veiklai. Reikalams tvarkyti sėkmingesnė pirma penktadienio pusė. Savaitgalį skirkite vaikams, sutuoktiniui ar mylimam asmeniui. Tai gaivinančio, santykius stiprinančio, taurinančio džiaugsmo metas. Pirmadienį būsite apimti dalykinio entuziazmo – siūlykite naujus sumanymus, ieškokite pelningesnės darbo vietos.

Vėžys (06 22–07 22)

Likite saikingi savaitės pradžioje. Mažiau svajokite, planuokite. Nepasiteisins ir nauji finansiniai sumanymai. Savaitė nėra tinkama piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, klausimams, susijusiems su darbo pakeitimu, taip pat jūsų santuoka, spręsti. Jei jaučiate, kad nebegalite būti vienas šalia kito, neskubėkite skirtis. Sveikiausia dabar kurį laiką pabūti atskirai.

Penktadienio ir savaitgalio ramybė padės aiškiai suvokti, kokie brangūs jums namai, šeima, santykiai su motina. Sekmadienį, pirmadienį ims spręstis ir santykių su mylimu asmeniu problemos. Gali megztis ir naujas laimingas ryšys.

Liūtas (07 23–08 22)

Stiprėja pasitikėjimas savimi, jaučiate savo jėgą, tik neskubėkite tuo pasinaudoti. Ypač savaitės pradžioje, kai galite neteisingai įvertinti situaciją ir priimti itin pavojingą sprendimą. Tai laikas, kai lengva ko nors atsisakyti, jei tai brendo seniai ir iš tiesų trukdo.

Ketvirtadienį, pirmą penktadienio pusę palanku spręsti senas problemas, ieškoti, kaip pajudinti įstrigusį reikalą, atgaivinti santykius. Džiugus savaitgalis, pirmadienis, ir optimizmui turėsite pagrindo – netikėta bičiuliška pagalba, geras pasiūlymas, pažintis su ypatingu asmeniu. Spręsis finansinės problemos, nesklandumai, ypač su tėvais.

Mergelė (08 23–09 22)

Savaitė bus naudinga, jei nieko nesugadinsite antradienį. Tai metas, kai galima daug ką prarasti, jei pasiduosite emocijoms, norėsite atsiteisti už patirtą neteisybę. Nuo trečiadienio atsigausite. Tiesa, įvykių neskubinkite. Svarbų reikalą verta tvarkyti ketvirtadienį.

Savaitgalį apims nerūpestingas atsipalaidavimas – tai puikios dienos bendrauti, nedidelėms išvykoms, turistiniams žygiams. Galimos ypatingos naujos pažintys. Veiklai, kelionėms, svarbioms sutartims naudingas pirmadienis.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Nuo savaitės pradžios gali apnikti liūdnos mintys. Ir tai geriau, nei manyti, kad dabar viską galima keisti, perdaryti. Permainoms nepalankus metas – daugiau prarasite nei įgysite.

Netinka pradėti ko nors naujo. Imkitės tik kasdienių, gerai žinomų užduočių, neeksperimentuokite. Labai nepasikliaukite naujovėmis. Siūlymai dėl darbo vietos keitimo irgi nuvils.

Nuo penktadienio vėl pasijusite stiprūs ir laimingi. Nuo pirmadienio imkitės įgyvendinti savo sumanymus – jums tikrai seksis.

Skorpionas (10 24–11 22)

Nors savaitės pradžia sudėtinga, žinokite, kad artėja gerosios permainos. Venkite bendravimo su tais, kurie pyksta ant viso pasaulio, ir skeptikais, kuriems neįtinka jūsų pasirinkimas (veikloje, meilėje). Jei netikėtai kiltų konfliktų su jums brangiu žmogumi, sekmadienis, o ypač pirmadienis taps jūsų susitaikymo dienomis.

Antradienis sudėtingas – galimi išbandymai darbe, galite išgirsti kritikos (nebūtinai teisingos), susidurti su perdėtais reikalavimais. Vis dėlto ne laikas kovoti už savo teises ir principus.

Pirmadienis – jūsų tikrosios lyderystės metas, tad vertėtų tvarkyti svarbiausius reikalus. Beje, tai metas, kai likimas atsiunčia tikruosius mokytojus.

Šaulys (11 23–12 21)

Antradienį, trečiadienį gali tekti suabejoti savo pasirinkimu. Per daug kliūčių, nepatikimų žmonių. Tiesa, dabar nereikia nieko spręsti. Atsakingam sprendimui, svarbiam pokalbiui su darbdaviu, ryžtingam žingsniui tiktų nebent ketvirtadienis, penktadienis arba pirmadienis.

Jei savaitgalį norite pajusti palengvėjimą, planuokite labiau introvertišką poilsį, išvykite į gamtą. Daugiau laiko pabūkite vieni. Jūsų būsimai sėkmei darbe itin svarbus pirmadienis. Tai itin romantiška diena – gali užsimegzti nauji jausmai.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Tikriausiai niekas taip nesunaikina vidinio džiaugsmo, savojo „aš“ kaip pastangos neatsilikti nuo kitų, konkuruoti bet kokia kaina – kad ir kaip paradoksalu, bet konkurencija, neva skirta tobulėjimui skatinti, išties tik niveliuoja asmenybes. Savaitės pradžia itin sudėtinga. Nesipriešinkite likimo valiai, jau antrą savaitės pusę viskas savaime susitvarkys.

Svarbiems reikalams, susitikimams su svarbiais žmonėmis, veiklai, kelionėms tinkami ketvirtadienis, penktadienio pirma pusė. Pirmadienį laukia gera žinia, naudingas pasiūlymas, netikėta bičiuliška pagalba, sėkmė rizikingame reikale.

Vandenis (01 20–02 18)

Ar nemėginote pabėgti nuo konkurencijos (perfekcionizmo) rimbo? Kiek prasminga iš savo mielo, tikro, brangaus gyvenimo daryti sportą (gal teatrą)? Labiau pasaugokite save šią savaitę. Ne laikas save kuo nors kaltinti, veltis į konkurencinę kovą. Savaitės pradžioje geriausia atsitraukti, nieko nevertinti ir nieko nenervinti.

Blaivią nuovoką ir gerą ūpą atgausite penktadienį, ir pirma šios dienos pusė padės tinkamai įvertinti, kas įvyko savaitės pradžioje, ir rasti teisingą sprendimą. Savaitgalis bus smagus, jei kur nors išvyksite. Atsipalaiduosite, kitomis akimis pažvelgsite į savo gyvenimą. Pirmadienį tvarkykite reikalus, susijusius su karjera, finansais.

Žuvys (02 19–03 20)

Savaitės pradžia – objektyviai sunkus metas. Kad dar labiau nekomplikuotumėte situacijos, vertėtų atsiriboti nuo išorinio pasaulio, draugų, profesinių, šeimos rūpesčių. Nesiaiškinkite santykių nei darbe, nei namie. Nepiktnaudžiaukite viršininkų palankumu, artimųjų gerumu ir maloniu likimo dėmesiu.

Dabar viską lems tai, kaip sudėliosite akcentus. Jei esate nepatenkinti savo gyvenimu, neskubėkite nuo savaitės pradžios imtis kokių nors priemonių – palaukite, stabtelėkite. Tai kompromisų metas, kai reikia derintis prie situacijos, vengti kelti savo sąlygas. Ko esate verti, parodysite pirmadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.