Palmira: neskubėkite nusiminti – nusivylimai taps reikalingi

Nors antradienis palankesnis, tačiau ne viskas bus kaip norėsis – gali tekti atsisakyti kažko seniai suplanuoto, svarbaus. Tik neskubėkite nusiminti – nusivylimai taps reikalingi: sustabdys klaidingame kelyje, privers iš naujo apmąstyti bei pasirinkti, kiek tai svarbu. Tiesa, jūsų ketinimai turi būti pagrįsti, o planai realūs. Ir mažiau tikėkite žadančiais ausiai mielus, akiai gražius dalykus. Nepraraskite šaltakraujiškumo siekdami geidžiamo tikslo, tvarkydami finansinius reikalus, taip pat ką nors pirkdami ar išlaidaudami pramogoms.

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-06-15 05:30

Dirbant būtinas susitelkimas, deja, galite greitai prarasti dėmesį, pradėti daryti kvailas klaidas. Nesiimkite daug darbų bei griežtai neplanuokite darbų eigos. Ne pats geriausias laikas ieškoti teisybės – venkite konfliktuoti su aplinkiniais, nesivelkite į intrigas. Ir mokėkite savus interesus atskirti nuo svetimų, kad nesusitapatintumėte su aplinkos problemomis, kad neperduotumėte kitiems savojo galvos skausmo.

Ši diena vis dar konfliktinė bei avaringa (kaip ir vakarykštė). Išlieka technikos gedimo tikimybė – dėl to galimos nelaimės dirbant aukštyje, naudojantis elektros prietaisais, važiuojant transportu.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį susiję su jūsų finansine padėtimi bei sėkme karjeroje. Puiku, jei regėjote daug sapnų. Palanku buvo sapne lipti į kalną, vykti į kelionę, matyti monetas, tauriuosius metalus, brangakmenius. Tačiau jei regėjote banknotus, peles, žiurkes, plaukus kirpote – saugokitės vagysčių, gresia ir kitokie nuostoliai.

Blogas ženklas: nukristi, einant už kažko užkliūti, jei negalėtumėte batų raitelio atrišti, pamesti raktus, jei ant jūsų drabužis imtų svilti ar namuose kas savaime užsidegtų.

Geras ženklas: išvysti vaivorykštę, krentančią žvaigždę (moterims iš kairės pusės, vyrams iš dešinės).

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį patartina nešioti tamsių atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį reikalai pajudės sparčiau, bet vystysis kiek kitaip nei planavote. Vis tik pasiruoškite perimti iniciatyvą į savo rankas.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį galite būti sustabdyti ar nublokšti atgal. Tik nereikėtų nusiminti bei rankas nuleisti. Deja, kol kas nuo jūsų mažai kas priklausys, reikia kiek išlaukti.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį likite savikritiški vertindami savo galimybes (dalykines bei finansines) bei atidūs dirbdami ar važinėdami – šiandien klaidos, trūkumai bus itin pastebimi ir taps nusivylimų, nelaimių priežastimi.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį gali tekti spręsti finansines problemas, ieškoti papildomo uždarbio šaltinio, taip pat tvarkyti piniginius – turtinius reikalus. Tik nebūkite lengvabūdžiai – pasistenkite neįsivelti į finansines avantiūras.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį būsite gana energingi, sumanūs, tad gebėsite išspręsti painius reikalus. Tik bus svarbu neskubėti bei nesižavėti avantiūristiškais planais. Problemos galimos nebent dėl neadekvačios reakcijos – jūsų arba jus supančių žmonių, – tad siekite likti ramūs bei objektyvūs.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį jūsų galimybės ribotos, tad daug nesitikėkite, ir ne tik reikaluose. Siekite atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo bei neprivalomų ar atsakingų darbų. Saugokitės intrigantų, sukčių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį mėginkite keisti įvykius į juos nesikišdami tiesiogiai. Svarbius reikalus tvarkykite per draugus, tarpininkus. Venkite ilgalaikių įsipareigojimų – galite pervertinti savo jėgas.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį gali tekti priimti nepopuliarų sprendimą darbe. Beje, tądien geriau nedaryti nieko, kas kelia įtarimą, ir nesusidėti su žmonėmis, dėl kurių nesate tikri. Jei jums ko reikia iš aukšto, įtakingo asmens ar savo šefo, pagaliau tėvų – prašykite neįkyriai, taktiškai.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį taps kiek lengviau, tačiau vis dar gali stigti erdvės bei laiko reikalingam manevrui. Ir nebūkite kategoriški, užsispyrę – svarbu lankstumas, pavojinga supaprastinti situaciją. Jūsų elgesys turi būti nenuspėjamas (ypač jūsų konkurentams, priešams).

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienis įtemptas – nė nepajusite, kaip sutirštinsite spalvas, tad neleiskite sau nervintis, skubėti. Jei reikia išsiaiškinti silpniausią savo veiklos vietą, jei norite suvokti, kur artimiausiu metu tikėtis problemų – gilinkitės į gaunamas pastabas, savo nuojautas.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienis vis dar komplikuotas. Šiuo metu vargu ar pavyks rasti sau idealias sąlygas, tad, spaudžiant laiko limitui, galima priimti rimtą finansinį sprendimą, jei tam pritaria jūsų dalykiniai partneriai bei palaiko sutuoktinis. Gautus dalykinius pasiūlymus verta priimti tik su išlygomis.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį galimi nenumatyti smulkūs kliuviniai, tad viskam skirkite daugiau laiko. Ir neišsigąskite, jei kas prikiš senus neįvykdytus įsipareigojimus, staiga aptiks dalykus, kurie slėpėsi jūsų veikloje…

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.