Palmira: optimizmas bus reikalingas, tik saikingomis dozėmis

Trečiadienį optimizmas bus reikalingas, tik saikingomis dozėmis. Nėra gerai ir perdėtas džiaugsmas, besaikis juokas. Likite santūrūs ir atsargūs – mokėkite skirti norimus dalykus nuo esamų.

Palmira<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 16, 2021, 5:30 AM

Tinkamas laikas imtis sunkių, nemalonių darbų, kurių stengiatės išvengti, bet kurie yra privalūs.

Šiandien nestigs sumanumo, išradingumo, ir tai tinkamas laikas įtemptam protiniam darbui. Taip pat tai geras metas darbams, susijusiems su tvarkymusi, remontais, žemės darbais. Beje, gerai dažniau į žemę žiūrėti, ant jos ilgiau pasėdėti, basomis vaikščioti.

Kad ir su kuo bendrausite, venkite ginčų – dažniausia jie bus tušti, paremti nereikšmingomis priekabėmis. Ne laikas siūlyti vadovybei jums svarbius dalykus ar kažko paprašyti. Beje, galite sulaukti nepelnytos kritikos, pastabų dėl darbų kokybės. Ne laikas ir aiškintis meilės ar pinigų deficito klausimą. Neieškokite atsakymų į klausimus, kur išgaravo meilė ar kur buvo iššvaistyti pinigai.

Netinkamas laikas tvarkyti piniginius – turtinius reikalus. Beje, gali iškilti ir anksčiau nepastebėti trūkumai finansiniuose planuose bei veikloje. Nedera skubėti, ypač žadant ar pasirašinėjant, nors finansinių popierių apskritai nedera pasirašinėti.

Diena nepalanki pramogavimui, taip pat romantiškiems pasimatymams bei pažintims.

Patartina nešioti akmenis talismanus bei amuletus. Tiks juos įsigyti, dovanoti.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį apgaulingi. Tiesa, jei be paliovos sapnavote košmarus, reikėtų šiandien vengti rizikos.

Blogas ženklas: susižeisti kruvinai, jei kraujas iš nosies bėgtų ar dantenos kraujuotų, jei šukos sulūžtų.

Geras ženklas: rasti monetų, jei vardu gatvėje keliskart pašauktų, išgirsti varpelių skambėjimą.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas įvairių reikalų tvarkymui, kažko perdarymui; palankios spalvos – gelsva, auksinė, alyvinė, vengtina – žalia.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį jūsų silpnosios vietos, klaidos trauks aplinkinių dėmesį – nepykite dėl pastabų, juk iš šalies geriau matyti. Daugiau dėmesio skirkite sveikatos stiprinimui (tai palankus metas rinktis dietą). Patartina iš esmės tvarkytis namuose, darbe.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis palankesnis nei vakar, bet gana apgaulingas. Svarbu nurimti, susikaupti – jokių avantiūrų. Mažiau žadėkite, apskritai mažiau kalbėkite – vėliau gailėsitės dabar išsprūdusių žodžių. Nebūkite patiklūs, neužmezginėkite naujų pažinčių (nei dalykinių, nei draugiškų, nei romantiškų).

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienis nėra tinkamas svarbių darbo reikalų tvarkymui. Jei tektų spręsti dalykines problemas, palankiau veikti per neoficialius kanalus. Būkite atidesni savijautai, labiau pasaugokite ramybę bei sveikatą, pinigus, turtą.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį tikėtinos kliūtys dėl pinigų ar kažkieno geranoriškumo stygiaus. Neprisiriškite prie gautų pasiūlymų, naujų planų – tai keisis, ir išankstinė viltis gali nepasiteisinti. Ne laikas svarbioms finansinėms operacijoms.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį galimos neplanuotos išlaidos, susijusios su sveikata ar remontu, baudos. Didelių finansinių vilčių puoselėti nederėtų, netiktų tvirtinti rimtų sandorių ar ilgalaikio darbo sutarčių.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį šiek tiek padaugės aiškumo, tvirtumo mąstant apie ateitį, bet nepasitenkinimas esamais rezultatais akivaizdus. Šiai dienai iš tiesų reikėtų atsisakyti aukštų siekių, maksimalistiškų užmojų. Ne laikas priimti sprendimus dėl karjeros.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nors trečiadienis siejamas su įtemptu darbu, tačiau jūs išimtis – atsipalaiduokite, užsimirškite ir atidėkite reikalus į šoną. Tai, beje, padės suvokti klaidų priežastis, aptikti nesąžiningus kolegų ar partnerių poelgius. Nevažinėkite techniškai netvarkingais automobiliais.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienis permainingas – daugiau laimėsite, jei derinsitės prie situacijos. Ir nerizikuokite didelėmis pinigų sumomis, nevertėtų jų skolinti draugams – ilgai neatgausite.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį svarbu kantriai vykdyti savas pareigas, niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti – tai sukels tik priešingą reakciją. Venkite rimtų įsipareigojimų, o svarbų pokalbį darbo (meilės taip pat) klausimais atidėkite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį būsite gana darbingi, tačiau klaidas darysite dažniau nei įprasta, tad nepamirškite tikrinti atliktus darbus. Niekam nieko nežadėkite, o svarbius pokalbius, keliones atidėkite.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį nesėkmės ar bloga savijauta gali išmušti iš vėžių, tad venkite tvarkyti svarbius reikalus, rizikuoti kelyje, pyktis su artimaisiais.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį gali prislėgti susikaupusių įsipareigojimų našta. Vieniems bus sunku tai įveikti – ieškokite pagalbos, atsiras geranorių. Būkite šiltesni sutuoktiniui – vakare tai padės išvengti piktų kalbų. Ne laikas aiškintis santykius dėl dėmesio stokos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.