Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, birželio 17 d.

Ketvirtadienis – naudinga diena, ypač tiems, kas įpratę veikti planingai, metodiškai. Tai gerų kontaktų, pažinčių užmezgimo, naujų žinių įgijimo, pelno bei kaupimo metas. Palanku dirbti su informacija, ieškoti naujų žmonių, bendraminčių veiklos sumanymams įgyvendinti. Būsite pakankamai praktiški, tad rasite paprastų bei pigių būdų sunkiems ar brangiems darbams atlikti, komplikuotai problemai išspręsti.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 17, 2021, 12:01 AM

Beje, diena suteiks gerą progą atsigriebti už anksčiau praleistas galimybes. Imkitės to, ko kažkada nespėjote atlikti ar tiesiog nepavyko – šiandien tai gana sklandžiai susidėlios. Tinka pradėti naujus darbus, jei jiems buvo deramai pasirengta arba tuo teko jau anksčiau užsiimti. Verta kreiptis palaikymo į aplinkinius – artimuosius, vaikus, į darbo kolektyvą.

Tiktų tvarkyti svarbius tarnybinius reikalus, spręsti bendravimo su kolegomis, pavaldiniais problemas – jūsų iškalbingumas, o taip pat supratingumas, paslaugumas įtikins oponentus. Geras laikas sandoriams bei kitokiems reikšmingiems dokumentams tvirtinti, kurie yra gerai pagalvoti bei tinkamai parengti.

Venkite naudotis transportu – stenkitės daugiau vaikščioti pėsčiomis.

Šiandien patartina dažniau juokauti, palanku linksmintis, pramogauti – nedera liūdėti, užsisklęsti vienatvėje. Geras laikas ir meilės pasimatymams bei pažintims ar jų atnaujinimui.

Tinka siūdintis ar pirkti drabužius, rankines, rinkti vardus, pavadinimus, spėti ateitį iš tekstų, mesti burtus.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį svarbūs tik realūs, aiškūs sapnai. Gerai buvo regėti šviesą, ugnį, knygas, būti apsirengus kailiniais, nešioti kepurę, šalmą. Blogai buvo save išvysti nuogą, plaukti vandeniu, raktus pamesti.

Blogas ženklas: vandenį ant kelių užsipilti – apkalbos, šantažas; kur nors įstrigti, vėluoti – nesėkmė; jei nagas nulūžtų – konfliktas; jei drabužis plyštų, saga ištrūktų – apsaugos praradimas, jei bato kulniukas nulūžtų – neištikimybė meilėje.

Geras ženklas: ryte kelis kartus nusičiaudėti; jei vardu gatvėje pašauktų; rasti odinį daiktą; sutikti baltą katiną.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį patartina nešioti bet kokių spalvų drabužius, išskyrus juodą.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį palankūs darbai, kuriems atlikti reikalingas atidumas, skrupulingumas. Gerai sisteminti profesines žinias, dokumentus, palanku pertvarkyti darbo vietą. Puiki proga patikrinti sveikatą, pradėti gydimo ar sveikatos stiprinimo kursą. Jei šiandien kas pasiūlytų šunį ar katę – vertėtų priimti gyvūną.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienis puikus – būsite energingi, stiprūs, ir jums seksis. Gera proga pamėginti imtis to, kas anksčiau buvo per sunku, neįveikiama. Geras laikas meilės pasimatymams, romantiškoms pažintims. Galimas susitikimas ir su žmogumi, kuris kažkada jums buvo brangus.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienis – prisiminimų diena, kai verta prisiminti buvusius draugus, sėkmės akimirkas. Jos įkvėps. Verta labiau susitelkti ties artimųjų reikalais, užsiimti asmeninių problemų sprendimu. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su vaikų išsilavinimu.

Vėžys (06 22–07 22). Ne laikas abejonėms – tai aktyvios veiklos metas. Nepraleiskite galimybių apie save pareikšti, pakovoti už savo idėjas: puiki diena savireklamai. Mokėkite pasinaudoti esamais ryšiais, pažintimis. Palanku atnaujinti senus ryšius, tinka ir naujas užmegzti.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį jausite, kas naudinga, kas ne, kaip efektingiau išspręsti finansines problemas. Skirkite tam esminį dėmesį, išnaudokite visus būdus. Itin svarbu bus daugiau bendrauti, tartis, klausinėti. Palanku pasirašinėti finansinius dokumentus, tvirtinti sandorius.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienis šaunus – per vieną dieną gali pavykti nuveikti tiek, kiek nepavyko per ilgą laiko tarpą. Šiandien daug kas priklausys nuo jūsų energingų pastangų, tad nesiduokite nešami srovės: pakreipkite įvykius jums reikalinga linkme. Kita vertus, nebūkite užsispyrę – jei reikalas strigs, kuriam laikui atidėkite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį savo iniciatyva nieko nesiimkite, bet nepasiduokite ir kitų įtakai, įkalbinėjimams. Svarbaus sprendimo priėmimą geriau atidėti rytdienai. Šiandien palanku rinkti informaciją apie jums svarbų žmogų, reikalą – gali pavykti net su tuo susijusias paslaptis sužinoti.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį jausitės puikiai, patirsite, jog supa geri draugai, įdomūs žmonės. Tik nepamirškite pasinaudoti proga kitų padedami sutvarkyti svarbų reikalą. Šiandien būkite atidūs atsitiktiniams dalykams: būtent jie gali laiminga kryptimi pakeisti ateities įvykius.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienis tinkamas atsakingam pokalbiui su viršininku, būsimu darbdaviu ar su įtakingu biurokratu, nuo kurio priklauso jūsų karjera. Geras laikas profesinių žinių gilinimui, konsultacijoms su reikalo žinovais. Tinka pirkti veiklai reikalingą techniką.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį seksis viskame. Puikus metas plėsti veiklą, kovoti už visuomeninį pripažinimą. Gera diena pristatymams bei priėmimams, palanku vykti į keliones, viešnages. Tinkamas laikas susitikimams su žmonėmis iš toli. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su kelionėmis į užsienį.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis įtemptas, tačiau būsite pakankamai sumanūs ir greitai išsisuksite iš keblios padėties. Tinka spręsti skolų, mokesčių problemas, tvarkyti draudimo reikalus.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienis – gera proga deryboms, susitarimams. Siekite kompromisų – ne laikas kelti savas sąlygas, labiau taikykitės prie kitų nuomonės, poreikių. Tinkamas laikas su antrąja puse pasikalbėti apie kylančius, vis pasikartojančius nesusipratimus – ieškokite išeities, kaip tai įveikti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.