Palmira: tai karminio atpildo metas

Sekmadienis iki pavakarės – karminio atpildo metas, kai nutinka tai, ką užsitarnavome per mėnesį. Iki 15 val. palankesnis metas bendravimui, pažinčių užmezgimui. Nepraleiskite progos susitikti su tais, kurie jumis rūpinasi, kurie jus augino, ugdė – jūsų ryšiai taps tampresni. Bet kokiu atveju, sekmadienis sėkmingas bičiuliškų, o taip pat giminiškų ryšių stiprinimui.

Palmira<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 20, 2021, 5:30 AM

Sekmadienį bus itin svarbu daugiau dėmesio skirti artimiesiems – tai puiki diena šeimos šventėms.

Tiesa, patartina aktyviai leisti laiką – gerai tvarkytis iš esmės namuose, sportuoti šeštadienį. Sekmadienis tinkamas labiau tinkamas šeimos švenčių organizavimui. Ne pačios linksmiausios staigmenos dar nesibaigė, o jų galima laukti kelyje, prekyvietėse, parduotuvėse, pramogų vietose. Labiau pasisaugokite ir ilgapirščių bei ilgaliežuvių, venkite svetimų ar mažai pažįstamų asmenų. Neverta ir užmezginėti naujų pažinčių (ypač romantiškų) – kaip staigiai, entuziastingai jos užsimegs, taip netikėtai, net skandalingai nutrūks.

Sekmadienį 17 val. 13 min. Jupiteris nustos judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu, apsisuks ir pajudės tiesiai. Tiesusis arba direktinis Jupiterio judėjimas truks iki 2021 m. spalio 18 d. Dabar taps aktualu visuomenės gyvenimas, bus aktyviau domimasi politika. Palankus metas plėsti savo veiklą, įtaką, plėtoti ryšius su užsieniu. Geras metas ilgalaikėms kelionėms į užsienį. Dera užsiimti savo padėties ieškojimu ir įsitvirtinimu visuomenėje.

Iš šeštadienio į sekmadienį buvo gerai sapnuoti šventes, mažus vaikus, ugnį, žaibą, blogai regėti vandenį, save nuogą, taip pat košmarus.

Blogas ženklas: jei savaime kas namuose užsidegtų, plyštų užuolaidos, staltiesės, jei raktas sulūžtų, spyna sugestų, rasti kažkieno pamestus pinigus, juos pasisavinti.

Geras ženklas: jei išėjus iš namų vėjas pūstų iš šono ar ant galvos medžio lapas užkristų.

Žvilgsnis į priekį: pirmadienį patartina nešioti tamsiai raudonus, mėlynus drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienį būkite pagarbesni sutuoktinio nuomonei. Antra dienos pusė palanki pabendrauti su seniai matytais šeimos draugais.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį skirkite sveikatai stiprinti bei taurinti santykius su antrąja puse.

Dvyniai (05 21–06 21). Vis tik sekmadienį pavyks nusipurtyti nesmagių minčių ir imti visus mylėti, su visais draugauti. Vakaras palankus romantiškiems pasimatymams bei pažintims. Taikymuisi itin palankus sekmadienio rytmetys. Tai gera proga atviram pokalbiui su vaikais.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienis smagus – jūsų nuotaikos bus pakilios, ir pajusite, kaip esate draugų, aplinkinių mylimi, vertinami.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienis šaunus, kai galima rizikuoti (tiesa, iki pavakarės) bei pasikliauti draugais ar sėkme!

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienis džiugus – geros naujienos, džiugūs susitikimai su draugais, išskirtiniais asmenimis.

Svarstyklės (09 23–0 23). Sekmadienis puikus šventiniams šeimos pietums. Nudžiuginkite dovana artimą žmogų. Patys irgi galite sulaukti malonios staigmenos.

Skorpionas (10 24–11 22). Jūsų laimės bei sėkmės metas prasidės sekmadienį po pietų.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienį suprasite, kad artimieji, bičiuliai irgi jus myli, jumis rūpinasi. Susitikite su tais, kuriuos iš tiesų mylite, kurie yra jūsų geriausi draugai!

Ožiaragis (12 22–01 19). Jūsų laukia laimingas sekmadienis.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienio susitikimai, gauti pasiūlymai bus naudingi ir veiklai.

Žuvys (02 19–03 20). Deja, sekmadienį iki 15 val. vargu ar pavyks atgauti pusiausvyrą bei teisingiau įvertinti tai, kas vyksta. Antrą dienos pusę gerai vykti viešnagėn su šeima, aplankyti seniai matytus žmones.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.