Palmira: prasideda sėkminga savaitė

Pirmadienis – savotiško proveržio laikas (po 11 val.). Prasideda sėkminga savaitė. Viskas keisis į gera, ypač, jei suvoksite, kad visa ko pagrindas yra šeima, namai. Dabar taps labai svarbu pasinerti ir į savo vidinį pasaulį, prisiminti vaikystę, savo tėvus, senelius. Na, o veikloje turite aiškiai vadovautis principu, kad šeimos interesai, artimųjų valia – svarbiausia.

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 21, 2021, 5:30 AM

Nors tai ir pirmadienis, tačiau verta imtis svarbių užduočių, bus palanku pradėti naujus darbus, tvirtinti svarbius susitarimus, tvarkyti atsakingus piniginius – turtinius reikalus. Na, pats sėkmingiausias laikas svarbiam žingsniui žengti – tarp 11 val. ir 12 val. 24 min.

Šiandien patartina būti aktyvesniems, pakovoti už jums svarbų reikalą. Taip pat daugiau judėti, didesnį dėmesį skirti sportui, fiziniams darbams.

Tinka pirkti metalinius darbo įrankius.

Diena itin palanki bei reikšminga vyrams, asmenims, dirbantiems vadovaujantį darbą, kariškiams, sportininkams.

Tądien nestings ir romantiškų nuotaikų – nepraleiskite geros progos skirti meilės pasimatymą ar surengti mažą šventę artimiesiems, ypač vaikams. Būkite nuoširdūs, dosnūs. Galimi ir netikėti įsimylėjimai.

Vakaras nuo 20 val. 30 min. emociškai įtemptas, sudėtingas – venkite tuomet priekaištų artimiesiems, nesiimkite aiškintis santykių.

Pirmadienį 6 val. 33 min. Saulė įeis į Vėžio ženklą. Tuomet dominuojančiais dalykais virsta mano siela, mano šeima, mano namai, mano mama, mano tėviškė. Tai gilinimosi į šaknis, praeities susigrąžinimo ir per tai jėgų atgavimo bei sutvirtėjimo metas.

Dabar labiau valdo emocijos, stiprėja poreikis būti su savais, su artimaisiais bei atsiriboti nuo veiklos. Daugumai Vėžio laikas puikus poilsiui, geriausia – kartu su šeima.

Iš sekmadienio į pirmadienį sapnai pranašiški. Gerai buvo regėti medžius, kelią, mirusius draugus, giminaičius. Blogai buvo matyti peilius, žirkles, iškreiptą savo atvaizdą veidrodyje, kirpti plaukus, nagus.

Blogas ženklas: jei vėjas kepurę nuneštų, jei skėtis ar peilio ašmenys sulūžtų, įsipjauti, įsidurti, ką nors susižeisti kruvinai, daug dūmų matyti, pamesti piniginę, kokį nors daiktą.

Geras ženklas: išėjus iš namų išgirsti šuns lojimą, pamesti keletą centų, rasti odinį ar medinį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus bet kokių reikalų tvarkymui; palankūs raudoni tonai.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis, nors įtemptas, nervingas, tačiau atneš sėkmę. Tai palankus metas spręsti skolų, mokesčių problemas.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis palankus teisinių reikalų tvarkymui. Diena tinkama susitarimams.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis palankus susikaupusių darbo problemų sprendimui.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis sėkmingas, kad ir kuo užsiimsite. Galima mėginti laimę, ypač tarp 11 val. ir 12 val. 24 min. Galima romantiška pažintis.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis sėkmingas savaime, kai svarbu atsipalaiduoti ir nepersistengti. Verta užsiimti namais, šeimos reikalais. Tądien gali ateiti išganinga pagalba.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienį gali kilti nenumatytų skubių reikalų, kuriuos teks spręsti neatidėliojant. Šios dienos pokalbiai gali laimingai pakeisti jūs ateitį.

Svarstyklės (09 23–0 23). Pirmadienis palankus labdarai – būkite dosnesni. Tinkamas laikas piniginių – turtinių reikalų tvarkymui, finansiniams susitarimams.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis nuo 11 val. ypatingas – kai kas nepaprasto gali nutikti, dėl to gyvenimas keisis į gerąją pusę.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis netinkamas aktyviai veiklai, tačiau tiks tvarkyti svarbius reikalus. Diena žada netikėtus susitikimus, nelauktus svečius iš toli bei geras naujienas. Daugiau laiko praleiskite namie, ilsėkitės.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis palankus skubių reikalų tvarkymui. Tiks imtis atidėtų darbų ar tų, kuriuos reikia perdaryti. Tai netikėtų, nors nebūtinai malonių staigmenų metas, tiesa, viską apsiverčiančių į gera...

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis palankus partneriškiems susitikimams, svarbiems darbo susitarimams, tik venkite griežtų įsipareigojimų laike.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis palankus atnaujinti senus ryšius su žmonėmis iš toli. Tinka tvarkyti svarbius darbo reikalus. palanku tikrinti sveikatą, pradėti gydymosi kursą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.