Astrologė žada nepaprastą Joninių savaitę: štai ką tikrai pajus visi

Joninių savaitė bus išties stebuklinga ir labai palanki. Astrologė Palmira visiems Zodiako ženklams žada, kad jie pajus šio ypatingo laiko magiją. O antradienis bus iš visų pati geriausia diena.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 22, 2021, 11:22 AM, atnaujinta Jun 22, 2021, 11:23 AM

Avinas (03 21–04 20)

Nors prasideda pasyvusis metas (Saulė jau Vėžyje), būsite gana energingi, veiklūs. Nešvaistykite tuščiai laiko ir nuo antradienio kibkite į darbus – turėsite progą greitai pabaigti senus darbus, išspręsti užvilkintą problemą, laimėti sudėtingą kovą. Svarbus veiklai, jos plėtrai, naujų galimybių paieškai trečiadienis.

Trečiadienis, ketvirtadienis žada laimę ir širdies reikaluose. Jei ieškote sau skirtojo, Joninių nakties laužas neapgaus. Keblus penktadienis ir savaitgalis, kai norisi daugiau, nei skirta: net jei viskas sklandu, galite pajusti neaiškų nusivylimą. Tiesa, ne laikas bus ką nors keisti, nutraukti santykius, kaip ir užmegzti naujus.

Jautis (04 21–05 20)

Pirma savaitės pusė įtempta, nerami, kai tenka sutikti su siūlomomis sąlygomis. Jei turite svarbių reikalų, jei numatomas atsakingas pokalbis, mėginkite laimę antradienį. Tik labai neužsispirkite, mokėkite nusileisti – kompromisai kol kas būtini. Finansines problemas verta spręsti trečiadienį.

Pavyks atverti Kupolės šventimo magiją – intuityviai suvoksite, kaip ir ką daryti, kad išsipildytų romantiški lūkesčiai. Šią lemtingą naktį galite aptikti savyje nepaprastų galių, ieškantiems antrosios pusės pavyks bent jau suvokti, kas jis (ji). Savaitgalis žada rūpesčių šeimoje, tad geriau toli nuo namų nevykti.

Dvyniai (05 21–06 21)

Pirmą savaitės pusę galite būti apsėsti maksimalizmo manijos veikloje. Tiesa, norėti ir siekti daug naudinga ir tai pavyks. Investuokite į veiklą, bendraukite su žmonėmis, galinčiais padėti puoselėjant naujus sumanymus, siekiant naujų karjeros aukštumų.

Joninių šventimas padės sustiprinti ryšius su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu, o prie laužo užsimezgęs ryšys gali virsti santuoka. Bet kokiu atveju šventė suteiks ne tik gerą nuotaiką, bet ir lems geras permainas. O savaitgalio pagrindinė užduotis bus nesugadinti to, kas gero nutiko per šias dienas. Veiklai, kelionėms puikus pirmadienis..

Vėžys (06 22–07 22)

Itin sėkmingas antradienis, ir jei tai jūsų gimtadienis – laukia įspūdingų pasiekimų metai! Trečiadienis žada naudą veikloje – tarkitės jums svarbiais klausimais su vadovybe, spręskite uždarbio klausimą.

Jei rūpi geros permainos, būkite atidūs Kupolės ritualams – atlikite juos, net jei nesuvoksite aiškios prasmės. Vėžiams labai svarbu laikytis ritualų, ypač per Jonines, nes tai puiki proga įgyti apsaugą, prisivilioti sėkmę metams. Savaitgalio nuotaikos romantiškos, pildosi meilės viltys, tiesa, jei mokėsite suvaldyti poreikį auklėti, tikrinti, kontroliuoti.

Liūtas (07 23–08 22)

Pasijusite Fortūnos numylėtiniais – jums seksis, kad ir kuo užsiimsite. Pirma savaitės pusė – džiaugsmo ir lyderystės metas, tad Joninės – itin palankiu metu. Kad ir kur atsidursite per jų šventimą, jus sups šaunūs žmonės, bus gera ir linksma. Galimas dalykas, kad įvyks tai, ko taip troškote.

Tiesa, penktadienis ir savaitgalis sunkoki – slėgs neaiškus nuovargis (gal nuo įprasto gyvenimo ritmo, pastovaus bendravimo ar nebendravimo su jums svarbiu žmogumi), net nusivylimas. Tik nesugalvokite išsilieti ant mylimo asmens ar artimųjų – susitvardykite iki pirmadienio. Tuomet vėl viskas bus kaip sviestu patepta.

Mergelė (08 23–09 22)

Aktyviai veiklai, reikalams tvarkyti tinkamas nebent antradienis, kai išsispręs jus varginantis klausimas, kai atsiras pagalba, parama. Nuo trečiadienio verta tiesiog ilsėtis – veiklai nebetinkamas laikas iki kitos savaitės pradžios. Šios dienos atneš ramybę, susitaikymą šeimoje – skirkite jas artimiesiems.

Joninės žada malonių staigmenų, tad nesugalvokite užsisklęsti nuo pasaulio, atsitverti nuo draugų – būtinai švęskite šią saulėgrįžos šventę laikydamiesi senųjų tradicijų.

Joninių nakties susitikimai taps svarbūs – jie laimingai pakeis ateitį. Jei romantiška pažintis užsimegs šią naktį, pasiruoškite ilgalaikiam romanui.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Savaitės pradžios darbai, pokalbiai ir susitarimai lems ilgalaikę sėkmę. Tad susitelkite ir ženkite lemtingą žingsnį karjeroje.

Atsipalaiduoti galėsite per šventes. Įsakykite sau pamiršti reikalus ir atsiverti Kupolės romantikai. Joninių nakties susitikimai bus lemtingi.

Penktadienį ir savaitgalį leiskite sau patinginiauti. Reikėtų tingėti ir santykius aiškintis – pasistenkite nesivelti į ginčus, nereaguoti į provokacijas.

Jei turite skubių reikalų, svarbių susitikimų, planuokite juos pirmadieniui.

Skorpionas (10 24–11 22)

Svarbiausia diena sėkmei, lemianti pergales, naujas aukštumas veikloje, – antradienis. Susitelkite į svarbiausius tikslus ir gausite tai, ko ilgai troškote. Jūsų valia bus geležinė, nepalenkiama, tad net labai atkakliems ir užsispyrusiems teks nusilenkti. Gautus veiklos pasiūlymus priimkite. Naudingas ir trečiadienis.

Joninių naktis gali susiklostyti kiek kitaip, nei tikėsitės. Galimi ypatingi potyriai, nepaprasti susitikimai – jie privers pakeisti ateities planus.

Šis laikas gali tapti lemtingas moterims – jos bus apdovanotos ypatinga magine jėga ir trauka. Gal tai padės įminti paparčio žiedo paslaptį? Kad ir kas įvyktų, nesiveržkite savaitgalį ką nors keisti savo gyvenime.

Šaulys (11 23–12 21)

Susikaupusius sunkumus pavyks įveikti antradienį, trečiadienį. Išskirtinai palankiai išsidėstys planetos ir per šią magiškąją Kupolę. Tereikės nepamiršti jos švęsti, o visa kita savaime susitvarkys. Kitaip sakant, būkite laimingi ir laimė jūsų neaplenks! Jei sprendžiate meilės ryšio problemas, šios dienos tam tinkamos.

Tiesa, penktadienį ir savaitgalį bet kokie mėginimai aiškintis santykius baigsis bankrotu – tai toks metas, kai vilkas nepasisotina ir avį sudraskęs. Rasti sprendimo, kuris padėtų išlaikyti sveiką avį, nepavyks.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Antradienis – gerųjų permainų diena, pasijusite esantys savo likimo kalviai. Drąsiai rizikuokite, jei to reikia jūsų reikalo sėkmei. Nuo trečiadienio – atsipalaidavimo, malonių prisiminimų metas, geras išvykoms, kelionėms. Aplankykite vietas, kur buvote laimingi, susitikite su žmonėmis, su kuriais jus sieja praeities sentimentai. Joninės taps puikia proga atsipalaiduoti, pailsėti su bičiuliais. Švęsti reikia prie tekančio vandens, tuomet Joninių nakties nuojauta tikrai neapgaus.

Sudėtingesnė savaitės pabaiga. Šiomis dienomis išaugs ir traumų, nelaimingų atsitikimų, konfliktų tikimybė, tad būkite apdairesni su aštriais instrumentais, ugnimi, nevažinėkite susinervinę ir nesiaiškinkite santykių su antrąja puse.

Vandenis (01 20–02 18)

Savaitės pradžios nuotaikos darbingos. Galite sulaukti ypatingų pasiūlymų, gali atsirasti naudingų sumanymų. Tik nepamirškite dar vienos permainos: artėja lemtingas metų persilaužimo laikas, kai ima keistis dienos ir nakties santykis. Jums, perversmo ženklui, visada svarbu įsiklausyti į to laiko nuojautas.

Tuomet, kai keičiasi dienos trukmė (pavasario ir rudens lygiadienis, žiemos ir vasaros saulėgrįža), visada verta gilintis į senuosius ritualus, jų užduotis – apsaugoti nuo klaidų. Tiesa, savaitgalis nebetinkamas ką nors perdarinėti (pvz., perauklėti sutuoktinį) – tai skausmingo bumerango metas..

Žuvys (02 19–03 20)

Antradienio, trečiadienio laimėjimai veikloje gali būti įspūdingi! Tai tas laikas, kai reikia priimti ilgalaikius veiklos sprendimus, kalbėti su vadovybe, žmonėmis, galinčiais padaryti įtaką jūsų karjerai.

Joninių šventimas bus tikrai smagus – energijos nestigs, neteks nuobodžiauti. Jei sulauksite siūlymo išvykti kur nors toliau, drąsiai leiskitės į kelionę. Pasiduokite impulsui, tikėkite savo norais, romantiškomis nuojautomis – jos neapgaus.

Savaitgalis gana įtemptas – dėl niekų gali kilti rimtų rūpesčių. Būkite atidesni smulkmenoms, neskubėkite. Labiau pasaugokite sveikatą

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.