Palmiros horoskopas antradieniui, birželio 22 d.

Nuo antradienio viskas pajudės sparčiau! Pagaliau atsiras išeitis įstrigusiame reikale. Geras laikas kovai bei avantiūroms – mėginkite savo laimę, ir ne tik reikaluose, bet ir meilėje. Sėkmingas laikas ir finansinių reikalų aptarimui, sandoriui ir meilės intrigai – jausmai gali įsižiebti akimirksniu (nereikės nė Joninių laužo liepsnų)...

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 22, 2021, 12:01 AM

Bus palanku spręsti socialines problemas, tinkama proga ir su vadovybe aptarti jūsų algos perspektyvas. Verta kreiptis į vadovybę su prašymais bei pasiūlymais. Geras laikas svarbiems darbo susitikimams. Verta spręsti plėtros klausimus veikloje, susitikti su potencialiais partneriais, investuotojais. Palankūs kontaktai su užsieniečiais. Gautus pasiūlymus verta priimti.

Tiks tvirtinti svarbius dokumentus, sandorius, pradėti bylinėjimąsi, aiškintis teisybę. Palankus metas kelionėms.

Kad ir su kuo šiandien bendrausite, pasistenkite likti geranoriški, tolerantiški.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai matyti valgį, turtus, galvos apdangalus, bet blogai pinigus – nuostoliai, ginklus – išbandymai, nelaimės, mirusieji, kapinės – planų suirimas, katastrofos.

Blogas ženklas: jei lūžtų metaliniai instrumentai, jei paukštis jus paženklintų, jei po jumis sulūžtų kėdė ar lova, laiptai, sušlapti, sulyti.

Geras ženklas: jei indai sudužtų į smulkias šukes, rasti pamestą peilį (gerai jį paimti, paliekant toje vietoje monetą), įsipjauti, įsidurti – išsiskirsite su nereikalingais žmonėmis, neteksit jums nereikalingų daiktų, pinigų, rasti aštrų metalinį daiktą – greit jūsų priešai bus nugalėti.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankūs pasteliniai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Antradienis tinkamas rizikingam reikalui sutvarkyti, spręsti mokesčių, skolų ar jūsų reikalo finansavimo klausimą. Galimas netikėtas meilės nuotykis ar susitikimas su kažkada mylėtu asmeniu.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį ieškokite kompromiso, derėkitės, mokėkite laiku nusileisti bei pasiūlyti ar sutikti. Orientuokitės į kitų interesus (svarbiausia – partnerių, sutuoktinio), jei norite, kad ši diena būti vaisinga bei smagi. Puiki proga taikiai pasišnekėti su antrąją puse dėl svarbaus klausimo.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį nepriekabiaukite, nepykite, nepradėkite santykių aiškintis. Būkite nuoširdesni sutuoktiniui – jūsų santykiai gali tapti vėl puikūs, jei bent truputi pasistengsite ką nors nuveikti antrosios pusės labui. Tai bus ir nebloga diena dalykiniams susitikimams, aktyviai veiklai.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienis – tinkamas metas imtis darbų, kuriems reikia įkvėpimo, kūrybingumo bei optimizmo. Jūsų nuotaika bus puiki, tad atsiras ir galimybių ištaisyti seną klaidą, susitaikyti su draugu ar mylimu žmogumi. Raskite progą artimiau pasikalbėti su savo vaikais.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienis tinkamas tvarkyti namų, šeimos reikalus – tai bus sėkmingiau, nei užsiimti atsakingų profesinių problemų sprendimu. Neskubinkite įvykių: kas nesiseks, galite drąsiai atidėti rytdienai.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį – gera proga susitikti su žmonėmis, kuriuos sunku „pagauti“, ir pasikalbėti tiesiai, be užuolankų tais klausimais, nuo kurių jie mėgina išsisukti. Tik patys venkite daug žadėti, griežtai įsipareigoti (ypač piniginiuose, turtiniuose reikaluose) – nepavyks taip greitai sutvarkyti numatytus reikalus, grąžinti skolą, kaip jums norėtųsi.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį galima netikėta pagalba, nelaukta dovana – darbe jus vertins, jums pakaks dėmesio iš draugų, mylimo asmens. Na, o svarbų dalykinį susitikimą, finansinį, taip pat verslo reikalą verta atidėti rytdienai.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį trykšite energija, būsite sumanūs, veiklūs – aplinkiniams paliksite malonų įspūdį, lengvai paveiksite jų nuomonę, pasirinkimą. Šiuo metu nuo jūsų valios daug kas priklausys ir bus taip, kaip panorėsite. Verta pradėti didelių, svarbių darbų ciklą.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį nieko naujo bei rimto nesiimkite. Tiesa, jums seksis – atsiras norinčių bei galinčių padėti. Stebėkite, kas vyksta, ir stenkitės kuo optimistiškiau tai vertinti. Palanki diena meilės pasimatymams. Gali atsinaujinti nutrūkęs meilės ryšys.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienis – smagių netikėtumų laikas, tad nebijokite pabūti avantiūristai. Tiesa, piniginiuose, turtiniuose reikaluose neskubėkite apsispręsti, pasverkite visus „už“ ir „prieš“. Šios dienos susitikimai, priimti sprendimai atneš geras permainas (jei nerizikuosite pinigais). Būkite atidesni savo partnerių bei sutuoktinio žodžiams, nes tai gali būti rimtas įspėjimas.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienio darbų krūvis nemenkas, bet jūs puikiai jį įveiksite. Tinka su vadovybe aptarinėti jūsų veiklos perspektyvas – gautais pažadais galite tikėti. Kita vertus, jei kas neišeina, tiks rytdienai atidėti.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienis puikus – jūsų galimybės plėsis. Priimkite gautus pasiūlymus. Šios dienos susitikimai bei užmegztos pažintys bus laimingos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.