Palmira: trečiadienis puikus įvairių reikalų tvarkymui

Trečiadienis puikus įvairių reikalų tvarkymui – sėkmingai pavyks rasti reikalingą žmogų, susitarti dėl abipusiai tinkamų sąlygų. Tai ir proga užbaigti užsitęsusį reikalą ar atnaujinti kažkada sėkmingą veiklą. Diena sėkminga pažinčių užmezgimui (ypač su svarbiais, įtakingais asmenimis), įvairiems susitikimams.

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-06-23 05:30

Tinka tvirtinti svarbius susitarimus, pradėti naujus darbus.

Joninių šventimas bus itin palankus ugnies ritualams atlikti. Tai bus geras laikas bendravimui, pažinčių užmezgimui.

Trečiadienį 0 val. 57 min. Merkurijus nustos judėti atatupstas, apsisuks ir ims judėti tiesiai Žemės stebėtojo atžvilgiu. Tiesusis arba direktinis judėjimas tęsis iki rugsėjo 27 d. Kai Merkurijaus kryptis direktinė, puikus metas bendravimui, darbui su nauja informacija, aktyviai veiklai, verslo plėtrai, kelionėms.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai pranašiški. Gerai buvo regėti muštynes, ginklus – kova su savais bei svetimais trūkumais, su blogiu. Jei sapne plaukus nusikirpsite – jums pavyks atsikratyti nereikalingų dalykų savo gyvenime. Bet kokia žaluma – apgaulės, liūdesys. Zuikiai, katės – išgyvenimai. Vanduo – nemalonus santykių aiškinimasis, apkalbos. Valgyti – išbandymai, liga. Būti nuogam, nuo savęs drabužius plėšti – katastrofa. Matyti savo atspindį veidrodyje – jėgų, optimizmo praradimas, įspėjimas, kad esate kažkieno blogoje įtakoje.

Blogas ženklas: jei suplyštų batas, kulniukas nulūžtų – apsaugos praradimas, išsitepti purvu – nuostoliai, paslysti, nukristi – nesėkmė reikaluose, jei rankose lūžtų darbo instrumentai (ypač dirbant namuose) – gresia išsiskyrimas su artimaisiais, jei jus užpultų šuo, katė – nesėkmė meilėje, sutuoktinio ar mylimo asmens neištikimybė.

Geras ženklas: netyčia išlieti pieną, rasti vaikišką žaisliuką – darna, skalsa namuose; rasti medinį daiktą – pagalba kylant karjeros laiptais.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį dirbti nesinorės – tai labai romantiška diena. Tądien pavyks viskas, kad ir ko imsitės. Pasiseks surengti ir puikią šventę.

Jautis (04 21–05 20). Nepersidirbkite trečiadienį, kitaip vargu ar per šventę gerai jausitės bei žaviai atrodysite. Nesinervinkite – viskas susiklostys geriau nei manote.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį draugų pagalba bus reikalinga ir dirbant, ir švenčiant – vieni nemėginkite „patempti“ pasiruošimo Joninėms naštos.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienis puikus užvilkintiems reikalams sutvarkyti.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienis itin palankus – jausitės laimingi, jums seksis ir darbuose, ir meilėje. Nuostabi trečiadienio vakaro nuotaika – pajusite tikrąją šventės dvasią, o gal net ir įsimylėsite.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienis ramesnis, kai neverta gilinti į darbinius klausimus. Na, o Kupolinę gerai švęsti savo tėviškėje ar kaimiškoje aplinkoje, laikantis tradicijų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienis kelionėms, pasirodymui visuomenėje, pažinčių užmezgimui, bendravimui puikus.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienis puikus svarbių reikalų tvarkymui, ypač susijusių su pinigais. Joninių laužo liepsna kai kam gali įžiebti lemtingus jausmus.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienis – jūsų sėkmės metas, tik būkite ryžtingi, nebijokite rizikuoti. Per šventes būsite linksmi, energingi – ir tai puikiai paveiks jūsų draugus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nieko sudėtingo ar sunkaus neplanuokite trečiadieniui – ilsėkitės. Būkite per šventes su artimais žmonėmis, venkite gausių susibūrimų.

Vandenis (01 20–02 18). Net jei trečiadienio nuotaikos nebus romantiškos, draugai jus išjudins, padės atsitraukti nuo sunkių minčių bei rūpesčių. Per šventes puikiai jausitės naujoje, nepažįstamoje vietoje – galite drąsiai ryžtis tolimesnei išvykai.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienis itin svarbus tvarkant dalykinius reikalus – aplinkybės keičiasi jūsų naudai. Nors viskas klostysis sklandžiai per Jonines, tačiau galite būti pernelyg reiklūs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.