Palmira: diena, kai norisi visko arba nieko

Šeštadienis prieštaringas, maištingas, kai norisi visko arba nieko, arba to, ko negalima. Ir tai gera proga ieškoti kompromiso, leidžiančio suderinti norus su galimybėmis, pasyvumą (kartais taikumą) su energingais, ryžtingais veiksmais. Pasistenkite šeštadienį kuo daugiau nuveikti namuose, ką nors svarbaus atlikite artimo žmogaus (nebūtinai visos žmonijos) labui – išvysite, kaip tai sustiprins jūsų ryšius.

 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 17, 2021, 5:30 AM

Šeštadienio pirma pusė tinkama ir užmegzti įvairius kontaktus – asmeninius, dalykinius. Palanki plėsti akiratį, bendravimo ratą. Galima spėti ateitį, mesti burtus (tik iki pietų).

Verta imtis sunkių, sudėtingų darbų, reikalaujančių atkaklumo, energijos bei aplinkinių pagalbos, tad kvieskitės talkininkus.

Antra dienos pusė nuo 13 val. 55 min. – kritinis laikas, kai daugėja apgaulių, stiprėja iliuzijos. Nereikia nieko vertinti bei daryti kokių nors išvadų. Šis laikas nepalankus šventimams. Alkoholio apskritai derėtų vengti. Patartina vengti ir gausių susibūrimų.

Išaugs nelaimingų atsitikimų, traumų, avarijų, taip pat apsinuodijimų tikimybė. Būkite atidesni su degiomis, sprogiomis medžiagomis. Labiau pažeidžiami bus vyrai, taip pat maži vaikai. Asmenys, turintys silpną širdį, aukštą kraujospūdį turėtų labiau save pasaugoti. Ir venkite ilgo buvimo saulėje.

Būkite atsargesni su degiomis, sprogiomis medžiagomis. Itin save saugoti turėtų asmenys, kurių širdis silpna.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo svarbūs tik tiek sapnai, regėti per saulėtekį. Puiku, jei skraidėte, jei girdėjote savo vardą. Blogai kristi, plaukyti valtimi, medžius kirsti.

Blogas ženklas: sutikti juodą katiną, jei drabužis praplyštų, daug plaukų išsipeštų, vandenį ant kelių užsipilti.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, jei išėjus iš namų pūstų vėjas į nugarą.

Avinas (03 21–04 20). Galite imti įtarinėti sutuoktinį dėl kažkieno neatsakingai mesteltos užuominos, melagingos paskalos ar todėl, kad esate pervargę ir norite daugiau dėmesio, jausmų, nei paprastai gaunate iš savo išrinktojo.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienis geras tvarkymuisi namuose, sode, darže, tačiau būkite atidesni savo sveikatai – galite greičiau pervargti, susižeisti, sunegaluoti. Išaugs ir apsinuodijimų tikimybė.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienis džiugių susitikimų bei meilės atradimų diena, tiesa, vakaro „atradimais“ labai nesidžiaukite – tai gali būti ir laimės iliuzija.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienį verta labiau nuo svetimųjų atsiriboti – leiskite laiką su artimaisiais, ilsėkitės, pamirškite rūpesčius. Ir būkite atidesni tėvams.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienis palankus nedidelėms išvykoms, ypač su sutuoktiniu. Beje, kelyje ar svečiuose gali užsimegzti ir naujas romantiškas ryšys ar atsinaujinti senas. Diena kupina maištingų nuotaikų, tik nepamirškite, kad gyvenimas – tai bumerangas.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienis nelabai patiks, jei vengsite atlikti susikaupusius darbus, nepaisysite pažadų sutuoktiniui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienį dažnai atsidursite draugų, net visuomenės dėmesio centre – laukia įdomūs susitikimai, intriguojantys pasiūlymai bei pagundos.

Skorpionas (10 24–11 22). Nelengvas šeštadienis – likimas išbandys jūsų vidinę jėgą. Kad ir kas nutiktų, pasistenkite pergalėti save, nepasiduoti liūdesiui, susierzinimui – vertinkite tai kaip nesveiko egoizmo perteklių arba sveiko proto stoką.

Šaulys (11 23–12 21). Nevenkite draugų – šeštadienį jų įtaka, patarimai, pagalba, ypač sprendžiant bendravimo problemas su mylimu žmogumi, su vaikais, bus svarbi. Jie padės geriau suvokti jūsų jausmus, santykius su mylimu asmeniu, su sutuoktiniu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienį dalykiniai reikalai, įsipareigojimai draugams, giminaičiams neleis ramiai ilsėtis, gali sutrukdyti net meilės pasimatymui.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienis puikus, ypač iki 14 val. Vėliau apgaulingas metas, kai geriau nepasikliauti gražiais pažadais (ypač užsieniečių bei įtakingų asmenų).

Žuvys (02 19–03 20). Nors pakaks rūpesčių, nepasiduokite įtampai, nerimui – ypač šeštadienį būsite linkę pergyventi dėl dalykų, kurių negalite įtakoti. Kai nustosite nervintis, po kurio laiko pastebėsite, kad viskas sprendžiasi savaime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.