Palmiros horoskopas savaitei: vienam ženklui – netikėtumų metas

Ši savaitė malonių netikėtumų žada Mergelei, sėkminga Avinui, Skorpionui, na, o daugeliui kitų ženklų astrologė pataria daugiau ilsėtis, galbūt ir susiorganizavus ilgą savaitgalį.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 20, 2021, 11:27 AM, atnaujinta Jul 20, 2021, 11:31 AM

Avinas (03 21–04 20)

Savaitės pradžia – sėkmės metas. Švytėsite, trauksite dėmesį – aplinkiniai vertins jūsų mintis, idėjas, žavėsite savo asmenybės jėga. Galimos išskirtinės bičiuliškos pažintys, netikėtas romantiškas susitikimas, kuris laimingai pakeis jūsų ateitį. Antradienis, trečiadienis geri dirbantiems kūrybinį darbą. Ketvirtadienis, penktadienis tinkami aptarti svarbų dalykinį klausimą su vadovybe.

Penktadienis taps naudingų ir džiugių rūpesčių diena, jei vakare nesiimsite priekaištauti artimiesiems. Savaitgalį irgi nemėginkite spręsti jokių problemų, ypač su antrąja puse, – tai maištingas metas, kai galite pasakyti kai ką, kas užtrenkia visas duris ir kelio atgal nebelieka.

Jautis (04 21–05 20)

Savaitės pradžioje laukite netikėtumų – nors jie vers sutrikti, keisti planus, padės išspręsti varginusią dilemą. Tai įkvepiantis priešpilnio metas, tad jei dirbate, nepraleiskite geros progos iki penktadienio kuo daugiau nuveikti. Reikalas tas, kad prasidės pagrindinis jūsų poilsio laikas, kai svarbu atitolti nuo darbų, pamiršti dalykinius rūpesčius. Net jei to nepadarysite, vis viena viskas ims strigti ir mažai ką pešite, kad ir kaip stengsitės.

Ypač savaitgalį svarbu ilsėtis atsiribojant nuo reikalų, santykių aiškinimosi šeimoje – stenkitės saugoti sveikatą ir nervus. Tad neskubėkite reikšti savo nuomonės, veltis į ginčus – jau pirmadienį viską išvysite ir imsite vertinti kiek kitaip.

Dvyniai (05 21–06 21)

Savaitės pradžia privers pamiršti rūpesčius – malonus sutuoktinio (mylimo asmens) elgesys, o gal nauja romantiška pažintis (ji bus laiminga) jus skraidins padebesiais. Ketvirtadienis, penktadienis vers paieškoti tvirtesnės atsparos – teks nusileisti ant žemės (tik būkite atidūs, kad tai nebūtų uola).

Nuo šios savaitės turite pratintis būti atsargūs ir apdairūs: ką tik į jūsų ženklą devyniems mėnesiams įėjo Juodasis Mėnulis, tad skraidymai padebesiais (bent jau Dvynių ženklo atstovams) geruoju nesibaigs.

Savaitgalį stenkitės saugoti ramybę. Venkite naujų žmonių – šeštadienį galite susižavėti jūsų nevertais asmenimis. Sekmadienį būsite linkę matyti problemas ten, kur jų nėra, be reikalo ginčysitės. Net jei būsite visiškai teisūs, jūsų vertingų patarimų aplinkiniai nebus linkę vertinti.

Vėžys (06 22–07 22)

Jūsų gerumas sugrįš per draugų, aplinkinių ir net atsitiktinių žmonių nuoširdumą, simpatijas, kurias jausite visą šią savaitę. Savaitės pradžia tinkama veiklos reikalams, palanki geresnės darbo vietos paieškai, sveikatai tikrinti ar gydymosi pradžiai. Ketvirtadienis, penktadienis, nors itin romantiški, geri ir biurokratiniams reikalams, teisinėms problemoms spręsti.

Penktadienio vakaras bei savaitgalis – nekoks metas. Jei nenorite sugadinti gerų santykių, su niekuo jokių rūpesčių neaptarinėkite, iš nieko neprašykite pagalbos. Pirmadienį vėl galėsite šypsotis – tai laimingo įsimylėjimo laikas

Liūtas (07 23–08 22)

Pirmąją savaitės pusę skirkite šeimai, vaikams. Tai, beje, puikus metas ir dideliam pirkiniui – įsigykite ką nors svarbaus, reikalingo namams. Darbo reikalams sėkmingas ketvirtadienis, penktadienis. Šios dienos tinkamos ir naujo darbo paieškoms.

Būkite pasirengę savaitgalį susidurti ir su ne visai smagiais netikėtumais – būkite apdairūs su naujais žmonėmis, neskubėkite pasirašyti dokumentų, saugokitės melagių, liežuvautojų. Pirmadienis geras materialinėms problemoms spręsti.

Mergelė (08 23–09 22)

Ši darbo savaitė – mistinių sutapimų, malonių netikėtumų metas, palankus bendrauti, pažintims užmegzti.

Savaitės pradžia – pasyvus metas, geras poilsiui, bet netinkamas aktyviai veiklai, tad nesistenkite visko suspėti. Kai kas svarbaus jums asmeniškai gali išsispręsti šį ketvirtadienį, penktadienį. Tai bus pergalė, kurios seniai siekėte, ir ji ateis beveik savaime. Šios dienos žada likimo dovanų, kurios gali ir kiek nustebinti.

Šeštadienis, sekmadienis gana komplikuoti. Savaitgalis apgaulingas – jausitės kupini optimizmo. Prasideda ir mėnuo iki gimtadienio, kai stinga atidos, kai daromės įtaigesni.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Savaitės pradžia sėkminga siekiantiems greitai ir paprastai sutvarkyti užvilkintus reikalus, išspręsti dvejonę – dabar drąsiai kirskite Gordijo mazgą!

Ilsėtis pradėkite nuo ketvirtadienio. Tai, beje, padės šį sudėtingą savaitgalį išlikti ramiems – šios dienos patikrins jūsų nervų atsparumą, kai teks susidurti su jums brangių žmonų problemomis. Kad ir ką sužinosite, išgirsite kalbėdamiesi su savais, venkite teisti, mėginkite suprasti ir nesistenkite primesti savo nuomonės.

Skorpionas (10 24–11 22)

Puikia nuotaika užkrėsite visus – apie jus bursis žmonės, įgysite naujų pagalbininkų, tikrų draugų, kurie ne kartą padės atsidūrus keblioje padėtyje. Tai bus darbinga savaitė, spėsite itin daug nuveikti. Kibkite į darbus jau antradienį – rasite naujų būdų senoms problemoms išspręsti. Tai puikios dienos darbo susitarimams, kelionėms. Gautus pasiūlymus verta priimti.

O savaitgalis tinkamas vien poilsiui. Neparasti pusiausvyros padės ramybė, tyli vienatvė. Neplanuokite šioms dienoms jokių svarbių susitikimų, kelionių. Pirmadienį jausitės kur kas geriau.

Šaulys (11 23–12 21)

Daug kuo svarbūs antradienis, trečiadienis – galite išgirsti naudingą dalykinį ar asmeninį pasiūlymą. Šiomis dienomis puikiai jausitės naujoje aplinkoje su nepažįstamais žmonėmis, paliksite gerą įspūdį aplinkiniams. Meilės pasimatymui, naujai romantiškai pažinčiai irgi tinkama proga – paliksite neišdildomą įspūdį.

Deja, neramus ir įtemptas savaitgalis – ne viskas klostysis taip, kaip planavote, galimi apmaudūs netikėtumai, tik mažiau dėl to išgyvenkite. Kad patirtumėte mažiau nesmagumų, venkite gausių susibūrimų, ekstremalių pramogų, nerizikuokite kelyje.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Jei seniai nesimatėte su draugais, susitikite savaitės pradžioje. Gerai ilsėtis, leisti laiką su bičiuliais, mylimu asmeniu antradienį, trečiadienį – vis vien svarbiems reikalams, aktyviai veiklai šios dienos netinkamos.

Ketvirtadienis, penktadienis tinkami susitelkti į svarbius darbus, priimti atsakingą veiklos sprendimą. Seksis ir organizuoti pristatymus, šventes, priėmimus.

Savaitgalis ne itin palankus – vienu metu galite susidurti ir su dalykinėmis, ir su asmeninėmis problemomis. Nesiimkite jų skubotai spręsti – nepamirškite, kad jums, Saturno vaikams, laikas ir laukimas – išganymas.

Vandenis (01 20–02 18)

Savaitės pradžioje gali užgriūti netikėti svečiai, giminaičiai ar nauji (pamiršti seni) darbai, teks žaibiškai persiorientuoti į kitą režimą (jei ilsėjotės, teks imtis darbų ir atvirkščiai).

Antrą savaitės pusę verta atsiriboti tiek nuo aplinkinių dėmesio, tiek nuo veiklos. Tiesiog susikurkite ilgąjį savaitgalį.

Tai nebus paprastos dienos, kai gali tekti susidurti su iššūkiais, imtis skubių priemonių įvairiems „gaisrams“ gesinti. Tik labai nepersistenkite, neprisiimkite visos atsakomybės. Verčiau pasikliaukite savieiga (ir sutuoktiniu).

Žuvys (02 19–03 20)

Svarbi savaitė, nes padės pajusti, kokie esate tvirti, stiprūs ir sumanūs, kaip lengvai randate kompromisą tarp vilko sotumo ir avies ramybės, aptinkate būdų kupranugariui pro adatos skylutę prastumti. Aiškinkitės senus nesusipratimus ir nuoskaudas (tiek darbe, tiek namie), nepamiršdami prisiminti, kas buvo gera. Mėginkite pasvajoti, kokių santykių – tiek dalykinių, tiek draugiškų – norėtumėte. Ypač antradienio pokalbiai daug ką išspręs.

Sudėtingą savaitgalį semkitės jėgų iš susikaupusių įspūdžių ir venkite bet kokio principinio sprendimo sutuoktinio atžvilgiu. Tai idealus laikas poilsiui vienatvėje prie vandens telkinių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.