Palmiros horoskopas trečiadieniui, liepos 21 d.

Trečiadienis kupinas paslapčių, nenumatytų rūpesčių arba atvirkščiai – galima ir netikėta, nelaukta pagalba, apsauga. Tai atpildo metas, kai sugrįžta, ko nusipelnėme. Tad, jei netikėtai jus kas nors užstos ir padarys ką nors gero už jus, jei gausite dovaną be priežasties ar, deja, jei ką pamesite, ges darbo technika, transportas, gal kas iškoneveiks – žinokite, jog nukentėjote dėl ankstesnių veiksmų.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 21, 2021, 12:01 AM

Kad ši diena taptu turininga bei vaisinga, verta prisiminti tai, ko kažkada mokėtės, ką anksčiau darėte. Labai veržtis į priekį nepatartina, o štai gręžiotis atgal bus tikslinga. Tinkamas laikas susitikimams su senai matytais žmonėmis, praeities analizavimui, darbui su sena, pamiršta informacija – sugrįžkite į praeitį, susimąstykite, kas gero dabar vyksta jūsų gyvenime, kur link toliau judėti? Na, o visiškai nauji sumanymai (net ir labai perspektyvūs) šiandien strigs. Beje, gali tekti grįžti prie senos problemos, ir tai puiku, nes šiandien ji įveikiama.

Nepalanku ką nors naujo pradėti (nebent bylinėjimąsi, teisybės aiškinimąsi). Dera baigti darbus, skolas grąžinti – ypač artimiesiems, šeimai. Jei daugiau laiko skirsite namams, diena praeis naudingai. Nepatartina kur toli nuo namų išvykti. Palanku užsiimti šeimos reikalais, spręsti buitines problemas. Gerai pradėti taupyti bei kitaip kaupti pinigus. Tinka pradėti namo statybą.

Pasistenkite nieko neįžeisti bei tuščiai negaišti laiko. Negerai išlaidauti.

Diena palanki romantiškiems pasimatymams bei pažintims, o taip pat taikymuisi su mylimu asmeniu.

Gerai ryte išnešti šlamštą iš namų.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Kelionė, kelias, medžiai – geros permainos, svajonių išsipildymas. Miręs giminaitis – apsaugos įgijimas. Blogai kirpti plaukus, nagus, matyti iškreiptą savo atvaizdą veidrodyje, išvysti stiklinius daiktus, ypač juos dūžtant.

Blogas ženklas: ką nors pamesti (ypač piniginę) – galima liga, gresia nuostoliai, nemalonumai šeimoje; jei sulūžtų peilio ašmenys – galima katastrofa, saugokitės vagių, chuliganų užpuolimo; jei skėtis sulūžtų – vienatvė; jei vėjas nuneštų kepurę – nuostoliai, liūdesys; jei plaukai labai veltųsi, prie drabužių liptų siūlai, svetimi plaukai – nužiūrėjimo ar kitokio negero maginio poveikio požymis.

Geras ženklas: išėjus iš namų išgirsti šuns lojimą – laimė, skalsa šeimoje, įgysite tikrą draugą; pamesti smulkių pinigų (be piniginės) – pavyks išvengti gręsiančių nemalonumų; rasti odinį ar medinį daiktą – sėkmė.

Trečiadienį palankios spalvos – tamsiai raudona, tamsiai mėlyna.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis netinkamas naujų darbų pradžiai; palankūs raudoni tonai, vengtini – žali.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį būsite ne tik patys ganėtinai energingi, bet ir sulauksite iš artimųjų sąmoningo požiūrio į jūsų reikalus bei nuoširdžios pagalbos. Tai sėkminga diena senų problemų sprendimui – ne tik dalykinių, bet ir šeiminių.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis nepalankus kelionėms, svarbiems susitarimams. Verta tvarkyti draudimo, mokesčių, paskolų ėmimo reikalus. Galimas nelauktas pamirštos skolos grąžinimas iš draugų. Daugiau laiko skirkite atsipalaidavimui, ramiam poilsiui jaukioje aplinkoje.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį neliūdėkite dėl išlaidų, gal didesnių nei manėte, dėl to, kad esate suprasti tik formaliai, įvertinti banalokais kriterijais. Pasistenkite labiau padėti sutuoktiniui dirbant kasdieninius darbus, na, o kilus konfliktui nusileiskite pirmi.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį net ir nedidelės nesėkmės gali sutrikdyti, tačiau viskas gerai išsispręs. Nieko naujo nepradėkite, baikite tai, ką esate atidėję. Tinkamas metas sveikatos tikrinimui, palanku pradėti gydymosi ar sveikatos stiprinimo kursą.

Liūtas (07 23–08 22). Jei trečiadienį orientuositės į seniai slegiančias problemas, pakankamai lengvai ims spręstis susikaupę klausimai, tvarkytis įstrigę reikalai. Svarbiausia neskubėti ir nieko neskubinti, tuomet pavyks daug ką sėkmingai atlikti, net seną svajonę įkūnyti. Ne laikas kažko reikalauti iš mylimo žmogaus.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį geriausiai seksis darbuotis namuose – darbe galimi nesusipratimai. Venkite ginčų su sutuoktiniu, taip pat su šefu, nusileiskite ir kolegoms. Nepalankus metas kelionėms, susitikimams su asmenimis iš toli. Atidžiau išklausykite artimuosius.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį geriausia likti namie, o jei teks kur važiuoti, būkite atidesni kelyje, labiau pasaugokite asmeninius daiktus. Mokėkite negirdėti apkalbų apie artimus žmones, kolegas, vadovybę ir venkite veltis į ginčus.

Skorpionas (10 24–11 22). Galimi nesutarimai su partneriais ar sutuoktiniu dėl neatliktų įsipareigojimų ar dėmesio stokos. Piniginių turtinių reikalų tvarkymui palankus metas. Ir nebūkite smulkmeniški antrosios pusės atžvilgiu – jūsų priekaištai, įtarimai nėra pagrįsti. Būkite dosnesni tiems, kuriuos mylite.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį atsivers anksčiau nepastebėtos, nežinomos galimybės jūsų veiklai, atsiras išeitis susikaupusių problemų sprendimui, tačiau ne laikas priiminėti lemtingą sprendimą – reikalingas laikas viską apgalvoti, patikrinti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pasikliaukite nuojauta, sapnais trečiadienį – tikrai neapsigausite. Būkite atidūs ir smulkmenoms: atsitiktinis žodis, nereikšmingas gestas atskleis paslėptą reikalo pusę. Tiktų ieškoti dingusių daiktų, dokumentų, įrankių, besislapstančių asmenų. Galite sulaukti netikėtos finansinės pagalbos ar netyčia sužinoti pinigų dingimo paslaptį, tikrąją nuostolių priežastį.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį likite atkaklūs ir pakeisite situaciją jums palankesne linkme. Tiks spręsti sudėtingas problemas, susitikti su žmonėmis, nuo kurių priklausys jūsų planų įkūnijimas.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį daugybė rūpesčių bei atsakomybės našta gali priversti rizikuoti tvarkant piniginius turtinius reikalus. Vis dėlto tai pasiteisins. Priimkite gautis dalykinius, finansinius pasiūlymus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.