Astrologė šiam ženklui žada ypatingą laimę: atsivers visi keliai

Laukia sėkminga ir romantiška savaitė, žada astrologė Palmira. Nepaprastas laikas ateina Liūtams: taip šauniai jie seniai nesijautė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
123rf.com
123rf.com
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 27, 2021, 11:23 AM

Avinas (03 21–04 20)

Būna dienų, kai viskas sekasi, norisi tik džiaugtis ir mylėti. Jūsų laimės diena – ketvirtadienis! Praleiskite šį laiką su tais, kurie jus myli, būkite kartu su savo pora, šeima, vaikais, surenkite jiems netikėtą šventę – bendravimo džiaugsmas itin suartins. Tai palankiausia savaitės diena, tinka priimti svarbius sprendimus.

O savaitės pradžia netinkama svarbiems reikalams tvarkyti – skirkite ją poilsiui. Jei gaila tuščiai praleistų dienų, neišgyvenkite – jūsų laukia sėkmingas šeštadienis, puikiai tinkamas svarbiems susitikimams ir susitarimams. Nieko svarbaus neplanuokite sekmadieniui – tai apgaulingas metas, žadantis nusivylimą.

Jautis (04 21–05 20)

Tai lėtos, nepastebimos sėkmės savaitė. Be ypatingų pastangų viskas tvarkosi geriau, nei manote, tačiau teigiamus pokyčius, puikius rezultatus pastebėsite ne iš karto. Vis dėlto tai, kas dabar vyksta, tikrai bus naudinga ir svarbu ateičiai. Kiek apgaulingas bus tik trečiadienis ir gana sudėtingas sekmadienis – šiomis dienomis geriau nerizikuoti ir netvarkyti piniginių ir turto reikalų.

Sekmadienį nesiaiškinkite santykių su antrąja puse. Tądien nepatartina ir įsimylėti – vėliau dėl to patirsite nemažai rūpesčių, gali nukentėti ir jūsų reputacija.

Dvyniai (05 21–06 21)

Gana sėkmingi ir puikūs reikalams aktyviai tvarkyti antradienis ir ketvirtadienis. Spręskite problemas, susijusias su investicijomis ir gyvenamosios vietos keitimu. Tiesa, jokių avantiūrų – rinkitės patikimus būdus: rizikuoti pinigais netinka. Labai tikėtina, kad šiomis dienomis lengvai gausite pinigų ir taip pat greitai jų neteksite.

Pasistenkite spėti iki penktadienio sutvarkyti skubius, neatidėliotinus dalykinius reikalus. Vėliau teks susitaikyti, kad laikas tarsi sustos ir reikalai ims strigti. Tapsite priklausomi nuo svetimos valios. Nuo penktadienio vertėtų labiau susitelkti į namus, šeimą. Tai bus geras laikas iš esmės pertvarkyti ar suremontuoti namus.

Vėžys (06 22–07 22)

Intriguojantis savaitgalis: netikėtas skambutis, atsitiktinis susitikimas, ir jūsų gyvenimas pasikeis. Žinoma, į gera – juk dabar Saulė Liūte, t.y. jūsų meilės ženkle! Tai ypatingas metas, kai galima susitikti sau skirtąjį (-ąją). Savaitės pradžia kupina džiugių šeiminių rūpesčių. Tik nepraraskite saiko išlaidaudami. Savaitės vidurys – fantastinių pasiūlymų, didžiulio pasisekimo ir pergalių metas.

Nors jaučiatės geriau ir pagaliau sprendžiasi aktuali problema, nesiimkite nieko sunkaus, nemalonaus. Taupykite jėgas, stiprinkite sveikatą. Reikėtų vengti bet kokio streso, nesivelti į konfliktus, nerizikuoti pinigais. Nors gali pasisekti netikėtai užsidirbti ar ką nors išlošti, greitai galite tai prarasti.

Liūtas (07 23–08 22)

Meilės ir linksmybių, intriguojančių pažinčių, įspūdingų pasiūlymų savaitė. Permainos nesibaigia, o tik prasideda. Jums atviri visi keliai, paaukotos visų gerbėjų, draugų širdys! Taip šauniai jau seniai nesijautėte – senos svajonės pildosi!

Kai kas svarbaus jūsų gyvenime gali įvykti penktadienį, šeštadienį – tai nuostabių susitikimų, ypatingų pokalbių, meilės prisipažinimų dienos. Pagaliau suprasite, kas jums svarbiausia, kaip tapti laimingiems. Ši diena apskritai bus lemtinga, nes jums ypatingą lyderystės teisę teikęs Marsas iš jūsų ženklo dabar pereis į Dvynius. Tad ką laimėjote, tą laimėjote, ir kol kas (bent iki mėnesio pabaigos) nebesivelkite į konkurencinę kovą, konfliktus.

Mergelė (08 23–09 22)

Ar ne per daug esate susitelkę į dalykinius reikalus ir tiesiog pamiršote, kad privalu džiaugtis vasara? Nebūkite tokie reiklūs sau, labai griežti artimiesiems, mylimam žmogui. Kai kas gero jūsų gyvenime gali pasikeisti nuo penktadienio – Marsas, pergalės, lyderystės planeta, atsiduria jūsų ženkle. Dabar imsite švytėti nauja energija, būsite kupini nuostabių idėjų, entuziazmo, atsidursite dėmesio centre. Sups puikūs žmonės, augs gerbėjų gretos – vis dažniau išgirsite žavių komplimentų.

Ir nemanykite, kad tik dalykiniai laimėjimai trauks kitų dėmesį, – dabar ne vieną širdį sužeisite.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Iki penktadienio – gerųjų pokyčių laikas. Dabar įgysite svarbių asmenų pasitikėjimą ir pagarbą, sulauksite netikėtų pasiūlymų, ir ne tik dalykinių. Jums gali prisipažinti meilę ir net pasipiršti senas bičiulis (-ė) ar koks nors egzotiškos išvaizdos užsienietis (-ė). Savaitei baigiantis ir kitai prasidedant gali atsinaujinti senas romanas.

Kuo daugiau svarbių dalykų nuveiksite šią savaitę, tuo ilgiau ramesnę ateitį sau užsitikrinsite. Palankiausia ir svarbiausia diena bus ketvirtadienis. Šeštadienis puikus iškyloms, viešnagėms, o sekmadieniui neplanuokite nieko rizikingo.

Skorpionas (10 24–11 22)

Imsite blaiviau vertinti įvykius, aiškiau suvoksite savo poreikius ir tikslus. Geriau perprasite artimųjų elgesį ir mylimo asmens planus. Apie tai verta su mylimuoju (-ąja) ar sutuoktiniu (-e) pasišnekėti antradienį ir jokiu būdu nesivelti į diskusijas apie meilę, pareigas ir pan. sekmadienį. Visiškai netinkamas šis savaitgalis rinktis tarp kelių aistringų gerbėjų. Kad ir ką nuspręsite, vėliau gailėsitės.

Ketvirtadienis – ypač sėkminga diena: planuokite svarbiausius savaitės susitikimus ir darbus. Tai išskirtinai geras laikas ilgalaikiams dokumentams tvirtinti ir svarbiam pokalbiui su šefu.

Šaulys (11 23–12 21)

Sėkminga ir romantiška savaitė. Tiesa, antradienis netinkamas aktyviai veiklai – skirkite šią dieną romantiškam poilsiui toli nuo namų. Išsijudinsite nuo trečiadienio.

Vis dėlto tik ketvirtadienis tinkamas imtis ko nors svarbaus – rizikuokite, būkite drąsūs ir laimėsite! Šaunus reikalams tvarkyti ir penktadienis.

Jei pabodo nesutarimai su antrąja puse, pamėginkite pasišnekėti ketvirtadienį. Tai meilės ir santarvės diena – jums pavyks viską pradėti iš naujo! Sudėtingas sekmadienis – galimi neplanuoti rūpesčiai, kliuviniai. Ir kelionėms ši diena netinkama – tam palankesnis šeštadienis.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Nors jus jau globoja Baltasis Mėnulis, vis dėlto Liūto metas gana įtemptas Ožiaragiams. Pasistenkite šią savaitę labiau atsipalaiduoti – tai padės suprasti, kad dabar meilės metas. Darbe nepersistenkite – labiau remkitės kolegų, partnerių pagalba. Ir būtinai daugiau laiko raskite sau asmeniškai.

Tai romantiškas metas – kuo nors rimtu neužsiimkite, ilsėkitės, išvykite toliau iš namų, keliaukite. Džiaukitės savimi, savo šeima, vaikais, meile. Tik sekmadienį nieko nesugadinkite – tai pavojingas laikas ginčytis, aiškintis santykius.

Vandenis 01 20–02 18)

Nuo ketvirtadienio prasideda išskirtinis metas – Jupiteris vėl grįžta į jūsų ženklą ir juo judės iki metų pabaigos. Vėl atgausite lyderystės pozicijas, sugrįš sėkmė! Savaitės pradžia tinkama užvilkintiems reikalams tvarkyti.

Itin sėkmingas ir svarbus bus ketvirtadienis – palanku spręsti ne tik atsakingus karjeros klausimus, bet ir asmeninio gyvenimo problemas. Jei vargina sutuoktinio, o gal vaikų elgesys, pats laikas ketvirtadienį arba šeštadienį rimtai ir nuoširdžiai su jais pasikalbėti. Deja, sekmadienį toks pokalbis gali baigtis jūsų santykiu krachu.

Žuvys (02 19–03 20)

Darbingi būsite pirmą savaitės pusę, tad svarbesnius, sunkesnius darbus planuokite antradieniui, trečiadieniui. Nuo ketvirtadienio galėsite kiek atsipūsti – netikėtai atsiras pagalbininkų, padėjėjų. Prasideda metas, kai daugiau dėmesio reikia skirti partneriškiems santykiams stiprinti. Nesistenkite būti pirmi ir teisūs, pasidžiaukite aplinkinių laimėjimais, labiau įvertinkite sutuoktinio pastangas jus pradžiuginti.

Tai svarbu prisiminti savaitgalį, nes vienu tinkamu žodžiu galite tiek perdaryti santykius šeimoje lyg kokie senovės alchemikai, varį paverčiantys auksu (tikėtina, šeštadienį), tiek juos subjauroti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.