Astrologė pasakė, kuri šios savaitės diena geriausia: po to laukia sunkus metas

Šią savaitę laukia viena ypač puiki ir išskirtinė diena – tai antradienis, žada astrologė Palmira. Skubėkite ja pasinaudoti, nes po to laukia nelengvas laikas.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
123rf.com
123rf.com
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2021-08-03 11:04

Avinas (03 21–04 20)

Permaininga, keista savaitė, tad geriau nepriimti jokių ilgalaikių sprendimų. Tai, kas dabar gerai, po akimirkos gali tapti erzinančia našta. Neliūdėk pametęs, nesidžiauk radęs – būtų geriausias patarimas.

Tikrai pakaks džiugių akimirkų, grįš nuoširdumas, draugų parama, tačiau kaupsis ir maištingos svajonės, kad nauja meilės intriga galėtų tapti išsigelbėjimu. Panašios viltys jau savaitei baigiantis žlugs. Savaitgalį, pirmadienį labiau pasaugokite savo romantiškas paslaptis ir pasistenkite nesukelti pavyduolių keršto.

Jautis (04 21–05 20)

Antradienis – palanki diena susitikti su reikalingu žmogumi, galinčiu padėti spręsti finansines, darbo problemas. Gera diena susitarimams, tiesa, būkite budrūs įsipareigodami – galite pervertinti savo galimybes. Po sėkmingo antradienio pasiruoškite įtemptam savaitės viduriui – tai gana pavojingas metas karjerai: pasistenkite nesusivaidyti su šefu, nepamirškite, kad yra laukiančių jūsų vietos.

Savaitės viduriui nepatarčiau planuoti kelionių. Netikęs laikas ir naujoms pažintims – nebūkite patiklūs. Savaitgalį skirkite tikram atsipalaidavimui. Šeštadienis geras iš esmės tvarkytis namuose ir netinkamas bendrauti, santykiams aiškintis šeimoje. O štai sekmadienį užsiimkite tuo, ko seniai nedarėte, susitikite su draugais, kurių seniai nematėte.

Dvyniai (05 21–06 21)

Antradienis nuostabus, aplinkybės klostosi palankiai, tad susitelkite į svarbiausius dalykus – jau trečiadienį galimi netikėti rūpesčiai, nelauktos kliūtys. Jūsų planai gali keistis, suirti numatyta kelionė, svarbūs susitikimai.

Vis dėlto iki penktadienio pakaks ir gerų progų, sulauksite perspektyvių pasiūlymų (asmeninių bei dalykinių), netikėtos pagalbos (iš įtakingo asmens ar užsieniečio). Tačiau svarbiausias – antradienis, šios dienos įvykiai padės apsidrausti nuo galimų šios savaitės problemų. Ypač apgaulingos dienos – penktadienis, šeštadienis. Nuo sekmadienio taps šviesiau.

Vėžys (06 22–07 22)

Savaitės pradžia – pasyvi, būtų geriausia ilsėtis. Veiklai nepalankus metas, tad būtina atida: saugokite darbo vietą, nesusipykite su vadovybe. Nors nuo ketvirtadienio pasijusite guviau, kuo nors nauju ar svarbiu neužsiimkite – dabar ypač Vėžiams svarbu taupyti jėgas, derėtų nebent pabaigti darbus.

Penktadienį, šeštadienį, ko gero, pasirodys, jog kantrybė turi ribas (jei ištversite, sekmadienį laukia malonūs netikėtumai). Net jei spėjote nusivilti tais, kuriuos anksčiau gerbėte, mylėjote ir esate kupini rimtų ketinimų atsikratyti savo praeities, nepamirškite, kad kritiškas šeštadienio požiūris, ypač į savo partnerius bei sutuoktinį, nėra jūsų tikroji reakcija.

Liūtas (07 23–08 22)

Tyla – gera byla. Tai geriausia taktika šią savaitę. Reikalams tvarkyti palankiausias antradienis. Nuo trečiadienio – įtemptas ir gana pavojingas metas. Atidesni turėtumėte būti bendraudami su naujais jūsų aplinkoje atsiradusiais žmonėmis ar ką nors pirkdami, atsargiau vairuokite automobilį, saugokite rankas.

Antrąją savaitės pusę dėl savo bėdų užsipulsite artimuosius ir visą likusį pasaulį: esą tiek nemalonumų per juos patyrėte. Ypač penktadienis, šeštadienis įtemptas, nervingas metas, nederėtų būti pernelyg įsitikinusiems sėkme. Šiomis pavojingomis dienomis reikėtų ypač pasisaugoti „stebukladarių“, žadančių jus padaryti ne tik turtingus, bet ir laimingus. Deja, galite neįžvelgti pavojaus ir be reikalo rizikuoti.

Mergelė (08 23–09 22)

Jei sprendžiate uždarbio klausimą, jei ieškote naudingesnės darbo vietos, antradienį jums gali nusišypsoti laimė. Neatidėkite svarbių dalykinių susitikimų vėlesnėms dienoms, nes viskas gali pakrypti nenumatyta ir jums nepalankia linkme. Jei ką nors negero išgirsite trečiadienį ar vėlesnėmis dienomis, nereikėtų panikuoti ar pradėti maištauti. Dabar reikia laukti – labiau pasitikėkite savimi ir likimu. Žinokite, kad šiuo metu nuo jūsų mažai kas priklauso, tad nekaltinkite savęs dėl šios savaitės nesklandumų.

Tam tikrą laiką iki gimtadienio niekas nėra labai stiprus, reikia labiau pasisaugoti, kad nebūtų primestos svetimos žaidimo taisyklės. Juolab kad dabar nebus lengva suderinti savo principus, įsitikinimus su peršamais, privalomais.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Antradienį gausite progą išspręsti esamas problemas jums palankiomis sąlygomis. Neatidėliokite kitoms dienoms nieko svarbaus – tai bus itin sunki ir konfliktiška savaitė. Na, o antradienio sprendimais džiaugsitės ilgai.

Antroji savaitės pusė bus kupina įvairių dalykinių, buitinių rūpesčių, tiesa, tuo metu geriau užsiimti darbais (ypač nebaigtais) nei romantiškai pramogauti. Būkite atsargūs – nepasirašinėkite svarbių dokumentų, nepasikliaukite partneriais, nesureikšminkite apkalbų bei anoniminių žinučių... Nuo sekmadienio kai kas pasikeis į gera.

Skorpionas (10 24–11 22)

Nors antradienis įtemptas ir ne viskas patiks, ką tądien išgirsite, diena tinkama finansinėms problemoms spręsti, skoloms, mokesčiams, paskoloms tvarkyti. Kupini romantiško įkvėpimo būsite savaitės viduryje. Ir tai puiki proga atsitraukti nuo reikalų, apsiribojant namų, šeimos interesais.

Mažiau vilkitės naudos bei sėkmės penktadienį, šeštadienį – tai pavojingos dienos – reikės saugoti sveikatą, galimi konfliktai, traumos dirbant. Dienos nebus tinkamos naujoms pažintims, deryboms, susitarimams – viskas išeis atvirkščiai.

Šaulys (11 23–12 21)

Sulaukiate daug romantiško dėmesio ir dėl gerbėjų asistavimo antradienį galite patirti smagių akimirkų, būsite linkę įsivelti į lengvabūdišką flirtą. Tiesa, jau trečiadienį imsite tam priešintis ir nebenorėti nieko girdėti ir matyti, o savaitei baigiantis būsite linkę apskritai atsikratyti tam tikrų ryšių.

Šeštadienį jau aiškiai žinosite, kur norite kirsti. Jei tai senas sprendimas, mėginkite. Bet jei tai tik šių dienų „įkvėpimas“, stabtelėkite, kur nors išvykite ir pabūkite vieni. Jau sekmadienį imsite blaiviau vertinti situaciją ir jums pavyks ištaisyti kai kurias ankstesnes bendravimo klaidas.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Keistas laikas, kai esate kiek išsekinti rūpesčių, bet negalite nuo jų atsiriboti, viską pamesti ir užsimiršti. Antradienį susitelkite į svarbius darbus, sudėtingų problemų sprendimą – daug kas pavyks. Atsargiau savaitės viduryje – venkite konfliktų tiek darbe, tiek namie.

Penktadienį rizikinga aiškintis santykius su pora, teisybę – darbe. Ne laikas ir tvarkyti svarbius finansinius reikalus. Šeštadieniui planuokite ramų poilsį, venkite naujų pažinčių, pasisaugokite vagių, nerizikuokite kelyje. Diena gali tapti lemtinga, tad venkite vaidų su antrąja puse – prisišauksite skyrybas! Sekmadienį, pirmadienį palengva imsite atgauti optimizmą.

Vandenis (01 20–02 18)

Ko gero, suprasite, ką reiškia įspėjimas, kad tarp meilės ir neapykantos – tik vienas žingsnis. Galbūt ir tarp draugystės ir meilės? Būkite atsargūs – koks nors senas draugas (-ė) gali netikėtai suliepsnoti karšta aistra ir jums nepalikti teisės rinktis. Jei turite antrąją pusę, santuokos tvirtumui iškils nemenkas pavojus. Kad ir kaip neabejotumėte naujojo ar jau atsibodusio gerbėjo (-os) atsidavimu, šiuo metu galite lengvai apsirikti.

Savaitės pabaiga – pavojingas laikas, gali nutikti kas tik nori: ir bet kokią viltį žudantis ginčas, ir netikėta trauma ar eismo įvykis.

Žuvys (02 19–03 20)

Romantiškos svajos nepalieka ramybėje, viltys bręsta... Vis dėlto dabar būtų saugiau susilaikyti nuo ypatingų vilčių. Venkite rimtai įsimylėti, tuščiai kurti romantiškus bendros ateities planus. Tiesiog gyvenkite ir būkite dėkingi likimui. Jau nuo savaitės pradžios būkite pasiruošę naujiems rūpesčiams, įvairiems nesusipratimams (tiek darbe, tiek namie).

Šiuo metu norai ims akivaizdžiai prieštarauti realioms galimybėms, tad nieko nelaimėsite rizikuodami. Tiesa, sekmadienis nuo 16 val. 50 min. stojus jaunačiai bus tinkamas svajoti, planuoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.