Palmiros horoskopas trečiadieniui, rugpjūčio 4 d.

Trečiadienis neprognozuojamas – gali nutikti kas tik nori. Tad jei būsite pasirengę staigmenoms, kurios gal nebus itin malonios, ypatingų rūpesčių nepatirsite. Netinkamas laikas susitarimams, sandoriams, įvairų planų kūrimui. Ir venkite įsipareigojimų, juos bus sunku įvykdyti: aplinkybės susiklostys kitaip nei tikėsitės. Beje, vertėtų spręsti skolų problemas, jei nenorite nemalonių „siurprizų“.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-08-04 00:01

Nepatartina nieko pradėti, nieko sunkaus, varginančio imtis – gali stigti ne tik jėgų, bet ir kantrybės, kruopštumo, atidumo. Tai bloga diena dirbantiems protinį darbą – bus sunku susikaupti, stigs atidos. Atidžiau tikrinkite gaunamą informaciją, pasirašinėjimus dokumentus. Jei jūsų veikla susijusi su skaičiavimu, rašymu, informacijos gavimu bei perdavimu, jei dirbate transporto tarnyboje ar daug važinėjate automobiliu – pasistenkite labiau susitelkti.

Bus didelė dezinformacijos bei technikos gedimo, autoavarijų, vagysčių tikimybė. Nesklandumai galimi ir dėl elektros perdavimo, telekomunikacinio ryšio sutrikimų. Būkite apdairesni ir su kompiuteriais, ypač jei naudojatės internetu. Venkite nepatikrinę ką nors tvirtinti ar patikėti, nepagalvoję žadėti, įsipareigoti, taip pat už kitą laiduoti. Būkite atsargesni, apdairesni ką nors pasirašinėdami, tvirtindami dokumentus – ieškokite netikslumų. Nebūkite patiklūs ir asmeniniame bendravime – mažiau kreipkite dėmesio į kitų šnekas, priesaikas: vargu ar jos bus tesėtos.

Diena žada įvairų nesklandumų dirbant su kompiuteriais, elektros prietaisais. Ir šiandien netiks pirkti kompiuterių, modernaus ryšio priemonių, elektros prietaisų, transporto priemonių. Būkite atsargesni su elektra, nerizikuokite vairuodami, eidami per gatvę. Išaugs apgaulių, išdavysčių, vagysčių, autoavarijų tikimybė.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį nėra svarbūs. Tačiau gerai, jei sapnavote arklius, šunis – tai aukštesnių jėgų apsauga. Blogai buvo regėti artimuosius, įvairius gyvūnus, būti nuogam.

Blogas ženklas: išsitepti, jei jus paukštis paženklintų, kruopas, šiukšles ne vietoje išberti, jei viskas iš rankų kristų, valgyti vištieną, kiaušinius, ant ugnies pūsti, smarkiai apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – materialinė pagalba, rasti vienodus metaliniu daiktus – laukia netikėta sėkmė, maloni staigmena.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus naujų darbų pradžiai, tačiau palanku ką nors užbaigti; patartina nešioti šviesių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį turėkite savo nuomonę – nereikia labai paisyti, kas ką mala liežuviu. Esminiuose dalykuose būsite teisūs, tačiau galite suklupti spręsdami paprasčiausius kasdieniškus klausimus. Tad mažiau ginčykitės su kolegomis, giminaičiais bei kaimynais ir būkite atidesni gautoms pastaboms, užuominoms.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį erzins kvailos kalbos, laiką gaišins tušti ginčai – vargu ar pavyks pasiekti, ką užsibrėžėt. Bendraudami venkite būti perdėtai atviri bei patiklūs – tai sėkmingas laikas sukčiams, manipuliatoriams.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį nereikėtų pasikliauti ne tik kitų žodžiais, bet ir savo pirmu įspūdžiu bei intuicija. Būkite itin atidūs dirbdami, tardamiesi dalykiniais reikalais – šios dienos klaidos lemtingos, gali pakenkti jūsų geram vardui bei karjerai. Venkite ginčų su partneriais bei su antrąja puse – neištvėrę galite vieni kitiems pasakyti tai, ko negalima.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienis gana slegiantis. Trūks jėgų bei gero ūpo, bus sunku susikaupti, racionaliai mąstyti. Iš tiesų viskas bus geriau, tačiau būsite linkę į susiklosčiusią situaciją pažvelgti iš blogesnės pusės. Išaugs nelaimingų atsitikimų, traumų, vagysčių tikimybė. Labiau saugokite asmeninius daiktus (pinigines, dokumentus, užrašų knygutes).

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį venkite avantiūrų bei atsakingiau atlikite esamas užduotis, juolab niekam jų nepatikėkite. Jūsų sąžiningumas, mokėjimas laikytis žodžio gali būti patikrintas partnerių, sutuoktinio, vadovybės ar tiesiog kontrolierių (transporte taip pat).

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį mažiau jaudinkitės dėl savų pralaimėjimų ar kažkieno sėkmės – nepavydėkite, nemenkinkite (bet ir nepervertinkite) savo kolegų, vadovybės, juolab konkurentų, partnerių, sutuoktinio laimėjimų. Ne pats geriausias laikas vadovybei siūlyti savus sumanymus – vargu ar tai bus tinkamai įvertinta.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nors trečiadienis pakankamai sėkmingas, tačiau menkas atsitiktinumas gali sugadinti ne tik nuotaiką, bet ir ketinimus. Tad pasistenkite ne tik viską apskaičiuoti, gauti reikalingą informaciją, dokumentus, pinigus, bet ir svarbiam reikalui skirti daugiau laiko – pasiruoškite nenumatytiems trukdymams.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį būkite atsargesni piniginiuose, turtiniuose reikaluose. Labai nepasikliaukite žadėta pagalba, parama – paskutinę akimirką galite likti vieni tuščiomis rankomis. Atsispirkite pagundai ginčytis su sutuoktiniu, artimaisiais, kaimynais – galite susipykti.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį neskubėkite nei įtarinėti, nei pasitikėti – laikas parodys, kas teisus, kas doras, sąžiningas, o kas ne. Mokėkite negirdėti negerų atsiliepimų apie sutuoktinį.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį galimi nesutarimai su kolegomis, vadovybe – nesitikėkite teisingumo savo atžvilgiu. Diena tinkama kasdieniams, paprastiems darbams nuveikti, tačiau būtinas kruopštumas bei nuoseklumas. Būkite itin atidūs savo veiklos kokybei bei atsargūs dirbdami su elektros prietaisais, kompiuteriais. Galimi įvairūs buitinės technikos gedimai. Nerizikuokite vairuodami automobilį.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį galite rimtai apsigauti, vertindami dabartinius savo tikslus bei jau esamus nuopelnus, taip pat mylimo žmogaus jausmus – tad neskubėkite nei nusivilti, nei pilis statyti. Labiau atsižvelkite į partnerių, vadovybės, kvalifikuotų specialistų nuomonę, į sutuoktinio ar mylimo žmogaus keliamus reikalavimus. Būkite atsargesni su modernia technika.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį daug neplanuokite – reikalai strigs vietoje dėl nepaaiškinamų priežasčių bei jūsų pačių neatidumo, neatsargumo, nepunktualumo. Pagaliau ir netikėti namų rūpesčiai jus gali išmušti iš vėžių. Gresia nemalonus pokalbis – pasistenkite bendravimą su jums nepatinkančiu asmeniu atidėti rytdienai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.