Palmira: trumpam atsiras proga pataisyti ankstesnes klaidas

Ketvirtadienį įtampa ima sklaidytis ir trumpam atsiranda proga pataisyti ankstesnes klaidas. Tik į naujus dalykus nesiveržkite, nors gali norėtis kažko naujo, apimti noras kažką keisti. Tiesa, ėmus veikti gali išgaruoti entuziazmas, pristigti jėgų. Ir tai į naudą, mat šiandien netinka nieko naujo pradėti, nes pagal Mėnulio kalendorių – tai 27-oji para, kai dera baigti darbus, grąžinti skolas.

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 5, 2021, 5:30 AM

Diena nebus tinkama ir priimti svarbius sprendimus, pasirašinėti atsakingus dokumentus. Nesiimkite darbų, reikalaujančių rizikos, bei neaptarinėkite svarbių reikalų su viršininku ar žmogumi, nuo kurio priklauso jūsų karjera. Šiandien verta apibendrinti didesnį veiklos etapą.

Bet kokie – geri ir blogi – sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo susiję su įspėjimais.

Blogas ženklas: įsipjauti, įsidurti, apsiplikyti, jei namuose kas nors sulūžtų, nuo lubų imtų tinkas byrėti ar jei automobilis sugestų, į transportą vėluoti.

Geras ženklas: rasti aštrių, metalinių daikčiukų, monetų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankūs žali tonai.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį būsite paveikesni įtaigai, tad venkite bendrauti su savanaudiškais asmenimis ar žmonėmis, mėgstančiais viską žinoti bei kitus mokyti. Nekeiskite savo senų įsitikinimų. Šeimoje nedemonstruokite ambicijų – būkite kuklesni, paslaugesni.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį nebūkite patiklūs. Neskubėkite žadėti, skolinti ar patikėti tuo, ką išgirdote, nors gali būti taikomasi į jūsų prestižą ar gailestingumą. Svarbiame reikale niekuo nepasikliaukite – elkitės taip, kai sako vidus.

Dvyniai (05 21–06 21). Blogas laikas juridinių bei piniginių, turtinių reikalų tvarkymui. Netinka ir nieko skolinti, investuoti. Ir mažiau tikėkitės dėkingumo tiek iš savų, tiek iš visuomenės.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį, net jei puikiai sekasi, nesiimkite svarbių dalykinių reikalų, nesiaiškinkite santykius su šefu – savas galimybes bus lengva pervertinti. Galite pakenkti savo karjerai, finansinei padėčiai bei santykiams su šefu.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį užsiimkite tik tais reikalais, kurie tik nuo jūsų priklauso. Nepasiduokite emocijoms – jos gali suklaidinti, pakenkti santykiams su artimaisiais bei šefu.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį mažiau planuokite bei neieškokite pagalbininkų. Pasikliaudami kitais, ypač valdininkų pažadais, tik laiką sugaišite. Nepatartina pinigus skolinti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Dabartinis jūsų nerimas vėliau (mėnesiui baigiantis) išsisklaidys, o problemos netikėtai išsispręs. Tačiau šiuo metu dar teks susidurti su tam tikrais stresais bei pakovoti už savo teises, pareigas, įtaką ir net turtą. Ketvirtadienį ne laikas svarbiems pokalbiams su vadovybe.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį nieko nedarykite piktuoju, nieko negąsdinkite, nespauskite, neverskite – sutikdami su bendra, visuotine nuomone, susitaikydami su neišvengiamais dalykais pelnysite aplinkinių pagarbą.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį gali tekti užsiimti dalykas, kurių nemėgstate, atlikti darbus, kurie visiškai nenaudingi. Gresia įvairūs nemalonumai, nuostoliai, netikėtos, priverstinės išlaidos, baudos, apgaulės. Derėtų vengti konfliktų su sutuoktiniu, vaikais, mylimu asmeniu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį nieko neteiskite, nesmerkite, bet ir patys nesiteisinkite – gal tik jums atrodo, kad jūs ne taip elgiatės. Jums stigs objektyvumo tiek aplinkinių, tiek savo atžvilgiu. Nesipainiokite į intrigas, nesivelkite į konfliktus – galite įgyti klastingų priešų.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį – jokių skubių veiksmų, nieko nedarykite nepasitarę su šeima, nesuderinę su savo kolegomis. Pakaks apmaudžių nesusipratimų darbe bei tvarkant dokumentus, juridinius reikalus – nepraraskite savitvardos. Labiau pasaugokite sveikatą.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį daug ką lems mokėjimas įgyti aplinkinių simpatijas, pasitikėjimą. Tik nesivelkite į avantiūras – nei dalykiniuose, nei širdies reikaluose. Būkite atidesni savo vaikų poreikiams, interesams, įsitikinimams – jie gali patirti žalingą įtaką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.