Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, rugsėjo 23 d.

Ketvirtadienis – sudėtingas persivertimo laikas: rudens lygiadienis, prasidedantis nauju Zodiaku ženklu Svarstyklėmis, nuo kurio ima ilgėti tamsusis paros laikas. Rudens lygiadienis visada laikomas kritiniu metu. Šįkart įtampą stiprins ir Mėnulio pilnatis, įaudrinanti emocijas. Tai painiavos laikas, kai sunku suprasti, kas gerai, kas blogai, kas teisus, o kas klysta.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 23, 2021, 12:01 AM

Tai bus gana pavojinga diena, tikrinanti mūsų sugebėjimą likti ištikimiems. Ji nepalanki partneriškiems santykiams. Netiks aptarinėti finansinius reikalus, planuoti tolimesnę veiklą. Nors šiandien planų apskritai nereikėtų kurti – dėl nuo jūsų nepriklausančių aplinkybių juos bus keblu įgyvendinti (ko gero, pritrūks finansinių išteklių ar juridinio pagrįstumo). Taip pat šiandien netinka pasirašinėti svarbius dokumentus, įvairius susitarimus. Nepalanku pradėti bylinėjimąsi, santykių aiškinimąsi su konkurentais, priešais bei partneriais (jei nenorite, kad šie taptų jūsų priešais).

Kad ir kuo užsiimsite, daugiau dėmesio skirkite kokybei – galimos neatidumo klaidos.

Bendraujant ypač bus svarbu tvardytis, rodyti teigiamas emocijas. Deja, gali paaštrėti problemos ir tarp sutuoktinių – nepasitenkinamas esamais jausmais, įtarimai dėl neištikimybės kels įtampą, kiršins.

Norime ar ne, bet dabar, kai Saulė perėjo į viršutinę Zodiako pusę bei Svarstyklių ženklą, teks keistis, ir pirmiausia pasikeis prioritetai: nuo savęs prie kitų, prie partnerių. Turėsime mokytis tolerancijos.

Trečiadienį, 22 d. 22 val. 22 min. Saulė įėjo į Svarstyklių ženklą, kuris lemia darnos atgavimą per sąjungą, per teisėtumo įtvirtinimą meilėje bei reikaluose. Dabar partnerystė įgyja teisingumo atstatymo prasmę. Atsiveria šaunios galimybės rasti kompromisą tarp individualiojo „aš“ ir visuomeniško „mes“, tarp vyro ir moters, šeimos ir visuomenės. Atrasti harmonijos ašį tarp savo vidaus ir išorės, pradedant šį darbą būtent nuo išorės – apranga (stilius, spalvos), namų apstatymas (rekomendacijų galima ieškoti kiniško Feng Shui mokyme ir indiškoje „Vašu Šastroje“).

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Puiku, jei regėjote paukščius – gera žinia, švarų vandenį – sėkmė. Tačiau nešvarus vanduo – liga, danties netekimas – artimo žmogaus mirtis; ugnis – apgaulė, klaidos, miškas – atminties praradimas.

Blogas ženklas: jie be priežasties gestų ugnis, šviesa, perdegtų elektros lemputė, lazda sulūžtų, batas suplyštų, į namus tarakonai ateitų, purvu netyčia išsitepti.

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti – išsivalymas, gauti dovanų vaisių, pasodintą augalą.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Nuo ketvirtadienio geri ir blogi dalykai ateis per jūsų partnerius – tad nuo to, kokie jie tokie, priklausys mėnesio sėkmė. Šiandien dar nereikėtų tikėtis bei reikalauti iš partnerių kažko ypatingo. Būkite kantresni, neskubinkite įvykių ir nerizikuokite pinigais.

Jautis (04 21–05 20). Laukia didelis darbų krūvis – teks mėnesio laike plušėti net už kelis. Tačiau šį ketvirtadienį dar nekibkite į darbus – iniciatyvos reikšti nepatartina. Ir būkite atidesni atliekamų darbų kokybei – klaidos pakenks jūsų prestižui darbe bei paplonins piniginę. Taip pat nesiimkite spręsti svarbių profesinių problemų, nepriiminėkite lemtingų sprendimų dėl savo veiklos.

Dvyniai (05 21–06 21). Tegu jūsų neapgauna, nesuklaidina įsivyravusi ramybė – ketvirtadienį gali išryškėti jūsų senos finansinės klaidos (ar paslaptis, susijusi su jūsų nelegaliais pinigais), juridiniai pažeidimai. Beje, nesiduokite įtraukiami draugų ir į naują finansinę avantiūrą – ji nepasiteisins. Apdairesni turėtų būti tie, kurie linkę nuslėpti tarnybinį meilės ryšį.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį nebūkite labai principingi sutuoktinio atžvilgiu: pats laikas pamiršti senas nuoskaudas. Nepatartina aptarinėti su šefu veiklos bei finansines perspektyvas – galite sau pakenkti. Šiandien gauti dalykiniai pasiūlymai sukels tuščias viltis.

Liūtas (07 23–08 22). Daugiau dėmesio skirkite patirtų gyvenimo pamokų per partnerius, per sutuoktinį analizavimui, kad jų nepakartotumėte. Kelionėse labiau pasaugokite savo daiktus, pinigines bei dokumentus. Nepalankus metas veiklos plėtimui.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį ne viskas sklandžiai klostysis. Bus svarbu nepamiršti, kad už viską reikia mokėti – galimos ir priverstinės išlaidos, baudos. Gresia nemalonumai per įvairius kontrolierius (transporte, darbe). Gali tekti aiškintis sutuoktiniui ar dalykiniam partneriui dėl nepagrįstų išlaidų ir pan. Beje, būsite linkę be pagrindo kaltinti mylimą asmenį ar sutuoktinį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį vertėtų atsipūsti nuo įtemptų darbų, rūpesčių ir pamėginti iš šono pažvelgti į save, sutuoktinį, o taip pat savo veiklos partnerius: jei jiems neturėsite pretenzijų, tai geras ženklas, jog esate pakankamai brandūs ir mokate atsiriboti nuo blogų įtakų. Net jei viskas juose nepatiktų, bus labai svarbu, kad veikloje siektumėte kompromisų su partneriais, nesivelkite į konkurencinę kovą.

Skorpionas (10 24–1 22). Ketvirtadienį būsite kupini geriausių norų, ir jei neskubinsite įvykių – jie ims pildys. Na, o šiandien ne laikas finansinėms avantiūroms bei meilės nuotykiams – tapsite aistros vergais. Nereikėtų skolinti pinigų – rizikuojate jų netekti.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį jūsų nuotaika itin pakili – gyvenimo džiaugsmas sugrįžta. Verta nuveikti kažką specialiai savo vaikų, o taip pat sutuoktinio ar mylimo žmogaus labui. Svarbių reikalų tvarkymą patartina (ypač moterims) atidėti. Bloga diena tiems, kas turi slaptų meilės ryšių, reikalų su nelegaliais pinigais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį teks daug bendrauti, įvairiais reikalais užsiimti (dažnai prieš savo valią) ir visur suspėti. Tai nebus lengva, ir dėl to gali nukentėti darbų kokybė, deja, padarytos klaidos pakenks jūsų karjerai. Patartina daugiau dėmesio skirti savo tėvams – būkite atidūs jų sveikatai, pagarbūs jų nuomonei bei norams.

Vandenis (01 20–02 18). Laukia geros permainos ne tik dalykiniuose, finansiniuose, bet ir širdies reikaluose, tačiau ne šiandien – nors sėkmės traukinys jau pajudėjo iš vietos.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį nesistenkite visur suspėti, nepersidirbkite. Galimi įdomūs finansiniai, dalykiniai pasiūlymai: neatsisakykite jų, tik atidėkite kitoms dienoms sutikimą. Šiandien galimi nesusipratimai, net nuostoliai dėl patiklumo, neatsargumo, skubėjimo, išsiblaškymo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?
Gyvai
Gyvai: komentarai apie Vilniuje kilusį gaisrą ir situacijos suvaldymą