Astrologė: šio ženklo laukia laimė iš visai netikėtos pusės

Šią savaitę palankiausia reikalams tvarkyti diena daugeliui Zodiako ženklų bus antradienis, žada astrologė Palmira. Tačiau Vandeniams griežtai nieko planuoti nereikėtų: laimę atneš visai kiti dalykai, nei jie tikėsis.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 28, 2021, 10:44 AM

Avinas (03 21–04 20)

Svarbiausius savaitės reikalus reikia sutvarkyti antradienį. Tai nebus lengva, jie ims strigti. Jau nuo trečiadienio apskritai bus sunku ką nors išjudinti, pakeisti. Sudėtingas ne tik trečiadienis, bet ir ketvirtadienis – nereikėtų bendrauti su viršininkais, ko nors jų, taip pat tėvų prašyti.

Antrą savaitės pusę būkite atsargesni vairuodami – galimos avarijos. Penktadienį neskubėkite apsispręsti nei veikloje, nei santykiuose su mylimu asmeniu – tinkamą išeitį rasite nebent šeštadienį, sekmadienį.

Savaitgalis geras pasirodyti žmonėse, susitikti su įtakingais ar garsiais žmonėmis, užsieniečiais. Romantiškiems pasimatymams, išvykoms su draugais itin palankus šeštadienis. Pirmadienį galite gauti perspektyvų dalykinį pasiūlymą.

Jautis (04 21–05 20)

Dvilypis laikas, kai daug žadama, tačiau tuo pat metu pasinaudoti gautais pasiūlymais tampa sudėtinga. Tad neskubėkite džiaugtis gavę pasakiškų pasiūlymų ir nerizikuokite pinigais.

Savaitės pradžia kiek palankesnė, svarbesniems susitikimams bei reikalams skirkite antradienį, trečiadienį. Penktadienis itin neramus ir komplikuotas – tai visiškai netikęs laikas kovoti už teisingumą darbe, aiškintis santykius namie. Vėliau reikalai pakryps geresne linkme.

Dvyniai (05 21–06 21)

Savaitės pradžia įkvėps. Antradienis geras svarbiam pokalbiui, susitarimui. Tiesa, Dvynių šeimininkas Merkurijus jau pradėjo judėti atatupstas (šis retrogradinis judėjimas tęsis iki spalio 18 d.), tad turite būti kritiški naujovėms. Jei šiuo Merkurijaus atbulinio judėjimo metu nieko nekeisite, rūpesčių nepagausės.

Sudėtingiausios dienos šią savaitę – ketvirtadienis, penktadienis, kai gali visko nutikti: sužlugti svarbūs planai, mylimas asmuo gali pareikšti, kad yra svarbesnių reikalų nei jūs, o vaikai arba nenorės kalbėti, arba ims maištauti. Tik neskubėkite rautis nuo galvos plaukų – nuo savaitgalio viskas ims spręstis.

Vėžys (06 22–07 22)

Savaitės pradžioje kreipkitės pagalbos į draugus, giminaičius – jie supras ir parems (ne tik morališkai). Itin apgaulingas ketvirtadienis, penktadienis – nebūkite patiklūs, nesivelkite į avantiūras. Tai netikusios dienos ir skolintis daug pinigų, imti kreditą.

Savaitgalis atneš nusiraminimą. Tai kiek ilgesingos dienos – geruoju prisiminsite senus laikus, seną meilę, netikėtai gali atsinaujinti buvęs ryšys. Šiomis dienomis gali išsipildyti ir slaptas noras. Daugiau bendraukite, neužsisklęskite namuose tarp keturių sienų: savaitgalis ir pirmadienis – naudingų susitarimų, lemtingų pažinčių dienos, kai įgyjama patikimų dalykinių partnerių.

Liūtas (07 23–08 22)

Nors antradienis pasirodys gana sėkmingas, neužsisvajokite: jau antrąją savaitės pusę gali paaiškėti, kad aukštų įvertinimų nesulauksite, negausite norimo darbo pasiūlymo. Blogiausia, kas gali nutikti, – sąjungininkų, draugų apgaulės, išdavystės. Laukia išbandymai jausmų srityje, jeigu imsite aiškintis santykius, reikalausite daugiau dėmesio. Jei taip neatsitiks, tuomet savo draugais, partneriais, mylimu žmogumi galite drąsiai pasikliauti.

Atsigausite savaitgalį – laukia geros naujienos. Šiomis dienomis užmegzti romantiški santykiai taps jums svarbia atrama, įkvėpimu.

Mergelė (08 23–09 22)

Antradienį daug kas pavyks – neatidėliokite darbo problemų sprendimo. Savaitės pradžioje pasiteisins apgalvota rizika, bet nuo ketvirtadienio pasakykite sau „stop“ – tapkite atsargesni, diplomatiškesni, kitaip galite netekti to, ką anksčiau esate įgiję. Itin sudėtingas bei painus penktadienis. Šeštadienis jau ramesnis, tiesa, jei atsiribosite nuo neprivalomo bendravimo.

Puikus sekmadienis – artimieji įvertins jūsų nuomonę bei nuopelnus šeimai. Pirmadienis itin palankus svarbiems darbo reikalams tvarkyti, susitikimams su žmonėmis, galinčiais padaryti įtaką jūsų karjerai. Pasiūlymus verta priimti.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Antradienis sėkmingas – pavyks net tai, kas paprastai nepavyksta. Naudingas ir trečiadienis, tiesa, rizika nepasiteisins. Sudėtingas ketvirtadienis, penktadienis: elkitės santūriau tvarkydami piniginius, turto reikalus, mat būsite linkę į neapgalvotus veiksmus.

Penktadienio vakare ar savaitgalį nelauktas skambutis telefonu ar į duris, netikėtas susidūrimas gatvėje (ne tik dviejų žmonių, bet ir transporto priemonių) gali kai ką laimingai pakeisti. Ir svajonė virs tikrove (bent trumpam). Sekmadienis bei pirmadienis puikūs ir seniems draugams, giminaičiams savo namuose priimti.

Skorpionas (10 24–11 22)

Nuo antradienio būsite priversti spręsti užvilkintas problemas. Ypač antrąją savaitės pusę gali tekti susidurti su nenumatytomis kliūtimis, su žmonėmis, kurie į akis šypsosis, o už nugaros laikys špygas ir kenks.

Savaitgalį laukia ir malonios staigmenos. Galite būti užklupti naujų jausmų. Tai meilės dienos, kai palanku pasimatyti su mylimu žmogumi, kai verta pasikalbėti apie jūsų bendrus planus. Be jausmų, dar būtų neblogai prisiminti (ir įvykdyti) savo pažadus artimiesiems (ypač sutuoktiniui). Pirmadienio susitikimai ir pokalbiai atneš gerų permainų.

Šaulys (11 23–12 21)

Gana nestabilus metas, kai sunku suprasti įvykių logiką. Šią savaitę gautais pasiūlymais nesidžiaukite – tai gali suklaidinti ar net sužlugdyti. Būkite atidūs veikloje – ši savaitė taps nelengvu profesinių sugebėjimų patikrinimu.

Penktadienį bei savaitgalį būsite linkę įsivelti ir į atsitiktinį (galbūt mažą tarnybinį) romaną, taip pat pakovoti už savo teises darbe ir namie. Ir tai baigsis pergale. Savaitgalį bei pirmadienį gali nusišypsoti laimė ne tik širdies reikaluose, bet ir sprendžiant dalykines, finansines problemas. Tiks ieškoti ir investuotojų, rėmėjų.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Antradienį pasistenkite kuo daugiau reikalų sutvarkyti, nes vėlesnėmis dienomis nieko nebepaskubinsite, situaciją kontroliuoti taps sudėtinga. Ypač antrą savaitės pusę būkite apdairesni veikloje, tvarkydami piniginius, turto reikalus – jokių avantiūrų. Tai laikas, kai gali nukentėti jūsų profesinis prestižas, tad arba nieko svarbaus nesiimkite, arba viską atlikite itin atsakingai, neprilygstamai, mat gali atsirasti personų, kurios nepraleis progos sukompromituoti jūsų viršininko akyse.

Ypač penktadienį nereikėtų aiškintis santykių su vadovybe. Savaitgalį bei pirmadienį būsite kupini jėgų, galvoje suksis neįtikėtini profesiniai bei kūrybiniai sumanymai – jų verta imtis.

Vandenis (01 20–02 18)

Šiai savaitei nieko griežtai neplanuokite – viskas vyks savaime ir kitaip, nei manėte: ten, kur būsite užtikrinti, gali nepasisekti, o reikalas ar žmogus, apie kurį nė nepagalvojote, suteiks laimės. Galite sulaukti ir netikėtos dovanos, paramos (savaitės pradžioje arba pabaigoje), tačiau ir patirti, kas yra žmonių nedėkingumas, atsainumas, neprofesionalumas darbe.

Ketvirtadienį, penktadienį nieko rimto nesiimkite, venkite karščiuotis, saugokite sveikatą ir sveikus santykius su partneriais (darbe ir namie). Savaitgalį laukia netikėtumai, po kurių ateina laimingos permainos.

Žuvys (02 19–03 20)

Kai kam gali tekti apsispręsti dėl slapto meilės romano – norėsis arba jį paviešinti, paversti santuoka, arba nutraukti. Jei taip nutiktų, lemtingam žingsniui tinkamas nebent pirmadienis. Deja, visa savaitė bus sudėtinga, kupina įtampos, painiavos, kai taps sunku ir patiems save suprasti, ir aplinkiniams suvokti, ko jūs norite, siekiate.

Sekmadienis bei pirmadienis – geros dienos pasikalbėti su įtakingais žmonėmis dėl jums svarbių reikalų: galimos geros naujienos, pasiūlymai, juos verta priimti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.