Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, spalio 21 d.

Ketvirtadienis – kritinis pilnaties metas: vyraus įtampa, konfliktinės nuotaikos. Tai sudėtingas metas, kai nutinka tai, ko mažiausiai reikėtų... Svarbiausia daug nenorėti – šiandien galima nukentėti dėl per didelių ambicijų, noro padaryti savaip, įrodyti valdžią, įtaką, tiesą, taip pat kitus pamokyti. Tad neprašomi nesikiškite į svetimus reikalus, nereikškite savo nuomonės, juolab nenurodinėkite. Neprovokuokite ginčų, nebūkite atviri ir patiklūs, ypač bendraudami su svetimais žmonėmis. Ir nespręskite principinių problemų, nesiaiškinkite santykių su vadovybe.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 21, 2021, 12:01 AM

Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite – impulsyvumas pražūtingas. Stenkitės viską apskaičiuoti, veikite metodiškai – stichiškumas išmuš iš vėžių. Ir būkite atidūs smulkmenoms, tačiau venkite smulkmeniškumo bendraujant. Nepriekabiaukite – greitai kils diskusijos, konfliktai (jie bus itin nepalankūs vyrams).

Diena gali atnešti keblumų kelionėse. Galimi ir nemalonumai per užsieniečius ar veiklą, susijusią su užsieniu, kelionėmis. Kad ir kokioje situacijoje atsidurtumėte – venkite pažeidinėti įstatymus: galima nukentėti ir dėl jų nepaisymo, ir dėl konfliktavimo su teisėsaugos ar teisėtvarkos atstovais. Diena nebus tinkama jokiems svarbiems susitarimams, įsipareigojimams, naujų darbų pradžiai, taip pat tolimoms kelionėms.

Diena bloga vadovams, kariškiams, asmenims, dirbantiems su aštriais metaliniais daiktais, ginklais, politikams, dvasininkams, teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovams, pedagogams, keliautojams, muitininkams, pasieniečiams. Netinkamas laikas pirkti buitinę bei darbo techniką, peilius, ginklus.

Bus didesnė avarijų, nelaimingų atsitikimų, traumų (labiau tikėtina galvos, sprando) tikimybė gamyboje, buityje. Būkite atsargesni su aštriais įrankiais, degiomis, sprogiomis medžiagomis, ginklais. Ir būkite atidesni kelyje.

Ne laikas pramogavimui, šventimui. Venkite svaigalų, riebaus, aštraus, kepto maisto. Asmenys, turintys jautrias kepenis, aukštą kraujospūdį, turėtų būti atidesni maistui, labiau pasaugoti savo sveikatą. Galimi įtampos galvos skausmai.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai regėti dinamiškus sapnus. Kova reikštų kovą su savo bei svetimais trūkumais. Blogai buvo sapnuoti žalią žolę, apskritai bet kokią žalumą matyti – saugokitės apgaulės, galimas liūdesys, nesėkmė. Zuikiai, katės – išgyvenimai, vanduo – apkalbos, santykių aiškinimasis. Būti nuogam – katastrofa, tačiau plaukus kirpti – išvengsite to, kas jums kliudo gyventi, kas tampa jūsų nelaimių šaltiniu. Valgyti – išbandymai, liga. Negerai matyti ir savo atspindį veidrodyje.

Blogas ženklas: išsitepti purvu – nuostoliai, paslysti, nukristi – nesėkmė tvarkant reikalus, jei užpultų naminius gyvūnas, jei odą be aiškios priežasties imtų niežėti, jei suplyštų avalynė ar bato kulniukas nulūžtų, jei rankose sulūžtų darbo instrumentas.

Geras ženklas: netyčia pieną išlieti, rasti vaikišką žaisliuką ar kokį medinį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios spalvos – sidabrinė, žydra.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį lengvai nieko negausite: teks kažką aukoti, kai ko atsisakyti save apribojant. Blogas laikas sandoriams, pinigų investavimui, skolinimui. Venkite bet kokių ginčų su sutuoktiniu – tai bus pernelyg skausminga ir per mažai teisinga. Saugokitės pakišos.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį lyg ir pajusite, kad viskas geriau, net užčiuopsite realius rezultatus, tačiau pačiu atsakingiausiu momentu gali viskas sužlugti – ir, ko gero, ne dėl jūsų kaltės: partneriai, sutuoktinis – jūsų Achilo kulnas.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį atidžiai apgalvokite savo veiksmus bei žodžius bendraudami su kolegomis ar klientais. Bus svarbu taupyti jėgas bei laiką. Būkite itin atsargūs vairuodami, eidami gatve.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį viskas gali verstis aukštyn kojomis – ne laikas ką nors spręsti, daryti išvadas. Ir nepamirškite, kad neapgalvotu žodžiu, nepasitikėjimu galite sugadinti gerus santykius su aplinkiniais. Blogas laikas azartiniams žaidimams (nes sunkiai suvaldysite azartą). Būkite atsargesni su elektros prietaisais, kompiuteriais.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienis įtemptas, bus svarbu nereaguoti į provokacijas, viską spręsti geruoju, taikiai (ypač su vadovybe, viršesniais už jus asmenimis). Nieko nedarykite įniršę ar kerštaudami, tuomet galite padaryti rimtų klaidų. Galimos buitinės avarijos.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį likite saikingi, kuklūs, nebijokite laikinų pralaimėjimų – tai ne jūsų jėgos laikas, tad ieškokite kompromisų bei nesivelkite į konkurencinę kovą, kitaip jums svarbus reikalas gali nukentėti dėl per didelių ambicijų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį aplinkybes būsite linkę dramatizuoti. Tad venkite ginčų, ypač su biurokratais ar teisėsaugos, teisėtvarkos atstovais, o taip pat mylimu asmeniu. Gauti veiklos, finansiniai pasiūlymai vargu ar taps naudingi.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį aplinkiniai vargu ar norės jus išgirsti, suprasti, tad venkite kristi į akis, nesivelkite į ginčus, būkite pagarbūs, nuoširdūs aplinkiniams. Atsargiau elkitės su aštriais metaliniais daiktais. Venkite įsipareigoti prieš savo valią. Nerizikuokite kelyje.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį pasiruoškite būti kantrūs, net nuolankūs (diplomatiški) – tik taip pavyks įveikti šefo, dalykinių partnerių, sutuoktinio pasipriešinimą, skeptiškumą. Didesnė gamybinių, buitinių traumų tikimybė. Ne laikas aiškintis su sutuoktiniu šeimos išlaidas. Didesnį dėmesį skirkite maisto kokybei.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį reikalai pajudės geresne linkme, tačiau jei sieksite iš karto norimo rezultato – viską sugadinsite. Moterims itin reikėtų vengti ginčų su vyrais – tiek mažais, tiek dideliais, tiek darbe, tiek namie. Ne laikas aiškintis meilės santykius. Gresia baudos (kelyje, darbe).

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį venkite bendravimo su aukštais, įtakingais asmenimis, įvairiais pareigūnais, nesiaiškinkite santykių su vadovybe bei tėvais, apdairiau vairuokite automobilį (ypač valdišką). Verta pasiguosti geram draugui, reikalus bei keliones atidedant kitoms dienoms.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį nebus lengva bendrauti su tais, kurių nemėgstate – galite neiškentę visą teisybę į akis išrėžti (net jei būsite nusiteikę santūriai bei taikiai). Patartina atidėti atsakingus susitikimus su įtakingais asmenimis, pokalbius su šefu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.