Palmira: gali tekti susidurti su provokacijomis

Penktadienis vis dar sudėtingas, ypač kovingiems, valdingiems ar tiesiog agresyviems asmenims. Kaip ir vakar, jiems gali tekti susidurti su provokacijomis, spręsti komplikuotus klausimus, susijusius su įtaka visuomenėje, politikoje, su įstatymais, pinigais ar sąžine.

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 22, 2021, 5:30 AM

Ramiems, pasyvesniems gali tekti suabejoti tuo, kas aktyviai peršama. Mėginkite suvokti, kiek jūsų nuomonė savarankiška. Šis laikas skatins ieškoti kompromisą tarp to, kas privaloma, sveika visai tautai, ir jūsų asmeninės gerovės, saugumo bei saviraiškos poreikio. Nors tvyros itin konfliktinės nuotaikos, tačiau nepasiduokite agresyvumui – taip užblokuosite bet kokius kelius ir išeities nerasite. Pamėginkite į viską pažvelgti taikiai, vertinti širdimi, kupina užuojautos, meilės. Ir išties patirsite, kas yra meilės stebuklas. Nors laikas konfliktinis, tačiau taikykitės, atleiskite už vakarykščius nesklandumus.

Sunkių bei sudėtingų užduočių nesiimkite, dažniau ilsėkitės. Naujų darbų neplanuokite. Ne laikas išlaidauti, taip pat investuoti.

Išlieka nelaimingų atsitikimų, įvairių gaisrų, sprogimų, avarijų tikimybė, nerizikuokite už vairo, būkite atidesni su aštriais instrumentais, degiomis, sprogiomis medžiagomis. Nelaimės galimos ir per ginklus.

Diena vis dar nepalanki keliautojams bei politikams, teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovams, sportininkams, kariškiams, dvasininkams, pedagogams, asmenims, dirbantiems pasienyje, vadovams, vyrams apskritai.

Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai nebuvo labai svarbūs. Tačiau gerai, jei sapnavote žemę, žemės gėrybes, duoną, pieną, buvote prabangiai apsirengę. Blogai buvo būti save regėti nuogą, matyti žaibą, ugnį. Kurs nors važiuoti, kelią sapnuoti – kliūtys reikaluose.

Blogas ženklas: sutikti žmogų su tuščiais kibirais, jei namuose dingtų vanduo, ypač jums prausiantis, indus daužyti.

Geras ženklas: netyčia vandeniu apsilieti, kojas sušlapti.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus įvairiems susitikimams, šventiniams renginiams; šeštadienį palankūs balti, geltoni, auksiniai tonai, vengtinos tamsios spalvos, ypač juoda; sekmadienį palankūs ryškių spalvų deriniai, vengtini pilki tonai, monotoniški deriniai, taip pat raudonai ruda; pirmadienį palanki geltona, tamsiai raudona, ruda, vengtini šalti tonai.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį labiau gilinkitės į reikalo esmę, aiškinkitės visas smulkmenas, studijuokite visas subtilybes. Jūsų nuomonė gali pasikeisti, sužinojus naujas aplinkybes. Ne laikas skolinti, investuoti pinigus – vargu ar jie greitai sugrįš. Ir labai nesidžiaukite šios dienos dovanomis – tai gali būti ir Trojos arklys...

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį gali tekti pakovoti už save, iš naujo įrodinėti savo privalumus, protą bei sugebėjimus. Vis dėlto neperlenkite lazdos – pergalė gali atnešti dar daugiau rūpesčių, nei iki šiol turėjote. Ir venkite įstatymus pažeidinėti.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį niekam neleiskite kištis į savo reikalus, venkite neprivalomo bendravimo. Vertėtų pasisaugoti konkurentų pavydo, keršto – tiek dalykiniuose, tiek asmeniniuose reikaluose. Įtarumas mylimo asmens atžvilgiu perdėtas.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį patirsite draugystės jėgą, svarbą. Taikykitės ne tik su draugais, bet ir su mylimaisiais. Veikloje – jokių avantiūrų.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį bus svarbu mokėti laiku save sustabdyti – nebūkite užsispyrę, ypač, kai kalbėsitės su tėvais, o dar labiau – viršininku. Likite atidesni artimųjų sveikatai.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį venkite tvarkyti svarbius reikalus, ypač su užsieniečiais. Jei šios dienos susitikimai, kelionės, pramogos netikėtai suirtų, būtų atkelti, tik į naudą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienis vis dar vers nervintis dėl visko, ko neturite, nepasiekėte, nelaimėjote. Tiesa, pakaks intriguojančių, originalių idėjų, kaip rasti išeitį iš aklavietės – tik ne laikas jomis dalintis, netinka imtis jas įgyvendinti. Beje, spręsti finansines problemas irgi ne laikas.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį bus svarbūs partneriški, draugiški santykiai – mokėkite girdėti bei pritarti (ne tik svetimiems, bet ir saviems). Nerizikuokite tvarkydami piniginius, turto reikalus. Beje, per šiuos reikalus galite patirti, kas tikrieji jūsų draugai.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį ieškokite senų klaidų – šiuo metu jos gana kenksmingos. Bus svarbu nepersidirbti, dažniau ilsėtis. Didesnė priverstinių išlaidų tikimybė. Ne pats geriausias laikas šventimams, pramogavimui ar romantiškiems pasimatymams.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienis neblogas, tiesa, visai netinkamas avantiūroms ar kitokie rizikingiems veiksmams. Ne laikas pamokslauti savo vaikams – dabar tai bus kaip žirniai į sieną. Būkite atlaidesni mylimam žmogui, ir tai sustiprins abipusį supratimą.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį niekur neskubėkite, mažiau jaudinkitės – ką nors darydami tik pakenksite reikalui. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, buičiai. Tesėkite duotus pažadus artimiesiems, atlikite namuose seniai suplanuotus darbus, nepamirškite ir užbaigti tai, ką seniai vilkinote.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį nesiblaškykite, neskubinkite įvykių ir nesivilkite naudos iš gautų pasiūlymų. Išliks svarbus mokėjimas bendrauti (t.y. išvengti ginčų), sudominti reikalingus asmenis (tik ne užsieniečius) savo reikalais ir net rūpesčiais – jums vis dar reikalinga stipresnių pagalba, parama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.