Palmiros horoskopas sekmadieniui, spalio 24 d.

Sekmadienis smagus bendravimui, svečių priėmimui, susitikimui su seniai matytais žmonėmis, draugiškų santykių atnaujinimui. Tiesa, stenkitės vengti ginčų, ne laikas kažką kritikuoti, peikti, smerkti, veltis į apkalbas – dažniau prisiminkite, kad tai veidrodinio atspindžio metas, kai kituose akis bado savos ydos, trūkumai...

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 24, 2021, 12:01 AM

Pirma dienos pusė nuo 11 val. 20 min. iki 13 val. 25 min. nebus palanki pirkti vertingus daiktus, taip pat nepalanki diskusijoms šeimoje, meilės santykių aiškinimuisi.

Jei tektų dalyvauti vaišėse, venkite svaigalų.

Vakaras bus netinkamas pinigus skolintis arba skolinti, taip pat skolas grąžinti.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį pranašiški. Buvo gerai regėti žaliuojančius laukus, žydinčias gėles, medžius, prinokusius vaisius, blogai – žiemą, nudžiūvusius augalus.

Blogas ženklas: paslysti, nukristi, purvu išsitepti, jei namuose nuo lubų imtų tinkas byrėti.

Geras ženklas: išvysti elektros kibirkštis (žaibą), jei užkristų paukščio plunksna.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienį taps aišku, ar jūsų norai bei jausmai proporcingi galimybėms, kito asmens jausmams, esamai situacijai. Mąstykite, ką ir kaip reikėtų koreguoti (savyje, ne kituose).

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį būkite dosnesni. Skirkite dieną ramiam poilsiui, palankus metas gurmaniškiems eksperimentams. Tik venkite ginčų su antrąja puse.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį būkite atidesni sveikatai – labiau tikėtinos traumos, persišaldymo susirgimai.

Vėžys (06 22–07 22). Skirkite sekmadienį vien poilsiui – jokių nemalonių ar sunkių darbų, jokių ginčų ar santykių aiškinimosi – sukurkite sau ramią, saugią aplinką.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienį geriau apriboti bendravimo ratą – leiskite laiką su tikraisiais draugais bei mylimu žmogumi.

Mergelė (08 23–09 22). Jei sekmadienį būsite sau bei aplinkiniams atidesni, ko gero, suprasite, ko jums tikrai nereikia veikloje, gyvenime. Mažiau kritikuokite savo porą. Tai, beje, netinkamas laikas ir ginčams su tėvais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienis – puiki diena iškyloms, viešnagėms. Aplankykite senus draugus. Palankūs pokalbiai ir veiklos, karjeros klausimais. Tai tinkamas metas susitikimams su jums svarbiais asmenimis, iš kurių laukiate patarimo ar užtarimo.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienį daugiau dėmesio skirkite artimiesiems. Tai gera diena išvykai su šeima.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienis kiek sudėtingas, kai tampa labiau aišku, dėl ko nesutariate, nei dėl ko sutariate.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nepamirškite sekmadienį pamiršti visko, kas susiję su darbiniais rūpesčiais – jūsų reikalai lengviau ims tvarkytis, jei rasite laiko pailsėti, sveikatą sustiprinti.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį būkite atidesni savo vaikų, mylimo žmogaus skundams bei pastaboms – tai tas laikas, kai geriau palepinti nei pabarti, pakritikuoti.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienis – puikus laikas pasidžiaugti namais, šeima. Nepatartina kažkur išvykti: draugus, giminaičius kvieskitės į savo namus. Ir būkite atidesni tėvams – padėkite, atjauskite ir nesivelkite į ginčus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.