Astrologė vienam ženklui: tai jūsų jėgos metas

Apgaulinga ir nelengva savaitė. Astrologė Palmira daugeliui pataria nepersidirbti, netvarkyti svarbių reikalų. Tačiau Vėžiams tai bus jų jėgos metas.

 Ruduo.<br> 123rf nuotr.
 Ruduo.<br> 123rf nuotr.
123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 26, 2021, 10:58 AM

Avinas (03 21–04 20)

Darykite tai, ko norisi, o ne tai, ko iš jūsų reikalauja. Darbai nepabėgs. Esate per daug visiems reikalingi, per daug nepakeičiami ir pamiršote, kad turite teisę į asmeninį gyvenimą. Tegu jums labiau padeda artimieji, kolegos, partneriai. Svarbesniems reikalams tvarkyti tinkamas nebent ketvirtadienis.

Nuo penktadienio pavojingas metas darniems santykiams su antrąja puse bei sėkmei karjeroje – stenkitės labiau koncentruotis į gerąsias sutuoktinio savybes, labiau pasaugoti darbo vietą, pareigas. Savaitgalį, savaitės pradžioje gali užgriūti kalnas rūpesčių, darbų. Išaugs traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Labiau pasaugokite sveikatą.

Jautis (04 21–05 20)

Ne viskas klostysis taip, kaip numatysite. Antradienis apgaulingas – atidėkite svarbesnius reikalus, susitikimus trečiadieniui. Antradienis ypač netinkamas svarbiems finansiniams sprendimams priimti. Žalinga aiškintis ir meilės santykius.

Nuo ketvirtadienio galite pajusti, kad stinga motyvacijos, optimizmo. Dominuojant tokioms emocinėms aplinkybėms neverta darbe kovoti už savo teises, naujas galimybes ir iš viršininko ko nors reikalauti. Nieko nepešite, jei namuose mėginsite siekti tvarkos ir teisingumo. Dabar lengvai tapsite nepopuliarūs ir tai pablogins santykius tiek darbe, tiek namie.

Dvyniai (05 21–06 21)

Būsite sumanūs, seksis bendrauti, galite patirti įdomių įspūdžių, sužinoti intriguojančių dalykų, tačiau antradienis, trečiadienis – apgaulingos dienos, kai matysite tai, ką norite, o ne tai, kas iš tiesų yra. Būkite atsargesni, ypač tvarkydami piniginius ir turto reikalus, – tai blogas laikas svarbiems finansiniams susitarimams, pinigams investuoti.

Ketvirtadienį verta planuoti svarbiausius savaitės reikalus. Nuo penktadienio nesiimkite rizikingų sumanymų veikloje, atsisakykite pavojingų kelionių. Nesistenkite aplinkinių kritikuoti, mokyti – tai netinkamas metas perdarinėti pasaulį: nei vadovybė, nei artimieji jūsų neįvertins. Sekmadienį, pirmadienį bendrų šeiminių rūpesčių sprendimas padės atgauti vienybę su artimaisiais.

Vėžys (06 22–07 22)

Antradienis, trečiadienis – jūsų jėgos metas, bet nieko atsakingo nesiimkite. Kol kas lengva apsigauti, tad reikia išlaukti. Ketvirtadienį, ypač penktadienį nerizikuokite versle dideliais pinigais. Nepatartina užmegzti ir tarnybinių ar turistinių, kurortinių romanų – jie atneš nusivylimą.

Penktadienis, šeštadienis nuostolingi, netinkami pinigams skolinti, investuoti. Nepalanku iš viršininko reikalauti atlyginimo padidinimo. Netiks ir su mylimu asmeniu santykius aiškintis – ne laikas priekaištams, kad stinga dėmesio, meilės. Sekmadienį nuotaikos ims giedrėti. Tai tinkamas laikas kelionėms, įvairiems susitikimams.

Liūtas (07 23–08 22)

Nepersidirbkite antradienį, trečiadienį. Svarbu, kad neprarastumėte savitvardos, – negeri linkėjimai net mintyse gali atsigręžti prieš jus. Tai negeras laikas ginčytis ne tik su sutuoktiniu, bet ir su šefu arba ko nors iš jo prašyti. Ypač antradienį nepalanku rizikuoti didelėmis pinigų sumomis.

Nuo savaitės vidurio gali prislėgti atsakomybė – nuo jūsų apsisprendimo daug kas priklausys. Ypač penktadienis netinkamas atsakingiems sprendimams karjeroje, asmeniniame gyvenime – kad ir ką nuspręsite, liksite nepatenkinti. Sekmadienis, savaitės pradžia – ramesnės, taikesnės dienos. Tai likimo dovanų metas, kai grįžta tas geras, kurį kitiems buvote padovanoję.

Mergelė (08 23–09 22)

Pasistenkite į situaciją pažvelgti paprasčiau. Tai pavyks padaryti, jei antradienį, trečiadienį įsiklausysite į draugo patarimą, o ketvirtadienį, penktadienį, šeštadienį pamiršite visus rūpesčius. Šios dienos tinkamos tik visiškam atsipalaidavimui – kiek galima gilintis į kitų problemas?

Tai dienos, kai privalote padėti tik sau. Nesiimkite nieko spręsti, vertinti – būsite linkę kai ką perdėti, be reikalo dramatizuoti. Atsisakykite svarbių kelionių, reikalų – kol kas nieko nepakeisite savo naudai. Nuo sekmadienio vėl tapsite energingi, nestigs sumanumo, ypač keliaujant, bendraujant su įvairiais žmonėmis.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Apgaulinga savaitės pradžia – atrodys, kad viską galite, kad siūlomas reikalas perspektyvus, tačiau tai ir liks vien graži viltis... Būkite atsargūs, kad kas nors nepasinaudotų jūsų patiklumu, kad netaptumėte intrigų auka.

Svarbesnius reikalus verta tvarkyti nebent ketvirtadienį. Nuo penktadienio – išbandymų metas, pavojingas tiek karjerai, tiek šiltiems santykiams su mylimu asmeniu. Neberizikuokite, visur būkite atsargūs, saikingi. Savaitgalį svarbu ramybė, atsipalaidavimas – palankus poilsis gamtoje toliau nuo žmonių.

Skorpionas (10 24–11 22)

Nepervertinkite savo galimybių (ypač finansinių) savaitės pradžioje. Nesivelkite ir į naujus romantiškus nuotykius – nemeskite kelio dėl takelio. Veiklos reikalams palankesnė diena – ketvirtadienis.

Nuo penktadienio vėl bus nekas – gali kilti rimtų rūpesčių darbe. Dirbkite atidžiai, kad nebūtų suabejota jūsų profesionalumu. Netinka ką nors keisti karjeroje, imtis ko nors naujo. Verčiau pasistenkite užbaigti visus nesibaigiančius darbus. Ir mokėkite pasakyti „ne“ šefui, jei jis mėgins dar ką nors užkrauti ateičiai. Sekmadienis, pirmadienis padės pakeisti jums nepalankių įvykių eigą. Susitikimai su draugais naudingi – įsidėmėkite gautus patarimus.

Šaulys (11 23–12 21)

Nuo savaitės pradžios teks spręsti kitų problemas, gelbėti bendrą reikalą, pasirūpinti ne tik artimaisiais, bet ir draugais, bendražygiais. Pasistenkite atskirti, kur be jūsų tikrai bus apsieita, o kur jūsų pagalba – vienintelė išeitis.

Palankesnis tik ketvirtadienis. Nuo penktadienio ypač venkite kištis į kitų reikalus – dabar galite rimtai apsirikti ir neteisingai suorientuoti kitą. Aklai nereikėtų klausyti kitų nuomonės, patarimų. Beje, padarytos klaidos greitai paaiškės ir gali tekti brangiai už tai sumokėti. Sekmadienio bei pirmadienio reikalus sutvarkysite sėkmingai.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Savaitės pradžia – klaidingų vilčių, nusivylimų metas, kai reikia ramiai palaukti ir viską stebėti iš šalies. Šių dienų veiklos pasiūlymai nebus naudingi finansiškai. Jei seniai trūko parako susipykti su sutuoktiniu ar įkyrėjusiu (-ia) gerbėju (-a), antrąją savaitės pusę be sunkumų susprogdinsite jūsų santykių likučius.

Mažiau pykite ir nieko nekaltinkite ketvirtadienį, penktadienį, šeštadienį (nei darbe, nei namie) – palaukite sekmadienio, savaitės pradžios, kai viskas savaime išsispręs palankiai.

Vandenis (01 20–02 18)

Pasistenkite nusiraminti ir susitaikyti su tuo, ko negalite pakeisti. Tai ne tas laikas, kai reikia pirmauti. Orientuokitės į minimalizmą ir kuo paprasčiau vertinkite jus supantį pasaulį. Taupykite jėgas.

Šią savaitę prireiks nemažai ištvermės ir sveikatos – mokėkite atsiriboti nuo nereikalingų žmonių, nebūtinų reikalų. Branginkite sveikatą, venkite tuščių išlaidų ir nesipykite su antrąja puse. Jei jūsų santykiai įtempti, pasistenkite bent antradienį bei penktadienį, šeštadienį išvengti santykių aiškinimosi. Kiek geriau pasijusite sekmadienį, pirmadienį.

Žuvys (02 19–03 20)

Jei ieškote progų susitaikyti su mylimu asmeniu, trečiadienio vakaras tam tinkamas. O antradienis puikus pasmerkti santykius myriop, jei tik imsite analizuoti, kuo jus nuvylė antroji pusė.

Trečiadienis, ketvirtadienis – geros dienos įvairiems reikalams tvarkyti, kai savaime viskas susidėlioja jums naudingu būdu. Nepraraskite optimizmo ir išminties nuo penktadienio, kai dėl menkniekio galite netekti pasitikėjimo savimi. Sekmadienis, savaitės pradžia padės susigrąžinti prarastą darną ir tikėjimą, kad viskas bus gerai, kad esate mylimi ir reikalingi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.