Palmiros horoskopas antradieniui, spalio 26 d.

Antradienį taps svarbu likti saikingiems, daug nenorėti bei nesitikėti. Tai įtemptas metas, kai dažnai apima nepatenkinimo nuotaikos, stiprėja nuoskaudos, kad mūsų nuopelnai nepripažįstami (arba nepakankamai vertinami), įtariame, kad ir šeima, ir vadovybė mus eksploatuoja, – tiek triūsiame, ir koks menkas atlygis... Norint pabrėžti savo vertingumą elgesys gali tapti demonstratyvus ar net agresyvus.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 26, 2021, 12:01 AM

Panašiai bus siekiama ir savų tikslų – bet kokia kaina, ir dažnai kitų sąskaita, aukojant svetimus interesus, pinigus, laiką. Tačiau tai iliuzijų laikas, laukia klaidos vertinant informaciją (ypač susijusią su pinigais), priiminėjant sprendimus. Deja, šios dienos pastangos, triūsas gali būti ne tik tuščias, bet ir kenksmingas. Netinka pasirašinėti atsakingus dokumentus, įsipareigoti finansiškai.

Pasisaugokite finansinių sukčių – didesnė nei paprastai apgaulių, vagysčių, nuostolių, paikų išlaidų tikimybė.

Nepalankus metas ir jausmams reikšti, meilės santykius aiškintis – nesusipratimų gali tik padaugėti. Beje, mažiau įtarinėkite mylimą asmenį – galimas daiktas, kad jus kažkas apgavo ar patys padarėte neteisingas išvadas dėl savo partnerio elgesio.

Bus didesnė apsinuodijimų tikimybė. Būkite atidesni maisto kokybei, venkite svaigalų.

Diena itin nepalanki asmenims, dirbantiems su pinigais, moterims, menininkams, įsimylėjėliams. Blogas laikas romantiškiems pasimatymams bei naujų meilės santykių užmezgimui.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį nebuvo susiję su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais. Tačiau geriausia buvo nieko nesapnuoti.

Blogas ženklas: jei netyčia kas vandeniu aplietų ar sulyti – jūsų paslaptis gali išaiškėti, patiems netyčia vandenį palieti – paskalos apie jūsų artimuosius, jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis, jei daug plaukų išsipeštų, blakstiena iškristų – saugokitės apgaulės, jei batas suplyštų – draugo išdavystė, artimo žmogaus priešiškumas.

Geras ženklas: netyčia sudaužyti indą su vandeniu – turtas, pinigai.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Jūsų jausmai itin trapūs, lengvai pažeidžiami. Verta antradienį skirti sau ir artimiesiems, pamirštant visus dalykinius rūpesčius – tai nepalankus metas veiklai. Būkite atidesni darbų kokybei. Nieko naujo nesiimkite.

Jautis (04 21–05 20). Bendraujant ar vairuojant automobilį antradienį jūsų reakcija, ko gero, bus neadekvati. Venkite ginčų, nesistenkite skųstis – tiesos, kaip ir paguodos, vargu ar šiandien rasite. Išaugs autoavarijų bei vagysčių tikimybė.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį nepalanku pasirašinėti sandorius bei kitokius piniginius, turtinius dokumentus. Nesivelkite į ginčus dėl pinigų, ištikimybės – savitvardos stigs, reaguosite audringai. Svarbių finansinių reikalų tvarkymą atidėkite. Tikėtinos vagystės, apiplėšimai – labiau pasaugokite savo turtą.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį būsite pernelyg energingi bei neatsargūs – sunkiai pakelsite net menkiausią pasipriešinimą, nesutikimą su jūsų nuomone, valia... Protingai paskirstykite savo jėgas bei laiką. Nepervertinkite savo finansinių galimybių – jokių ilgalaikių įsipareigojimų.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį daugiau laimėsite, jei pasistengsite likti atokiau nuo svetimų problemų, o savas bent laikinai pamiršite. Diena netinkama reikalams tvarkyti (ypač finansinius) – vargu ar teisingai įvertinsite situaciją. Ir labiau tikėkite mylimu asmeniu.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį vienaip suplanuosite, kitaip išeis. Reikaluose nereikėtų niekuo pasikliauti – patys padarykite tai, kas reikalinga. Labiau taupykite laiką, mokėkite atsiriboti nuo antraeilių rūpesčių. Gali nutrūkti senas draugiškas ar romantiškas ryšys. Ir pasisaugokite netikusių draugų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį būsite susirūpinę ne tuo, kuo išties reikia. Tai gana nepalanki diena – galimi nesutarimai su vadovybe, partneriais, sutuoktiniu. Patartina visus svarbius reikalus bei dalykinius susitikimus, pokalbius atidėti.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį itin žavėsitės tolimais ir nepasiekiamais dalykais – juk buka kasdienybė bus visiška nepriimtina. Atsitokėsite ne iš karto. Galite būti priversti priimti svarbų asmeninį apsisprendimą, kurį geriau atidėti bent ketvirtadieniui.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienis sudėtingas. Nepraraskite savitvardos: galimas netikėtas konfliktas, išsiskyrimas dėl nesusipratimo – tiek darbo sferoje, tiek asmeninėje. Kad ir kas įvyktų – susitaikyti prasmingiau nei kovoti. Aklu užsispyrimu nieko nelaimėsite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį tiek artimo, tiek svetimo žmogaus asmenyje ieškokite ne priešo, o draugo, sąjungininko. Atsargiau vertinkite kritiką apie mylimą asmenį, sutuoktinį – labai tikėtina, jog tai apgaulė ar šiaip nesusikalbėjimas.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį nepersidirbkite – ką galima atidėkite: verta užsiimti nebent senais, nebaigtais reikalais bei savo sveikatos stiprinimu. Nebūkite kategoriški ar įtarūs mylimo asmens atžvilgiu.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį taps svarbu neprarasti blaivios nuovokos, nepasiduoti fantazijos valdžiai: jūsų norai bei ketinimai nebus teisingi. Ir būkite atidūs, kad nesusivaidytumėte su artimaisiais, ypač su vaikais. Deja, nuo jūsų gali nukentėti ir mylimas žmogus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?
Gyvai
Gyvai: komentarai apie Vilniuje kilusį gaisrą ir situacijos suvaldymą