Palmiros horoskopas antradieniui, lapkričio 23 d.

Antradienis – savotiškos stagnacijos laikas, kai reikia atsisakyti aktyvios pozicijos, nesiimti jokių aktyvių veiksmų. Tai karminė diena, kai grįžtama prie praeities, kai tenka spręsti kažkada atidėtas, neįveiktas problemas (ypač susijusias su bendravimu, mokymusi, aukštuoju išsilavinimu). Analizuokite, kas mėgina padaryti jums įtaką, pamokyti, ką mėginate patys paveikti, perauklėti? Ir pasigilinkite į neįveiktus sunkumus (kodėl?).

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 23, 2021, 12:01 AM

Diena nepalanki aktyviam reikalų tvarkymui. Daug darbų nesiimkite. Labiau gilinkitės į nebaigtus, atidėtus, užmirštus darbus. Patartina iki pavakarės atsiriboti nuo svetimų žmonių, neužmegzti naujų pažinčių – nėra geras laikas bendrauti, . įsipareigoti svetimiems. Tinka ieškoti dingusių daiktų, dokumentų. Kelionėms nepalankus metas.

Geras laikas kirpti plaukus, nagus. Palankios kosmetinės, grožio procedūros.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški. Itin palanku buvo sapnuoti žaliuojančius, žydinčius augalus – tai laimė, sėkmė meilėje. Jei ligonis sapnavo žiedus – greitai pasveiks. Vaisiai – turtas, skalsa namuose. Blogai matyti žiemą, nudžiūvusius, nuvytusius augalus – liūdesys, išsiskyrimas, vienatvė. Gyvūnai – apkalbos, vagystės, nuostoliai, konfliktai.

Blogas ženklas: jei užkliūsite, nukrisite – galite praleisti gerą progą savo gyvenime, jei atsirastų daug smulkių kliūčių, imtų mieguistumas – jūsų reikalai ilgam įstrigs vietoje, jei namuose nuo lubų tinkas byrėtų ar parketlentė iškristų – nesėkmės namuose, nuostoliai.

Geras ženklas: išvyti ryškų blyksnį, elektros kibirkštis, jei paukščio plunksna ant galvos nukristų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis kritinis, nepalankus bendravimui, kelionėms; patartina nešioti tamsiai raudonų, rudų, geltonų tonų drabužius, vengtini šalti atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Antradienis gana intravertiškas ir netinkamas dalykinei veiklai, kelionėms. Daugiau laiko praleiskite namuose. Tinkamas metas gilintis į asmenines bei šeimos problemas, – suprasite, ką darėte ne taip, kaip keisti bendravimą su artimaisiais. Prasminga vakare pasitarti su senais šeimos draugais dėl dalykų, kurie dabar jums svarbūs.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį neskubėkite pasinaudoti jums siūloma pagalba – venkite papulti į priklausomybę nuo ko nors. Gerai svarbesnius susitikimus atidėti vakarui. Nepatartina priimti ir svarbius finansinius ar verslo sprendimus.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį būkite dosnūs ir švelnūs, ypač savo artimiesiems – tik gėris gimdo gėrį. Stenkitės taikytis su artimaisiais. Ne laikas ir sutuoktiniui kelti ultimatumus, siekiant apriboti laisvę! Laisvės vertė jūsų partneriui gali pasirodyti itin didelė (gal net didesnė, nei buvimo su jumis?)...

Vėžys (06 22 –07 22). Antradienį nesistenkite labai reikštis – šiandien viskas priklausys nuo jūsų įdirbio. Ir jei jis pakankamas – diena bus puiki. Daugiau dėmesio skirkite sveikatos stiprinimui.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienis dvilypis – jausite, kad viską galite, tačiau ne viskas taip sklandžiai dėliosis, kaip norėtųsi. Tad labai sėkme nepasikliaukite, o itin svarbius reikalus geriau atidėti ketvirtadieniui. Patartina atsiriboti nuo nemalonių žmonių bei nesmagių darbų.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį patys sėkmingai rasite išeitį, tenkinančią visus. Tiesa, dalykinei sėkmei bus svarbu užtikrinti gerus santykius su vadovybe. Bus naudinga ir prisiminti pamirštus dalykus, anksčiau įgytas patirtis. Beje, seni draugai irgi taps atspara.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį imkitės tik neatidėliotinų reikalų tvarkymo. Ir atsisakykite šiandien to, kas nereikalinga tiek veikloje, tiek gyvenime – viskam neužteks nei laiko, nei jėgų. Bus svarbu stiprinti sveikatą.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį suprasite svarbius dalykus bei rasite atsakymus į klausimus, kurie seniai kankino. Idėjos, kurios šaus į galvą, bus naudingos, tiesa, neskubėkite jomis pasinaudoti – reikia sulaukti tinkamesnio laiko.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį, jei nekaip jaučiatės, geriau patinginiauti, jei norisi ką atidėti – atidėkite. Ne laikas įsipareigoti finansiniuose dalykuose. Beje, galimos nenumatytos ar priverstinės išlaidos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nors nesunkiai rasite kompromisą antradienį, tačiau neskubėkite siūlyti savo paslaugų bei partnerystės. Būkite atidesni sutuoktinio svajonėms bei planams.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį galimi nežymūs nesklandumai, dėl kurių nereikėtų jaudintis. Tiesa, šiandien nedera niekur skubėti, priiminėti sprendimus automatiškai. Paisykite savo sveikatos – gali atsinaujinti senos ligos. Tinkamas laikas sveikatos tikrinimui.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį nedarykite nieko, ko nesinori, nepasiduokite įkalbinėjami, šantažui, o jūsų nervų tvirtumą bei kantrybę gali išmėginti ir šeima, ir vaikai, ir mylimas žmogus. Labiau įsiklausykite į vidaus balso patarimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.