Palmiros horoskopas šeštadieniui, lapkričio 27 d.

Šeštadienis neramus: iki 16 val. 30 min. – sudėtingas laikas, kai greitai kyla įtampa, žiebiasi konfliktai. Šis metas nėra tinkamas kelionėms, šventiniams susitikimams, meilės pasimatymams ar vertingų daiktų įsigijimui: kažkas suirs, kažkas ne taip įvyks.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 27, 2021, 12:01 AM

Galimos ir netikėtos nelaimės, tikėtinos traumos (ypač galvos), įvairios avarijos. Galimi galvos skausmai be aiškios priežasties. Būkite atidesni maisto kokybei – tikėtini apsinuodijimai. Būkite atsargesni su aštriais įrankiais, ginklais, degiomis, sprogiomis medžiagomis.

Bent iki pavakarės geriausia likti namuose, ir tai bus geras laikas seniai atidėtų darbų atlikimui bei tvarkymuisi. Ne laikas pyktis. Šiukštu nesiaiškinkite santykių, ypač jei turite nuoskaudų dėl dėmesio stokos, pažeisto teisingumo skirstant darbus namuose, jei pykstate dėl artimo žmogaus piktnaudžiavimo jūsų pasitikėjimu, piktavališko naudojimosi jūsų pinigais. Ypač šis laikas gali atnešti rūpesčių įsimylėjusiems, taip pat nestabilioms sutuoktinių poroms. Jei kiltų įtarimų, apimtų nepasitenkinimas – neskubėkite nutraukti santykius. Nesiimkite kerštauti, bausti. Gausite priešingą rezultatą nei siekėte...

Iki pavakarės blogas laikas ir vyrams, kariškiams, sportininkams.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo svarbūs tik paprasti, aiškūs sapnai, kuriuose regėjote artimus žmones, giminaičius. Suprasti sapnus reikėtų tiesiogiai. Buvo gerai regėti arklius, pasagas, blogai – mirusiuosius. Jei sapnavote gaisrą, matėte ryškią šviesą, atsidūrėte dykumoje – geras požymis, jog atrandate savo kelią. Vanduo, dūmai reikštų, jog verta saugotis apgaulės.

Blogas ženklas: jei susidurtumėte su agresyviais naminiais gyvūnais – tai reikštų slaptą artimo žmogaus neapykantą jums, jei katė apdraskytų – gresia katastrofa; geltona, oranžinė.

Geras ženklas: draugiški, sveiki, ramūs naminiai gyvūnai – geri santykiai su artimaisiais, rasti veidrodžio šukę – neaiškios situacijos išsisprendimas, rasti monetą, jei ant jūsų paukščio plunksna nukristų; mėlyna, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienis iki pavakarės – kritinis metas, kai itin išauga konfliktų, nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė. Labiau pasaugokite galvą. Branginkite ryšius su sutuoktiniu, mylimu asmeniu, – nebūkite smulkmeniški, ne laikas vadovautis ambicijomis.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienį ramybės pagrindas – bloga atmintis. Tai tas metas, kai reikia užmiršti, kas buvo bloga santykiuose su mylimu žmogumi. Ir pasistenkite nesureikšminti artimo žmogaus dėmesio stokos, netikusių priekaištų, netaktiškų pamokymų.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienio nuotaikos prieštaringos, tad sunkiai sau vietą rasite, jausite nepasitenkinimą tiek kiekvienu menkniekiu, tiek visu pasauliu (t.y. darbu, neteisybe pinigų paskirstyme, meile, artimųjų nedėkingumu, draugų nedėmesingumu ir pan.). Ne laikas aiškintis meilės santykius su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu, kaip ir aptarinėti šeimos išlaidas bei naujų pirkinių perspektyvas.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienį nereikėtų laukti protingo ar teisingo atsako bendraujant (bent jau iki pavakarės). Tad iki 16 val. 30 min. geriau atsisakyti neprivalomo bendravimo, kelionių. Saugiau tuo metu patylėti, nors gali tekti išgirsti ir iš pačių artimiausių, mylimiausių žmonių ne pačius maloniausius dalykus.

Liūtas (07 23–08 22). Energijos bei įkvėpimo pakaks. Ir ją verta išnaudoti šeštadienį sunkiems namų ūkio darbams įveikti. Tiesa, venkite ginčų, barnių su artimaisiais – vėliau bus gėda.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienį ryžkitės sunkiems namų ūkio darbams. Nuoširdžiau gerbkite sutuoktinio nuomonę, įsitikinimus, praeitį. Labiau saugokite ir sveikatą bei turtą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ypač šeštadienį bus naudingas poilsis ramioje, tylioje aplinkoje – bus svarbu visiškai atsipalaiduoti, nusiraminti. Kelionių, neprivalomo bendravimo venkite. Labiau saugokite sveikatą bei turtą.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienio labai neplanuokite, diena gali susiklostyti kitaip, nei planuosite. Iki pavakarės šeštadienis itin nepalankus, tad nesiimkite nieko rizikingo bei nesivelkite į santykių aiškinimąsi.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienį nebūkite kategoriški su artimaisiais, ypač sutuoktiniu. Nuoskaudos gali stipriai užvaldyti, tad tądien kompromisą vargu ar išvysite. Būkite kantresni bendraudami su tėvais, net jei jums pasirodys, jog jie negali su jumis taip bendrauti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienį verta atsiriboti nuo svetimų įtakų ir labiau į save pasigilinti. Būkite taupesni bei kuklesni, ypač jei sugalvosite prieš ką nors pasirodyti, paflirtuoti.

Vandenis (01 20–02 18). Ypač šeštadienį teks parodyti dvasios stiprybę. Geriausia šį sudėtingą šeštadienį skirti sau asmeniškai. Santykių aiškinimosi su artimaisiais (su buvusiaisiais) venkite – gerbkite prisiminimus, savo praeitį. Labiau pasaugokite savo sveikatą bei turtą.

Žuvys (02 19–03 20). Nereikėtų šeštadienį sakyti pašnekovui visko, ką galvojate, ypač, jei tai jūsų sutuoktinis ar mylimas žmogus, – verčiau tegul kalba kiti. Ir nepiktnaudžiaukite tądien kelių policijos kantrybe.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.