Astrologė: šiam ženklui atsivers visos durys

Šią savaitę vienus Zodiako ženklus trauks ramybė, kitus užgrius veikla, sako astrologė Palmira. Išskirtinė sėkmė laukia Žuvų – joms atsivers visos durys.

 Durys.<br> 123rf nuotr.
 Durys.<br> 123rf nuotr.
123rf.com
123rf.com
 P.Kelertenė.<br> D.Stankaus nuotr.
 P.Kelertenė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 25, 2022, 12:01 PM

Avinas (03 21–04 20)

Antradienį, trečiadienį likite šaltakraujiški, kai būsite raginami ką nors pažadėti tiek reikaluose, tiek meilėje. Neleiskite, kad kas nors manipuliuotų jūsų jausmais ir užimama padėtimi. Panaši situacija gali susiklostyti ir penktadienio vakarą bei savaitgalį. Jei įsivelsite į meilės nuotykį, gali tekti paaukoti karjerą, gal net dabartinę šeimą.

Tai klaidinantis metas: manysite, kad kalbate ir elgiatės teisingai, o iš tiesų atsidursite kvailoje situacijoje. Ypač savaitgalį ir pirmadienį ne laikas reikšti savo nuomonę ir priimti atsakingus sprendimus.

Jautis (04 21–05 20)

Šią savaitę pakaks netikėtumų, pagundų, dvejonių. Jei dirbate, pasisaugokite intrigantų – dėl jų gali nukentėti geri santykiai su vadovybe. Savaitės pradžioje palanku aiškintis santykius su kolegomis, partneriais, antrąja puse. Jei sumanėte įsigyti ką nors vertingo, tvaraus, atidėkite tai kitai savaitei.

Savaitgaliui nepatartina planuoti kelionių, ypač tolimų. Geriau apsiribokite nedidelėmis išvykomis.

Dvyniai (05 21–06 21)

Prasideda dvilypis metas, kai priimti sprendimai neduoda laukiamų rezultatų. Noras ką nors veikti, ko nors imtis irgi ne visada pasiteisins.

Juodasis Mėnulis jūsų ženkle, tad nebus paprasta, ir ne tik jums, – stigs objektyvumo, ypač savaitei baigiantis. Venkite skųstis, ypač draugams, savaitgalį, pirmadienį – vargu ar ką nors naudingo išgirsite, o paskalų padaugės. Tai ginčų, konfliktų, painiavos metas, kai apėmus negeram impulsui geriau pabūti vieniems ir patylėti, – vėliau gailėsitės pasakytų žodžių.

Vėžys (06 22–07 22)

Savitvarda bei sveikas protas bus itin svarbu bendraujant su mylimu asmeniu ar auklėjant vaikus savaitei prasidedant. Ne viskas bus taip, kaip jums pasirodys pirmą akimirką, tad jokių radikalių veiksmų, ypač jei tai susiję su bausmėmis. Finansiniams reikalams tvarkyti, svarbiems veiklos sprendimams savaitė nebus tinkama. Daugiau dėmesio skirkite turto saugumui. Būkite atidesni sveikatai.

Svarbu rasti laiko atsipalaidavimo pratimams, raminamosioms vonioms. Jei savaitgalį leisite su antrąja puse, venkite ginčytinų klausimų, nesiimkite aiškintis, kaip stipriai jus myli (nemyli) partneris (-ė), – tokių pokalbių pasekmės bus įsimintinos.

Liūtas (07 23–08 22)

Prasideda labai romantiškas metas, kai norisi daugiau laiko skirti antrajai pusei. Vienišiams tai gera proga užmegzti pažintis. Tiesa, dabar jos labiau tikėtinos darbo aplinkoje. Antradienis, trečiadienis – ramiausios savaitės dienos, tad vertėtų susitelkti į darbus. Smagūs ketvirtadienis, penktadienis – tai palankiausios šios savaitės dienos, kai galima taikiai išspręsti santykių nesklandumus. Tiesa, tai netikęs metas aktyviai spręsti darbo problemas.

Tvarkyti reikalus ir pakovoti už mylimo asmens dėmesį tiktų ketvirtadienį ir penktadienį. Savaitgalis ir pirmadienis kritiniai – tai retų, bet kvailų atradimų metas, tad nesidžiaukite ką nors ypatingo sumanę ar gavę intriguojantį pasiūlymą.

Mergelė (08 23–09 22)

Kas nors yra ne taip arba nepatinka? Nesureikšminkite nesklandumų – šią savaitę atsiras progų kai ką pakeisti, ištaisyti, pagerinti. Svarbesnius reikalus tvarkykite antradienį, trečiadienį. Tai palankus metas ir bet kokiems rimtiems darbams, energingai veiklai, kovai už savo principus. Ketvirtadienis, penktadienis – ramaus atsipalaidavimo metas, daugiau laiko reikėtų skirti namams, šeimai.

Savaitgalio nuotaikos permainingos – gresia stresas dėl vaikų ir įtampa dėl mylimo žmogaus. Netinka aiškintis santykių, veltis į naujus romantiškus nuotykius.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Būsite kupini geriausių norų ir jūsų nuotaikos bus pavydėtinai džiugios, tiesa, tol, kol plauksite pasroviui, pasikliausite savieiga. Prasidėjo metas, kai kova už principus, noras padaryti savaip viską sugriauna. Kol kas teks susitaikyti su tuo, kad ne visada bus jūsų viršus. Tai metas, kai reikia labiau paisyti artimųjų valios, nesivelti į konfliktus su vadovybe darbe.

Laukia sudėtingas savaitgalis, pirmadienis – tai bus jūsų brandumo ir blaivumo jausmuose išbandymas. Ne laikas įsimylėti, užmegzti flirtą, aiškintis santykius su savo pora – tai gali prišaukti išsiskyrimą. Pirmadienis – sudėtingų kompromisų diena, gali tekti priimti nepopuliarų sprendimą.

Skorpionas (10 24–11 22)

Savaitės pradžia – energingos veiklos metas, reikėtų suskubti sutvarkyti kuo daugiau reikalų. Griebkitės to, ką esate užvilkinę, – dabar greitai sutvarkysite įstrigusį reikalą. Ketvirtadienis, penktadienis tinkami finansinėms problemoms spręsti. Gali pavykti rasti naujų rezervų papildomai užsidirbti.

Savaitgalis ir pirmadienis sudėtingi. Net jei viskas yra gerai, dabar rasite progą dėl ko nors nerimauti ar maištauti. Labiau vertinkite ir saugokite tai, kas jums brangu, sava. Jei norėsis aiškintis santykius su antrąja puse, pasistenkite, kol nenurimsite, pabūti vieni. Kad ir ką jaustumėte, neskubėkite griauti to, ką ilgai statėte.

Šaulys (11 23–12 21)

Savaitės pradžia rami, netinkama aktyviai veiklai, svarbiems sprendimams priimti – atidėkite tai trečiadieniui, ketvirtadieniui. Tai jūsų jėgos metas, pavyks energingai sutvarkyti svarbų reikalą, greitai išspręsti užvilkintą problemą.

Sudėtingas savaitgalis – vienu metu galite pajusti visiškai skirtingus jausmus ir išgirsti priešingus atsiliepimus apie jums svarbų žmogų ar reikalą. Nepameskite galvos ir nesirinkite nė vieno iš kraštutinumų.

Ypač sekmadienį, pirmadienį venkite kategoriškų sprendimų ir ginčų su savo pora, nesivelkite į meilės santykių aiškinimąsi – nedarnioms poroms savaitgalį verta leisti atskirai. Jei nežinote, kaip apsispręsti, mažiau kitų klausykite pirmadienį.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Antradienį, trečiadienį atgausite jėgas, vėl būsite energingi ir sumanūs. Tai puikios dienos imtis to, kas jums svarbu. Trečiadienį, ketvirtadienį nereikėtų daug tikėtis nei iš savęs, nei iš aplinkinių – reikalai gali strigti. Tiesa, jei pasikliausite savieiga, viskas savaime išspręs, ir dar geriau, nei manėte. Antros savaitės pusės pagrindinė taisyklė – nepersistengti, nenorėti iššokti aukščiau bambos.

Savaitgalis, pirmadienis įtempti, konfliktiški – saugokite ne tik pinigus, turtą, sveikatą, bet ir savo gerą vardą, sutuoktinio (mylimo asmens) pasitikėjimą.

Vandenis (01 20–02 18)

Antradienis, trečiadienis – puikus metas įgyvendinti tiek dalykinius, tiek asmeninius sumanymus, ką nors keisti, atnaujinti. Imtis naujų drąsių projektų kol kas ne laikas – jie bus pasmerkti žlugti. Liūdnai gali baigtis (bent jau savaitgalį) mintys apie laisvę ir išsivadavimą.

Svarstote, kad atsibodo būti priklausomiems nuo santykių, siekiate naujos patirties, naujų jausmų? Tik neskubėkite pranešti, kad daugiau nenorite jo (jos) matyti. Verčiau paaiškinkite, kad kol kas jus tenkina rami draugystė. Savaitgalis įtemptas, sudėtingas ir netinkamas audringai švęsti gimtadienį. Jei jūsų gimtadienis šiomis dienomis, laukia netikėtumai, nenumatytos permainos (visus metus).

Žuvys (02 19–03 20)

Ši savaitė puiki veiklai. Tai jūsų pripažinimo metas, todėl verta spręsti svarbius karjeros klausimus. Savo asmenybės žavesiu kerėsite aplinkinius – atsivers visos durys. Susitikite su viršininku ar būsimu darbdaviu. Gautus pasiūlymus verta priimti. Deja, savaitgalis, ypač pirmadienis, sudėtingi. Nieko nekeiskite, nedarykite jokių išvadų – vėliau iš jų tik juoksitės.

Nepatartina su savo pora vykti į svečius ar kelionę. Norėsite prasiblaškyti, pasisemti naujų įspūdžių, naujai pažvelgti į savo santykius, bet galite ir nusivilti, net susipykti. Neprašomi nepulkite gelbėti draugų – nesitikėkite, kad kas nors deramai įvertins jūsų nuomonę, patarimus, įspėjimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.