Palmira: daug kas priklauso nuo jūsų lankstumo bei optimizmo

Antradienį būsite energingi, sumanūs, tačiau tai konfliktinis, įtemptas metas, kai aplinkiniai tampa labiau užsispyrę, įsikibę į savo nuomonę, kai žmonės, su kuriais dirbate – vadovybė, klientai, – būna nepatenkinti darbo kokybe (tempais ir pan.). Tačiau jei susitelksite dirbdami – jūsų rezultatai bus puikūs ir jūsų pastangos bus įvertintos.

Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-01-25 05:30, atnaujinta 2022-01-25 06:19

Reikalus tvarkant dažniau prisiminkite, kai tai dvilypis metas, kai sėkmė, aplinkinių palaikymas, entuziazmas ir kliūtys, priešiškumas – vienu metu. Ko gero, daug kas priklauso nuo jūsų lankstumo bei optimizmo. Nepraraskite jo ir venkite konfrontacijos: šiandien svarbu užsitikrinti svarbių žmonių paramą savo reikalui. Diena netinkama ko nors naujo imtis. Palanku ieškoti senų klaidų, jas taisyti, sisteminti atliktus darbus.

Darbui, kaip ir bendravimui, trukdys emocinė įtampa, tad likite kantrūs bei atidūs kitų nuomonei.

Diena nepalanki romantiškiems pasimatymams.

Iš pirmadienio į antradienį sapnai pranašiški. Buvo gerai regėti grybus – sveikata, turtas, žuvį – sėkmė, paukščius – gera žinia, valgyti vaisius, uogas – geros pažintys, pagalba, kažkur plaukti – išsivadavimas iš priklausomybės. Jei plaukai slinktų, gyvatės suktųsi šalia – liga, ugnis – katastrofa, jėgų praradimas.

Blogas ženklas: netyčia stiklą, indą sudaužyti – vienatvė, sagą pamesti – liga, jei raktas sulūžtų, spyna sugestų – nuostoliai, giminaičio mirtis.

Geras ženklas: ryte išgirsti vaikų juoką ar išvysti juos žaidžiant, dažnai nustebti, jei paukštis ant palangės atsitūptų, saulėtas rytmetys.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį patartina nešioti neryškių atspalvių drabužius, ypač melsvus, sidabrinius.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį nepasiduokite provokacijoms – jums gali pritrūkti ne tik šaltakraujiškumo, bet ir objektyvumo. Jei esate neteisūs – pripažinkite tai. Nesiginčykite – ar ne per daug ambicijų? Galimi konfliktai dėl senų skolų (ir moralinių). Būkite santūresni su artimaisiais – ne laikas kažko iš jų reikalauti ar bausti.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį dienos sėkmę lems partneriški, draugiški santykiai – tad mokėkite girdėti, nusileisti, pritarti. Likite taikūs bei diplomatiški, ir ne tik su svetimais, bet ir savais. Nerizikuokite tvarkydami karjeros reikalus. Ne laikas aiškintis su sutuoktiniu šeimos išlaidas.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį ieškokite senų klaidų, būkite pagarbūs kritikai. Taikykitės su tais, su kuriais susipykote darbo reikalais – ar tai būtų kolega, ar klientas, ar šefas. Bus svarbu nepersidirbti, dažniau ilsėtis. Pasaugokite sveikatą.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį neblogas metas, tačiau avantiūros bei kitokie rizikingi veiksmai turi būti apgalvoti. Nebūkite kategoriški savo vaikams: jūsų žodžiai bus kaip žirniai į sieną. Būkite atlaidesni mylimam žmogui – tai sustiprins abipusį supratimą.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį niekur neskubėkite, mažiau jaudinkitės – savaime reikalai susitvarkys geriau, nei patys aktyviomis pastangomis mėgintumėte. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, buičiai. Tesėkite duotus pažadus artimiesiems, atlikite namuose seniai suplanuotus darbus, nepamirškite ir užbaigti to, ką senai vilkinate.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį nebus lengva bendrauti su tais, kurie erzina, kuriems turite pretenzijų – galite neiškentę visą teisybę į akis iškloti. Svarbesnius susitikimus verta atidėti rytdienai. Savo žodžius derėtų labiau apgalvoti – karštakošiškai nieko nežadėkite. Atsargiau vairuokite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienis – gera proga kovoti su senomis problemomis, imtis užvilkintų reikalų. Nieko skubaus bei svarbaus neatidėkite kitoms dienoms. Vakaras palankus bendravimui su senais draugais, susitikimams su bendraminčiais.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį gali tekti pakovoti už save, iš naujo įrodinėti savo privalumus, protą bei sugebėjimus. Vis dėlto tikslas negali pateisinti priemonių. Jei taip elgsitės, įgysite slaptų priešininkų.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį spręskite savo problemas, neleisdami kitiems į jas kištis bei nedaugindami jų svetimomis. Vertėtų pasisaugoti konkurentų pavydo, keršto – tiek dalykiniuose, tiek asmeniniuose reikaluose. Įtarumas mylimo asmens atžvilgiu perdėtas. Verta pasikalbėti su senu draugu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį, jei sugebėsite pažvelgti į situaciją priešininko akimis, pasiseks sėkmingai išspręsti seną problemą bei pakreipti įvykius jums reikiama linkme. Likite taktiški, – nepamirškite, kad neapgalvotu žodžiu, nepasitikėjimu galite sugadinti gerus santykius darbe bei namie.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį jausitės stiprūs, deja, galite pervertinti savo realias galimybes. Šiandien bus svarbu nereaguoti į provokacijas, viską spręsti geruoju, taikiai (ypač su vadovybe, viršesniais už jus asmenimis). Nieko nedarykite įniršę ar kerštaudami.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį įžvelgsite slaptąsias įvykių priežastis, tad galite teisingai numatyti ilgalaikes dabartinių sprendimų pasekmes. Ir nepamirškite, kad jums svarbus reikalas gali nukentėti dėl nepamatuotų ambicijų. Labiau tikėkite (bei pasitikėkite) tais, kuriuos mylite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: iš kur paimti pinigų gynybai?