Horoskopas vasariui: du ženklai tikrai pajus, kad gyvenimas gerėja

Laukia permainingas vasario mėnuo, perspėja astrologė Ramunė. Avinai turėtų pajusti gyvenimo gerėjimą, o Ožiaragiams apskritai visas mėnuo bus puikus.

Žiema.<br> 123rf nuotr.
Žiema.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 31, 2022, 10:59 AM, atnaujinta Jan 31, 2022, 11:00 AM

Avinas 03 21–04 19

Pastarieji keli mėnesiai buvo kupini iššūkių, tačiau panašu, kad sudėtingas laikotarpis traukiasi.

Jau šį mėnesį pajusite, kad gyvenimas gerėja. Karjera ir finansai – visa tai, kas jums kėlė didelį galvos skausmą, pagaliau turi stabilizuotis ir judėti tinkama linkme.

Jau visai netoli jūsų laukia naujos labai puikios galimybės įgyvendinti svajones.

Paskutinį žiemos mėnesį pavyks pelnyti kitų pasitikėjimą tiek profesiniame, tiek asmeniniame gyvenime. Visa tai padės ir jums patiems patikėti tuo, kad galite išties daug.

Vasarį galėsite džiaugtis gera sveikata. Meilės reikalai taip pat džiugins. Svarbiausias šio mėnesio patarimas – atminkite, kad kiekviena nauja diena yra dovana, todėl išmokite jomis nuoširdžiai džiaugtis ir jas vertinti.

Jautis 04 20–05 20

Laukia permainingas paskutinis žiemos mėnuo. Sudėtinga ir chaotiška bus mėnesio pradžia.

Šiuo metu gali kilti nemažai nesusipratimų. Pasitaikys atvejų, kai jausitės sutrikę ir nežinosite, kuria kryptimi eiti toliau.

Labiau pasaugokite savo daiktus. Tikėtina, kad vieną jų, pavyzdžiui, telefoną, prarasite – kur nors pamiršite arba pamesite.

Vasario pabaiga bus visai kitokia. Galėsite atsikvėpti nuo nemalonių situacijų. Pajusite optimizmo pliūpsnį, sulauksite teigiamų pokyčių bendraudami su kolegomis ir šeimos nariais.

Paskutinės mėnesio dienos ypač palankios sėkmingam darbo pokalbiui – tiek ieškantiems naujo darbo, tiek tiems, kurie nori geresnės pozicijos ir didesnio finansinio atlygio dabartiniame.

Dvyniai 05 21–06 20

Vasario mėnesį daugiausia dėmesio teks sutelkti į santykius su jums svarbiais žmonėmis. Laukia nemažos permainos jūsų artimųjų gyvenime.

Teks su tuo susitaikyti ir juos palaikyti. Nors kai kurie pokyčiai gali gąsdinti, labai svarbu, kad į juos reaguotumėte be perdėto emocionalumo.

Jei jaučiate pyktį, pasistenkite jo nekaupti savyje, tačiau tai jokiu būdu nereiškia, kad turite jį išlieti ant kitų. Raskite kitų būdų, kaip atsikratyti neigiamų emocijų.

Tai gali būti ir sportas, ir ramus pokalbis su geriausia drauge ar draugu, o gal verta pagalvoti ir apie apsilankymą pas psichologą.

Šį mėnesį galite išgirsti netikėtą, bet labai džiugią naujieną, kuri labai pralinksmins. Valentino dieną sulauksite mielos staigmenos iš mylimo žmogaus. Antrajai pusei bent jau tą dieną irgi skirkite daugiau dėmesio nei įprastai – palepinkite masažu ar gardžia savo gaminta vakariene.

Vėžys 06 21–07 22

Panašu, kad viskas šį mėnesį suksis apie pinigus. Kels abejonių kai kurie verslo partnerio arba antrosios pusės pasirinkimai.

Bus neramu, ar drąsūs jų žingsniai nesukels finansinių rūpesčių ateityje. Būtų puiku, jei apie savo abejones pasikalbėtumėte drąsiai ir atvirai.

Mėnesio pabaigoje staiga atsibus jūsų dosnioji pusė, norėsite lepinti visus, kurie jus supa, kartu ir save. Dovanos tiek sau, tiek kitiems padės lengviau įveikti žiemos liūdesį.

Vis dėlto jei šiuo laikotarpiu įsigysite didesnių pirkinių, būkite atidūs ir išsaugokite čekius. Jei ateityje dėl skirtingų priežasčių jums tektų grąžinti pirkinius, turėsite įrodymą, kuris padės susigrąžinti pinigus.

Paskutinėmis mėnesio dienomis galite sulaukti malonios staigmenos iš kadaise jums artimo žmogaus, kuris šiuo metu gyvena labai toli.

Liūtas 07 23–08 22

Pirmosios vasario dienos nebus tokios džiuginančios, kaip norėtumėte. Tiesa, jums seksis išties neblogai. Viskas, ko imsitės, lengvai eisis net neįdėjus daug pastangų.

Sulauksite kitų palaikymo ir paramos net neprašydami, tačiau net ir tai jūsų netenkins, norėsis daugiau.

Bet kad jūsų norai išsipildytų, šį kartą teks pasistengti labiau. Pasiraitokite rankoves ir pasiruoškite padirbėti iš peties. Svarbiausia – būkite sau atviri. Ar tikrai visų jūsų problemų priežastis – kiti žmonės: verslo partneriai, kolegos, giminaičiai?

Nors vasario mėnuo bus tikrai intensyvus, nepamirškite, kad šį mėnesį laukia ir kelios progos švęsti. Paminėkite tas dienas, kaip reikia. O jei kam nors jau kurį laiką jaučiate daugiau nei draugiškus jausmus, išdrįskite apie tai prabilti garsiai.

Mergelė 08 23–09 22

Įtampos pirmosiomis vasario savaitėmis neišvengsite. Jausite nerimą, stresą. Tai gali būti susiję su artimo vyresnio žmogaus sveikata arba antrąja puse ir jos polinkiu pernelyg dažnai keisti savo nuomonę ir tikslus. Jums norėsis daugiau pastovumo ir ramybės.

Nors kartais atrodys, kad neturite nei jėgų, nei noro įgyvendinti užsibrėžtus tikslus, jums pavyks tai padaryti. Labiau pasitikėkite savimi ir drąsiai prašykite kitų pagalbos.

Paskutinis žiemos mėnuo – palankus laikas planuoti pavasario atostogas. Jums tikrai reikia pailsėti.

Antroje mėnesio pusėje tikėtina nedidelė komandiruotė. Ji gali būti labai reikšminga tolesnei jūsų karjerai. Jeigu šiuo metu ieškote naujo darbo, labai tikėtina, kad mėnesio pabaigoje sulauksite svajonių pasiūlymo.

Svarstyklės 09 23–10 22

Vasario mėnesį jums bus sunku nustygti savo kailyje. Svajosite apie keliones, nuotykius, tačiau būkite atsargūs, nepulkite stačia galva ten, kur laukia daug nežinomybės. Apskritai šiuo laikotarpiu venkite bet kokių spontaniškų sprendimų.

Pasisaugokite nesąžiningų žmonių – ne visi bus tokie atviri ir nuoširdūs kaip jūs. Apgavystė jus gali stipriai paveikti ir ilgam numarinti pasitikėjimą kitais.

Šiomis dienomis niekam nieko neskolinkite, o jeigu jau turėsite tai padaryti, būtinai apsidrauskite kokiomis nors priemonėmis, kad skola tikrai būtų grąžinta.

Santykiai su antrąja puse bus permainingi ir tai, kaip jausitės kartu, labai priklausys nuo jūsų požiūrio. Supraskite, kad mylimas žmogus nėra jūsų nuosavybė. Venkite pavydo scenų, neįpulkite į įtarinėjimų liūną.

Skorpionas 10 23–11 22

Pirmosiomis mėnesio dienomis turėsite galimybę rinktis – pasitraukti į vienišumo oazę arba jungtis prie kitų, ten, kur bus daug judesio ir šurmulio. Rinkitės pastarąjį variantą, net jei bus šiek tiek baisu ar atrodys labai sunku. Įsileiskite žmones į savo širdį ir būkite pasiruošę tapti jų gyvenimo dalimi.

Antrą mėnesio savaitę jūsų laukia džiugūs pokyčiai profesinėje srityje. Pagaliau galėsite džiaugtis trokštamais laimėjimais. Tenkins ir pagerėjusi finansinė situacija. Jausite nesustabdomi. Visos svajonės atrodys ranka pasiekiamos. Svarbiausia – neužmigti ant laurų ir toliau sunkiai dirbti.

Šį mėnesį gali atsiskleisti jūsų gabumai kūrybai ir menui. Skirkite tam daugiau laiko. Nepamirškite fizinės veiklos. Ji padės ne tik padailinti kūno formas, bet ir atsipalaiduoti, atsikratyti nereikalingos įtampos.

Šaulys 11 23–12 21

Paskutinį žiemos mėnesį būsite linkę elgtis savanaudiškai, jums sunkiai seksis galvoti apie kitus ir jų poreikius.

Jeigu pavyks didelėmis valios pastangomis įveikti šį savo netikėtai išryškėjusį bruožą, jūsų lauks tikrai neblogas vasario mėnuo.

Įsiklausykite į tai, ką jums sako aplinkiniai, ypač jeigu jie – jūsų artimiausi žmonės.

Nors šis laikas palankus verslui plėtoti, venkite rizikingų investicijų – veikiausiai jos neatsipirks. Atidžiau rinkitės verslo partnerius.

Jeigu šiuo metu neturite antrosios pusės, paskutinėmis mėnesio dienomis pasitaikys proga užmegzti rimtus artimus santykius. Paskutinės mėnesio dienos bus sėkmingos visomis prasmėmis pačiose įvairiausiose srityse. Jums tik reikės protingai pasinaudoti jūsų kelyje pasitaikysiančiomis galimybėmis.

Ožiaragis 12 22–01 19

Laukia puikus vasario mėnuo: jausitės puikiai, atrodysite nuostabiai. Aiškiai žinosite, ko norite, ir sėkmingai judėsite savo siekių link. Šis laikas puikus mokytis naujų dalykų. Jums lengvai seksis perprasti net, atrodo, neįgyvendinamas idėjas, sudėtingus veiksmus.

Jeigu esate vieniši, šis laikas ypač palankus naujiems santykiams užmegzti. Nenustebkite, jei per Valentino dieną į jūsų širdį pasibels meilė. Natūralu, kad atradus vienam kitą norėsis kartu praleisti kuo daugiau laiko.

Taip ir padarykite. Jei tik įmanoma, bent kelioms dienoms drauge kur nors išvykite.

Šį mėnesį galite išgirsti gandų apie artimą žmogų – brolį ar sesę, draugą. Netikėkite niekuo, ką išgirsite. Patys pagalvokite, argi ne geriau pažįstate tą, apie kurį skleidžiami gandai? Jeigu reikia, sudrausminkite paskalų nešiotojus.

Vandenis 01 20–02 18

Šį mėnesį apie save išgirsite nemažai gandų. Kai kurie bus arčiau tiesos, kiti visiškai laužti iš piršto.

Bet kuriuo atveju pasistenkite į juos nekreipti dėmesio. Nebus jokios naudos, jei bandysite įrodyti paskalų nešiotojams, kad jie klysta.

Apskritai šis laikas sėkmingas, ypač palankus kūrybinių profesijų atstovams. Jūsų talentas tarsi iš naujo atsiskleis, jausite didelį malonumą kurdami.

Meilės fronte laukia nemažai malonių akimirkų. Šis laikas puikus romantiškoms atostogoms tolimame pasaulio krašte. Tiesa, paskutinėmis mėnesio dienomis romantišką nuotaiką gali sugadinti kvailas nesusipratimas. Norėdami jo išvengti pasistenkite apsieiti be jokių paslapčių. Būkite šimtu procentų atviri su antrąja puse.

Visą vasarį itin atidžiai skaičiuokite pinigus.

Žuvys 02 19–03 20

Jeigu kyla klausimų, klauskite. Toks svarbiausias šio mėnesio patarimas jums. Taip išvengsite nemažai nesusipratimų, nesusikalbėjimo, neišsakytų lūkesčių tiek profesiniame, tiek asmeniniame gyvenime.

Artimam žmogui šiuo laikotarpiu gali prireikti pagalbos. Tiesa, jis ar ji jūsų supratimo ir patarimų neprašys, greičiausiai netgi slėps savo sunkumus. Jums teks sunki užduotis – pajusti, kad kažkas negerai, ir laiku pasiūlyti savo emocinę paramą.

Šį mėnesį jums gali kilti su finansais susijusių rūpesčių. Laimė, jie bus trumpalaikiai ir lengvai išsprendžiami. Reikės tik aiškiau išsidėlioti savo norus, kam skiriate pirmenybę, ir atsisakyti to, ko tikrai nereikia.

Mėnesio vidurys palankus nedidelei išvykai, jos metu pailsėsite ir įsikrausite energijos. Paskutinės vasario savaitės palankios namų remonto darbams ar kraustytis į naujus namus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.