Palmira: stenkitės turėti savo nepriklausomą nuomonę

Trečiadienis nėra tinkamas pradėti naujus darbus, įsipareigoti. Verta atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo, neužmegzkite naujų pažinčių – ypač derėtų vengti asmenų, mėginančių įžūliai piršti savo nuomonę, ko nors mokyti, patarinėti. Viskame stenkitės turėti savo nepriklausomą nuomonę, labiau atsiribokite nuo kolektyvinių sprendimų, veiksmų. Netinkama diena tvarkyti piniginius, turto reikalus. Nepalanku pinigus nei skolinti, nei grąžinti.

Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 20, 2022, 5:30 AM

Tai netinkamas laikas ir aktyviam dalykinių reikalų tvarkymui, svarbių profesinių sprendimų priėmimui.

Trečiadienį 5 val. 24 min. Saulė įeina į Jaučio ženklą, siejamą su žemiškojo gyvenimo pilnatve. Atėjo laikas geras mintis (kurių praūžus Avino ženklui per akis) paversti gerais darbais, imti gerovę gausinti bei įtvirtinti. Naudingas taps konservatyvumas bei mokėjimas vadovautis juslėmis. Jaučio laikas palankus spręsti piniginius, turto klausimus, tai pat stiprinti organizmą, gydytis.

Iš antradienio į trečiadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – vadinasi, neturite rimtų problemų. Gerai buvo regėti tik ryškią šviesą, veidrodį, vaivorykštę.

Blogas ženklas: išlieti kokį skystį, jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, jei nagas nulūžtų, liūdėti, nuobodžiauti, kitiems nuotaiką gadinti.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas atidėtų, anksčiau nepavykusių reikalų tvarkymui, susitikimams, kelionėms; palankios spalvos – gelsva, žalsva, žydra.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį remkitės savimi, savo protu bei patirtimi – kaip pasielgti teisingai, šiandien niekas už jus geriau nežinos!

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį pamirškite rūpesčius, ypač susijusius su skolininkais ar su mokesčiais, alimentais, draudimu, paveldėjimu. Ugdykite kantrybę – pagerėjimas jūsų reikaluose labiau tikėtinas po gimtadienio.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį trūks jėgų, daugiau ilsėkitės, stiprinkite sveikatą. Ką galite, perleiskite savo porininkui ar sutuoktiniui.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienis tinkamas neįdomiems, bet privalomiems darbams. Verta tikrinti bei stiprinti sveikatą. Ji bus dar geresnė, jei mokėsite nekreipti dėmesio į artimųjų trūkumus bei problemas darbe.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį, kad ir ką veiksite, rizika turi būt pamatuota (kelyje – itin). Verta užsiimti vaikų reikalais. Pamąstykite, kuo galite pasitarnauti mylimam asmeniui. Ne laikas kažko prašyti – patys susitvarkysite su kilusiomis problemomis: gelbės jūsų populiarumas, autoritetas.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį stenkitės dažniau nusileisti, ypač artimiesiems, o svarbesnius reikalus atidėti antrai savaitės pusei. Tiktų rituališkai valyti namus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį galimi intriguojantys susitikimai, įkvepiantys pokalbiai – ateityje jie bus naudingi, o kol kas neskubėkite sakyti „taip“. Venkite ginčų su partneriais.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį nieko neprašykite ir mažiau žadėkite svetimiems. Ypač nereikėtų įsipareigoti piniginiuose, turto reikaluose. Susitelkite tik ties artimų žmonių interesais.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienis tinkamas ryžtingam nebaigtų reikalų tvarkymui. Pasiteisins apgalvota rizika. Tiesa, nieko neskubinkite, nespauskite – ne laikas kažko prašyti, juolab reikalauti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį nieko naujo nepradėkite. Darykite tik tai, kas savaime pavyksta ar buvo parengta. Ir nesukite galvos dėl esamų keblumų – reikia išlaukti.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį būsite pasirengę rizikuoti, mėginti laimę, tiesa, šeimos reikalai, namuose kilę rūpesčiai kuriam laikui gali jus sustabdyti. Beje, ne laikas pavyduliauti, priekaištauti mylimam asmeniui.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį reikėtų susitelkti ir sutvarkyti uždelstą reikalą. Gautų pasiūlymų veiklai neatmeskite, tačiau sutikimo kol kas duoti nereikėtų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.