Palmira: jūsų pastangos gali nueiti perniek

Šeštadienis dvilypis: norėsis bendravimo, sieksite supratimo, stengsitės padėti, pasitarnauti, tačiau jūsų pastangos gali nueiti perniek, ir galite pasijusti nesuprasti, neišgirsti.

Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 23, 2022, 5:30 AM, atnaujinta Apr 23, 2022, 7:00 AM

Tądien nenuoseklumas, konfliktiškumas, karštakošiškumas ir su tuo susijęs neapdairumas bei paviršutiniškumas darant išvadas, priimant sprendimus gali sugadinti nuotaiką.

Deja, tai diskomforto metas, kai kyla protestas tiek dėl niekų, tiek dėl esminių nesutarimų. Bet kokiu atveju, stenkitės nesivelti pokalbiuose į sudėtingas temas, likite tolerantiški svetimai nuomonei.

Kad nebūtų laiko bei jėgų aiškintis santykius su artimaisiais, verta nukreipti dėmesį į dalykus, kurie jums įdomūs. Tądien naudingi aktyvūs fiziniai sportiniai pratimai gryname ore, bėgiojimas, spartus ėjimas, taip pat tinka kažko mokytis, palanku užsiimti hobiu. Bet kokiu atveju, jus puikiai nuteiks bendravimas su bičiuliais. Galite sutikti ir tikrų bendraminčių. O štai romantiškiems pasimatymams bei pažintims ne pats geriausias laikas.

Diena netinkama liūdėti bei ką nors užbaigti, nepalanku rašyti laiškus, užsiimti azartiniais žaidimais.

Pasisaugokite apgavikų, sukčių.

Nepalanku pirkti transporto bei ryšio priemones.

Išaugs įvairių avarijų, traumų tikimybė. Būkite atidesni lipdami, ką nors dirbdami rankomis. Labiau pažeidžiama nugara, kojos, keliai, rankos.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo palanku sapnuoti valgį (gaminti, valgyti) – turtas, galvos apdangalus – netikėti pinigai. Blogai mirusiuosius, kapines – gresia katastrofa, pinigus – apgaulės, nuostoliai, ginklus – išbandymai, liga.

Blogas ženklas: jei sulūžtų peilio ašmenys, koks nors metalinis instrumentas, jei po jumis sulūžtų kėdė, lova ar laiptai – nuostoliai, šeimos iširimas, jei jus paukštis išteptų – gali tekti greitai atsakyti už padarytus negerus dalykus.

Geras ženklas: jei indai sudužtų į smulkias šukes – ištversite išbandymus, rasti peilį – sėkmė, jį paimti, toje vietoje numetus monetas – pergalė, noro išsipildymas, įsipjauti, įsidurti – atsikratysite nereikalingo savo gyvenime, rasti pirštinę moteriai – sutikti sau skirtą vyrą.

Avinas (03 21–04 20). Būkite sąžiningi mylimam žmogui ar sutuoktiniui. Kita vertus, gali būtent dabar išplaukti sena „nuodėmė“ jūsų romantiškoje biografijoje... Tai persilaužimo metas, kai turite nebijoti kažko netekti, su kai kuo atsisveikinti. Tiesa, tam palankesnis šeštadienis.

Jautis (04 21–05 20). Nesiklausykite, kas ką kalba, – turėkite savo nuomonę. Ne laikas kažką keisti bei tvarkyti svarbius finansinius, nekilnojamojo turto reikalus, aptarinėti šeimos biudžetą.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmas įspūdis gali rimtai suklaidinti. Prisiminkite praeities pamokas. Ir labiau pasirūpinkite, kad jūsų sutuoktinis ar mylimas žmogus šalia jaustųsi saugiai – galite be reikalo sukelti įtarimų, išprovokuoti pavyduliavimą.

Vėžys (06 22–07 22). Gana slegiantis šeštadienis – nepasiduokite akimirksnio nusivylimui. Tądien verta susirasti neužbaigtų darbų.

Liūtas (07 23–08 22). Dėl neišspręstos senos problemos, kažkieno nepareigingumo, aplaidumo gali suirti svarbus reikalas. Daug kas priklausys nuo antrosios pusės, tiesa, nebus lengva pasiekti, kad jūsų sutuoktinis jaustųsi puikiai.

Mergelė (08 23–09 22). Atidėkite visus reikalus į šoną – galite susidurti su nepaaiškinamos, kvailomis, tačiau neįveikiamomis kliūtimis ir sugadinti nuotaiką sau bei artimiesiems.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būsite linkę ne visai teisingai įtarinėti mylimą žmogų, sutuoktinį, savo vaikus, tačiau jūsų elgesys jiems taip gali sukelti įtarimų. Nepraraskite savitvardos, jei teks aiškintis santykius.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienį verta leisti namie, tačiau kažkuo sunkiu ar sudėtingu neužsiimkite, pasistenkite išvengti ir auklėjimo „darbų“, kad neliktų laiko emocijoms bei santykių aiškinimuisi. Būkite atidesni tėvų poreikiams.

Šaulys (11 23–12 21). Gali prislėgti rūpesčiai dėl sutuoktinio ar nesutarimai su antrąja puse dėl buities, savaitgalio renginių, viešnagių. Nesileiskite į ginčus ir nesistenkite primesti savo valios.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nesklandumai nereikšmingi, bet dėl to nemenkai jaudinsitės. Šeštadienį derėtų užsiimti užvilkintais, užmirštais darbais, įvykdyti pažadus artimiesiems bei draugams. Kažkur vykti nepatartina.

Vandenis (01 20–02 18). Kažkokioms svajonėms bus lemta sužlugti, tačiau atkreipkite dėmesį, kiek puikių dalykų praleidžiate pro šalį, jais nepasidžiaugę, nepasinaudoję. Kurkite sau malonią aplinką namuose – verta atsisakyti dalykų, kurie jus erzina, trikdo.

Žuvys (02 19–03 20). Ko gero, šeštadienį liūdesys neišvengiamas, tačiau būkite atidūs, kad dėl didelių, gražių dalykų, tobulos meilės nostalgijos neapkarstų savaitgalis, nenusiviltumėte tikrove. Būkite atidesni, švelnesni tiems, kas jus myli, pasidžiaukite savo namais, šeima, vaikais, sutuoktiniu (net jei to nesinorės daryti) – nė nepajusite, kaip atgausite jėgas bei optimizmą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.