Palmira: tai ypatingas nušvitimo metas

Trečiadienis – gerų permainų metas. Atsiranda nauji keliai, naujos perspektyvos, įsižiebia nauja viltis. Tai ypatinga diena, kai ima ir išryškėja mūsų geriausios savybės, atsiskleidžia asmeninė charizma. Tai nušvitimo metas, kai imama ir suvokiama, kas mums trukdo tapti sėkmingais bei turtingais, skleisti gėrį, santarvę. Kitaip tariant, būtent dabar galima ne tik rasti raktus į laimę, bet ir pasijusti laimingais. O tai jau – pusė darbo!

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 27, 2022, 5:30 AM

Labai dienos planuoti nereikėtų – pasiduokite srautui, būkite pasirengę netikėtumams, iššūkiams, permainoms. Palankios apgalvotos avantiūros, tinka pradėti naujus darbus, jei jiems buvo gerai pasirengta ar jei tai yra kažkada darytos veiklos pakartojimas. Palanku tvarkyti svarbius piniginius reikalus.

Daugiau bendraukite, užmegzkite naujas pažintis, priiminėkite svečius. Galimi susitikimai su išskirtiniais asmenimis, kurie gali tapti jūsų mokytojais, vedliais. Gautus patarimus, pamokymus įsidėmėkite ilgam.

Palankus metas meilės pasimatymams, taip pat naujoms romantiškoms pažintims ar kažkada nutrūkusio ryšio atnaujinimui.

Palanku kirpti plaukus, nagus, maudytis pirtyje.

Vertėtų užsiimti labdara.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Puiku, jei regėjote paukščius – gera žinia, švarų vandenį – sėkmė. Jei sapne jus kandžiojo vabalai ar išvydote peilius, šakutes, juolab jei buvote sužeisti aštriu daiktu – saugokitės apkalbų, vagių, taip pat gresia neteisybė darbe.

Blogas ženklas: jei be priežasties gestų ugnis, šviesa, perdegtų elektros lemputė; lazda sulūžtų, batas suplyštų, į namus tarakonai ateitų.

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti – išsivalymas; gauti dovanų vaisių, kokį pasodintą augalą.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas senų reikalų tvarkymui, darbų užbaigimui; palankios ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Nepersistenkite, taupykite jėgas. Patartina daryti tik tai, kas malonu. Kita vertus, kuo ramiau, tyliau elgsitės, tuo daugiau laimėsite. Būtent tuomet, kai numosite ranka į svarbų reikalą, palikdami jį likimo valiai – kas nors ims ir padarys tai, ko jums reikia. Palanki proga konfidencialiems susitikimams bei susitarimams.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis bus sėkminga diena – ateina gerasis persilaužimas. Pats laikas vakare paprašyti įtakingų asmenų pagalbos, taip pat užmegzti reikalingas pažintis.

Dvyniai (05 21–06 21). Pajusite, kaip esate vertinami, kaip gerbiami bei mylimi. Palanku pasišnekėti su šefu jums svarbiu klausimu. Palanki diena susitikti su užsienio partneriais, kolegomis, taip pat vykti į komandiruotę.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienis palankus viešnagėms, susitikimams su užsieniečiais bei reikalų tvarkymui su aukštais, įtakingais asmenimis. Tiks priiminėti ir garbingus svečius savo namuose.

Liūtas (07 23–08 22). Tinkamas laikas spręsti finansines problemas – palanku skolintis ar imti kreditą. Vakaras tinkamas aiškintis santykius su žmogumi, kuris jus skaudina, jūsų nevertina – neslėpkite savo pergyvenimų, tai geras laikas išsakyti viską, kas susikaupė.

Mergelė (08 23–09 22). Tinkama diena ieškoti paramos, užmegzti bendradarbiavimą. Tačiau labiausiai pasistenkite suprasti, įvertinti savo sutuoktinį – tai padės atgauti dvasios pusiausvyrą bei išspręsti šeimyninio bendravimo nesklandumus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Dirbkite negailėdami jėgų ir tai atneš gerų permainų. Tinka susitikti su būsimu darbdaviu, pereiti į naują darbovietę ar pasirašyti naują darbdavystės sutartį. Galite gauti puikių dalykinių pasiūlymų, tik neskubėkite jų priimti, kol nesužinosite visų jums keliamų sąlygų. Pravartu tvarkyti reikalus, susijusius su veikla užsienyje. Raskite laiko vakare smagiam susitikimui su draugais ar mylimu žmogumi.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį laukia geros žinios apie jūsų šeimos reikalus bei pinigus. Ši diena palankiausia savaitėje. Tiesa, verta ne tik imtis sunkiai įveikiamų darbų ar susitikti su asmenimis, galinčiais padėti išspręsti darbo problemas, bet ir nueiti į meilės pasimatymą.

Šaulys (11 23–12 21). Imkitės tik pačių svarbiausių, būtiniausių darbų – taupykite jėgas. Palanku užsiimti nekilnojamo turto reikalais, spręsti skolų, investicijų problemas. Vakare galima netikėta dovanėlė iš vaikų ar mylimo žmogaus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienis tinkamas įvairiems susitikimams, gauti pasiūlymai bus perspektyvūs. Paklausykite gautų patarimų, ypač dėl sveikatos bei išvaizdos. Vakarą praleiskite namie.

Vandenis (01 20–02 18). Palanku spręsti finansines problemas, pasirašinėti sandorius, tvarkyti turtinius reikalus. Tačiau tai ir jėgų bei sveikatos atgavimo metas – labiau susirūpinkite savimi. Nešykštėkite laiko bei pinigų vaikams, sutuoktiniui, mylimam žmogui. Palanku pirkti daiktus namų patogumui bei jaukumui.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienis – naudingų rūpesčių metas: sutelkite jėgas, kad sutvarkytumėte svarbų reikalą, kad priverstumėte partnerius bei sutuoktinį įvykdyti duotus įsipareigojimus. Tai puiki diena susitikimams su naujais žmonėmis, svarbiais jūsų veiklai, profesiniam pripažinimui. Palanki proga atkreipti į save jums patinkančio asmens dėmesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.