Palmira: tai aktyvus pakilimo laikas, tačiau negalima skubėti

Ketvirtadienis – aktyvus pakilimo laikas, tačiau negalima skubėti. Jausitės motyvuoti, kils energijos antplūdis, norėsis nuveikti kažką svarbaus, reikšmingo, ir diena tam iš tiesų tinkama. Tik jei siekiate gerų rezultatų, viską reikėtų daryti ne vieniems ir su šypsena veide – jei malonumo darbas neteiks, vargu, ar jis atneš norimų rezultatų.

Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 28, 2022, 5:30 AM

Tinka ieškoti veiklai reikalingų žmonių bei sudarinėti sąjungas, gilintis į sunkiai pasiekiamą informaciją, aiškintis teisybę, pradėti bylinėjimąsi, tvirtinti svarbius susitarimus. Tai geras laikas susirinkimams, kolektyvinių sprendimų priėmimui.

Tai gera diena kelionėms, susitikimams su užsieniečiais, svečių priėmimui. Tinkamas laikas ir dovanų teikimui bei pramogavimui – šykštėti nereikėtų. Ypač būkite dosnūs svečiams.

Palanku spręsti ankstesnius nesutarimus meilėje.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti žvaigždes, dangų, taip pat skraidyti – pagalba, apsauga, ugnis, žaibas – didelė permaina gyvenime. Šventųjų paveikslai – išbandymai, kirpti plaukus – nuostoliai, kraujas, mėsa – nelaimės, liga, koridoriai, užraktai, mažos uždaros patalpos – ligoninė arba kalėjimas.

Blogas ženklas: jausti šaltį be aiškios priežasties – būsimos ligos, depresijos požymis, išvysti gaisrą, juodus dūmus, juos įkvėpti ar jei ant jūsų kas užsidegtų – jėgų praradimas, net visiškas išsekimas.

Geras ženklas: pajusti stiprų vėjo gūsį, jei jūsų namuose vėjas atvertų langus, duris – turtas, naujos geros pažintys, jei tai vyksta sename name – galimas vietos pakeitimas, kaisti – jėgų atgavimas, sveikata.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį patartina nešioti pilkai žalsvų, žydrokų tonų drabužius, vengtina raudona spalva.

Avinas (03 21–04 20). Nedvejokite, nebūkite pasyvūs: šiuo metu nuo jūsų daug kas priklauso. Pasinaudokite puikia proga ketvirtadienį sutvarkyti jums svarbų reikalą. Į save atkreipsite įdomių asmenų dėmesį. Turite žinoti, kad dabar viskas jūsų rankose, beje, ir svajose – tik panorėkite, ir jūsų norai ims pildytis.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį nevertėtų afišuotis – kuo mažiau būsite pastebimi bei suprantami, tuo daugiau naudos gausite. Sena draugystė gali peraugti į slaptą meilės romaną.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį galite tikėtis sulaukti ne tik moralinės paramos, bet ir finansinės pagalbos. Ir mažiau planuokite – patys geriausi dalykai ateis savaime. Tik atsiverkite džiaugsmui, gyvenimui ir būkite dosnūs (sau irgi) – laukia geros permainos. Tinkamas metas dalykinėms kelionėms.

Vėžys (06 22–07 22). Laikas veikti. Ketvirtadienis tinkamas rizikuoti, jei jūs esate griežti ir ryžtingi. Nebloga proga aptarinėti jūsų uždarbį su šefu.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienis sėkmingas svarbiems vizitams, lemtingiems sprendimams. Diena palanki tiek darbinėms kelionėms, tiek viešnagėms pas draugus, giminaičius. Toli nuo namų galima laiminga romantiška pažintis.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį neskubėkite teisti, vertinti, būkite atidesni vyresnių asmenų nuomonei, patarimams. Tinka ieškoti sąjungininkų, apjungti bendras pastangas. Palanku tvarkyti kredito reikalus. Nedramatizuokite nesusipratimų su mylimu žmogumi – tai laikina ir nesunkiai išsprendžiama.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį jums pavyks nuraminti, įtikinti ne tik artimuosius, bet ir tuos, kieno veikla su jumis susijusi. Tarkitės, derėkitės, nebijokite nusileisti. Tinkamas laikas bendrauti su konkurentais, priešais – pavyks taikiai bei naudingai susitarti.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį verta tvarkyti tarnybos reikalus, o neturintiems darbo gali netikėtai nusišypsoti laimė, ypač per užsieniečius. Tinka pasirašinėti ilgalaikes darbdavystės sutartis.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienis – puikus metas: dabar daug ką galite! Galite visiškai pasikliauti savo jėga, sumanumu. Gera diena pakovoti už jums patinkančio asmens dėmesį.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nors ketvirtadienis – puiki diena, tačiau sėkmės daugiau sulauks tie, kas labiau paiso šeimos, sutuoktinio nuomonės. Laimė ateis per partnerius, sutuoktinį. Tad būkite kuklesni, kantresni, siekite prisiderinti, pirmi nusileisti. Geras laikas tvarkyti reikalus, susijusius su tarnyba.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis – reikšmingų pokalbių diena. Geras metas dalykiniams susitikimams be susitarimas, veiklai, dokumentų tvarkymui, darbų sisteminimui – šviesi galva, džiugi nuotaika. Būkite atidūs jūs pasiekiančiai informacijai, gautiems pasiūlymams – jų nauda atsiskleis ne iš karto, bet bus nemenka.

Žuvys (02 19– 03 20). Ketvirtadienis – visapusiškai palankus metas, kai verta užsiimti ir teorine problemų sprendimų puse, ir imtis konkrečių veiksmų. Spręskite reikalo finansavimo klausimą. Gali megztis tarnybinis romanas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.