Palmira: tai protingų apsisprendimų metas

Penktadienis – protingų apsisprendimų metas karjeroje bei piniginiuose, turto reikaluose (ypač sijusiuose su kredito ėmimu) – neklysite, vertindami ilgalaikes ateities perspektyvas. Tai gera diena bendrauti ar užmegzti pažintis su aukštais asmenimis, svarbiais jūsų reikalui, karjerai – būkite ryžtingi: savo idėjomis sudominsite tuos, nuo kurių priklauso jūsų sėkmė.

Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 29, 2022, 5:30 AM

Vis dėlto šiandien daugiau dėmesio derėtų skirti šeimai. Palanku spręsti bendravimo problemas. Tai geras laikas meditacijai, palankus savianalizei, tinkamas baimės įveikimui.

Diena itin palanki romantiškoms pažintims (jos bus ypatingos), meilės pasimatymams.

Penktadienį 16 val. 2 min. Plutonas pradės judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu. Ši atbulinis arba retrogradinis judėjimas tęsis iki spalio 8 d. Kai Plutonas juda atatupstas, pertvarkomas gyvenimas, griaunama tai, kas trukdo naujo atėjimui. Nepalanku aktyviai užsiiminėti magija, ekstrasensiniu gydymu – yra grėsmė pereikvoti savąją energiją.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį nebuvo reikšmingi jums asmeniškai – jie buvo susiję su aplinkiniais. Palankiausia buvo visai nieko nesapnuoti bei mažai miegoti.

Blogas ženklas: išlieti vandenį – apkalbos apie jūsų šeimą, jie dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis, jei batas suplyštų – draugų apgaulė, neigiama priklausomybė nuo artimųjų, jei netyčia būsite sulyti ar atsitiktinai vandeniu apipilti – jūsų paslaptys gali atsiskleisti.

Geras ženklas: sudaužyti indą su vandeniu – pinigai, turtas, išvysti vaivorykštę – susitaikymas šeimoje.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis sudėtingas, verta atsisakyti neprivalomo bendravimo, rizikingų kelionių, tai bus tinkamas laikas tvarkymosi, valymo darbams, sekmadienis puikus šeimyniniam bendravimui, šventimams; šeštadienį palankūs ryškūs tonai, vengtinos tamsios, niūrios spalvos, ypač mėlyna, juoda; sekmadienį palankios neryškios spalvos, melsva, sidabrinė, vengtina geltona, oranžinė; pirmadienį palanki raudona, balta, alyvinė, vengtina dusli žalia, gelsva.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį tinka priimti svarbius sprendimus, susijusius su veikla, taip pat su investicijomis. Tądien galite apie save, savo šeimą sužinoti svarbių bei naudingų dalykų.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį niekur nesiveržkite: pajuskite, ką diktuoja gyvenimas. Galbūt imsite kai ką kitaip suprasti, matyti? Šios dienos susitikimai lemtingi, kaip ir išgirsti žodžiai, gauti pasiūlymai, patarimai. Veikti neskubėkite – dabar svarbu suprasti bei priimti sprendimą.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį galite patirti didelę sėkmę, ir, ko gero, ji bus gana netikėta. Jūsų pasitikėjimas savimi padės ir artimiesiems nusiraminti bei su jais rasti bendrą teisingą sprendimą.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis – nepaprasta diena, kai gali įvykti kažkas nepaprasto, labai reikšmingo. Laukia naudingi pokyčiai karjeroje dėl jums nežinomų priežasčių ar padedant slaptiems užtarėjams. Neatsisakykite viešnagių – šios dienos romantiškos pažintys lemtingos bei laimingos.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį sena svajonė gali išsipildyti ar ateiti nuoširdi pagalba, patarimas. Šios dienos pamokymai, dalykiniai pasiūlymai itin vertingi. Svarbūs susitikimai, pokalbiai su žmonėmis iš toli, dvasininkais. Tinkamas metas aiškintis su mylimu asmeniu tai, kas jums kelia nerimą, įtampą.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį pasireikš tikrieji draugai – jie padės teisingai apsispręsti jus svarbiu klausimu. Šiuo metu jums pavyks įveikti vidinę krizę, rasti išeitį dalykiniuose, finansiniuose reikaluose. Būkite atlaidesni sutuoktiniui. Jei jūsų santykiai keblūs su artimaisiais – atsiprašykite pirmi.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį rinkitės dalykinius partnerius, aptarinėkite su dabartiniais veiklos plėtimo perspektyvas. Puikus laikas svarbiems susitikimams su užsieniečiais. Tai palankus metas ir ieškantiems poros. Gera proga puoselėti santykius su antrąja puse.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienio naujienos, netikėtumai gali naudingai pakeisti finansinius, veiklos planus. Šiuo metu gaunamas dėmesys bei simpatijos nebus atsitiktinės – tai žmonės, kurie iš tiesų jus vertina, myli bei nori padėti: neatstumkite jų. Galimas ir slaptas romantiškas nuotykis.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienis – džiaugsmo, kūrybinės sėkmės, o taip pat meilės diena. Kad ir ko imsitės, tai atneš pasitenkinimą, naudą. Daugiau bendraukite su vaikais, o taip pat savo tėvais. Šiandien verta svarstyti apie tinkamą vietą gyvenanti – galbūt suvoksite, kad reikia viską keisti, kraustytis kitur? Palankūs meilės pasimatymai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį verta susitelkti ties savo asmeniniais reikalais, šeima, namais. Tinkamas metas spręsti gyvenamosios vietos, investicijų klausimą, taip pat planuoti remonto darbus, rinktis baldus ir pan.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį aplinkiniai noriai su jumis bendraus, sieks padėti, kartu veikti. Galite įgyti puikių draugų, padėjėjų. Gauti pasiūlymai bus naudingi ilgam laikui.

Žuvys (02 19– 03 20). Penktadienį būsite kupini įkvėpimo, geriausių nuojautų, meilės. Tinkamas laikas spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius, nekilnojamojo turto reikalus. Galimi netikėti sėkmingi radiniai ar laimėjimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.