Astrologė: Mėnulio užtemimas ypač gadins gyvenimą 2 ženklams

Ši savaitė veikiama gegužės 16 d. įvyksiančio Mėnulio užtemimo, perspėja astrologė Palmira. Ypač sudėtingas laikas laukia Jaučių ir Skorpionų.

 Užtemimas.<br> 123rf nuotr.
 Užtemimas.<br> 123rf nuotr.
123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 10, 2022, 2:12 PM

Avinas (03 21–04 20)

Esminių permainų savaitė, teks kai ką keisti, bent jau artimiausio pusmečio užduotis.

Nuo trečiadienio Jupiteris jau Avine, prasideda jūsų lyderystės laikas, kuris truks iki spalio pabaigos. Turėsite kovoti, drąsiai mėginti laimę, rizikuoti. Ir jums pavyks!

Šią savaitę svarbu atsipalaiduoti, nors kai Mėnulio užtemimas ant nosies (gegužės 16 d.), sunku bet kam. Jei būsite įsitempę, galite padaryti lemtingų klaidų. Nesinervinkite dėl neteisybės šeimos santykiuose ar dėl partnerių, o gal vadovybės sukčiavimo finansiniuose dalykuose. Įsidėmėkite, kas vyksta, vėliau to prireiks.

Jautis (04 21–05 20)

Dėl gegužės 16 d. Mėnulio užtemimo nelengvas metas, ir ypač tiems, kurių gimtadienis savaitgalį ar pirmadienį (laukia fatališki metai, teks susidurti su aukštais reikalavimais, tam tikrais apribojimais, iššūkiais). Šis Mėnulio užtemimas įspėtų visus Jaučius suklusti.

Reikia stabtelėti, pabūti su savimi. Jokių sprendimų, įsipareigojimų – nei sau, nei kitiems. Nieko neveikti – šiuo metu vienintelis teisingas sprendimas. Nuo trečiadienio jūsų reikalai ims strigti, tad mažinkite darbų apimtį.

Dvyniai (05 21–06 21)

Bus sunku suvokti, kur nauda, o kur nuostoliai. Būkite pasiruošę susidurti su nelabai malonia realybe.

Svarbu nepervertinti savo galimybių: bet koks nervinis, fizinis persitempimas, ir galite susirgti, o neapskaičiuota rizika tvarkant piniginius, verslo reikalus gali baigtis nuostoliais. Saugokite sveikatą, pinigus, darbo vietą.

Nuo antradienio reikalai ims strigti – Merkurijus, Dvynių ženklo šeimininkas, pajudės atatupstas. Ir bent jau antradienį, trečiadienį verta pabėgti nuo reikalų tvarkymo.

Kiek smagesni bus ketvirtadienis, penktadienis. Savaitgalį pasirūpinkite artimųjų sveikata.

Vėžys (06 22–07 22)

Mėnulio užtemimai Vėžiams atveria naujų dalykų, sukelia nemažai painiavos. Ima slėgti nežinomybė. Situacija laikinai gali tapti nekontroliuojama. Jei esate kūrybiški, užtemimas taps impulsu tobulėti. Tiesa, dabartinis metas netinkamas radikaliems pokyčiams.

Šią savaitę stenkitės tinkamai ilsėtis, geriau išsimiegoti. Bendrauti neatsisakykite. Savaitės pabaigoje tikėtinos traumos, avarijos, konfliktai su artimaisiais. Nuo ketvirtadienio laikinai gali įstrigti visi reikalai. Savaitgalis bei pirmadienis apgaulingi – galite susižavėti tuo, kas vėliau jus sužlugdys.

Liūtas (07 23–08 22)

Dėl užtemimo įtakos turite daugiau dėmesio skirti savo karjerai bei viskam, kas su ja susiję. Nepraraskite pasitikėjimo savimi. Kita vertus, turite būti pasiruošę netikėtoms permainoms darbe. Būkite atkaklūs, išradingi – ir jums pasiseks. Reikalams tvarkyti tinkami trečiadienis, ketvirtadienis, penktadienis.

Itin nepalankus savaitgalis, taip pat pirmadienis. Jei namuose susikaupė daug darbų, neskubėkite jų imtis – gresia traumos. Geriausia nieko nespręsti, nekeisti, ilsėtis.

Mergelė (08 23–09 22)

Žinokite savo vertę, bet būkite santūrūs. Išmokite paprastos diplomatijos: viskas lengviau eisis, jei ne patys sąlygas diktuosite, o naudositės atsiradusiomis galimybėmis: deja, Merkurijus, jūsų ženklo šeimininkas, nuo antradienio pradės judėti atatupstas, tad imtis asmeninės iniciatyvos neverta. Vis dėlto antradienį, trečiadienį pakaks gerų pasiūlymų, tik mokėkite pasinaudoti.

Nepatartina tvarkyti reikalų savaitei baigiantis, pirmadienį rezultatai gali būti priešingi, nei tikitės. Blogas sumanymas aiškintis santykius – kilusį konfliktą bus sunku užgesinti, o pasekmės dėl artėjančio Mėnulio užtemimo Skorpiono ženkle laukia prastos. Nepalankus metas kelionėms, viešnagėms, svečiams priimti. Svarbiausia – negadinkite sau bei artimiesiems nuotaikos galvodami, ko esate nepadarę šiame gyvenime.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Norėsite ar ne, bet su kai kuo teks atsisveikinti. Nepanikuokite. Neužsispirkite, būkite lankstūs. Stenkitės nusileisti, ko nors atsisakyti, kai ką paaukoti ne tik dėl savo, bet ir bendro labo.

Jei būsite pasiruošę su kuo nors išsiskirti, kai ką iš esmės pakeisti, būsimos permainos atneš daugiau džiaugsmo nei streso.

Būkite atidesni sveikatai, pasinaudokite Svarstyklėms teikiama Mėnulio užtemimo galimybe nusikratyti nereikalingų kilogramų (žinoma, jei jie iš tiesų jums nereikalingi).

Skorpionas (10 24–11 22)

Keblus laikas – gegužės 16 d. stos Mėnulio užtemimas jūsų ženkle. Jei gimėte paskutinę ženklo savaitę (ypač lapkričio 16–18 d.), tapsite labiau pažeidžiami. Bus sunku suvokti, kas iš tiesų negerai.

Dabar gali užvaldyti iliuzijos. Šiuo metu sėkmę lems sutuoktinis, partneriai, tad su niekuo nesipykite bent jau egoistiniais tikslais. Dabar svarbu išsaugoti gerus ryšius su tais, kurie jus palaiko.

Šiuo metu (ypač savaitgalį, pirmadienį) nedėkite vilčių į naują meilę, nesitikėkite ir sėkmės finansiniuose dalykuose. Stenkitės likti ramūs. Dabar padarytų klaidų, priimtų netikusių sprendimų padariniai bus ilgalaikiai ir pakenks jūsų reputacijai.

Šaulys (11 23–12 21)

Trumpam jūsų gyvenimą gali sutrikdyti finansiniai keblumai, nesklandumai darbe. Tačiau dabartiniai nesusipratimai gana greitai spręsis jūsų naudai: nuo trečiadienio Jupiteris, jūsų šeimininkas, pereina į jums itin palankų Avino ženklą, tad nepraraskite kantrybės, atsisakykite negarbingų kompromisų.

Šiuo metu pasistenkite nesusirgti, atidžiau rinkitės maisto produktus. Nepalankiausias metas – antra šeštadienio pusė, sekmadienis, pirmadienis. Darbo reikalams tvarkyti naudingi trečiadienis, ketvirtadienis, penktadienis.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Iš esmės ši darbo savaitė visai nebloga: vengiant nereikalingos rizikos ir mokant palaikyti gerus santykius su partneriais, visuomene galima nemažai pasiekti. Deja, dėl Mėnulio užtemimo galite sulaukti ir painiavos, ne visada teisingai įsivaizduosite perspektyvas ir galite priimti sau kenksmingų sprendimų, ypač savaitgalį.

Tad geriau nieko nekeiskite. Ypač meilėje. Dabar bus sunku atskirti, kur juoda, kur balta. Jei auginate vaikus, esminį dėmesį skirkite jų sveikatai, atidžiau stebėkite jų žaidimus. Labiau įsiklausykite į draugų patarimus – per juos gali ateiti svarbus įspėjimas. Savaitgalį bei pirmadienį venkite naujų žmonių.

Vandenis (01 20–02 18)

Neieškokite pagalbos svetur – gilinkitės tik į save, savo bei savo šeimos praeitį, patirtį: tik taip išspręsite kankinantį klausimą. Būkite atsargūs, jei teks tvarkyti nekilnojamojo turto reikalus. Nerizikuokite skolindami pinigus.

Jūsų ramybei bei sveikatai svarbu vengti konfliktų su šeimos moterimis. Labiau pasirūpinkite maisto kokybe, nevalgykite būdami blogos nuotaikos ir su žmonėmis, kurių nemėgstate, – skrandis gali sustreikuoti. Nepalankios dienos – antradienis, trečiadienis, sekmadienis, pirmadienis, tada reikėtų ypač saugoti savo ramybę, sveikatą bei turtą.

Žuvys (02 19–03 20)

Nebūkite lengvatikiai ir dėl naujų pasiūlymų, naujų idėjų ar naujo susižavėjimo neaukokite nei dabartinės karjeros, nei šeimos laimės. Deja, dėl Mėnulio užtemimo stigs įžvalgumo. Daug kas priklausys nuo mokėjimo dirbti su informacija. Galite sužinoti labai svarbių dalykų, tik nebus paprasta tuo pasinaudoti.

Stiprinkite giminiškus bei bičiuliškus ryšius, nesivelkite į avantiūras, apkalbas. Savaitgalį, pirmadienį negeras laikas aiškintis ir nutraukti santykius. Šios dienos nėra palankios kelionėms, bendrauti, reikalams su užsieniečiais tvarkyti. Jums reikia stiprinti nervų sistemą, daugiau dėmesio skirti plaučiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.