Palmira: ši diena klaidinanti

Antradieniui nieko naujo neplanuokite – tai metas, kai reikia baigti senus darbus, tinka ieškoti ankstesnių klaidų, jas taisyti. Diena klaidinanti, tad geriau nieko sudėtingo nesiimti, na, o svarbiausia – neskubėti. Atidžiai tikrinkite ir pasiekiančią informaciją, verta dažniau tikslintis, konsultuotis. Neskubėkite žadėti, įsipareigoti – galite kažką ne taip suprasti, pervertinti savo galimybes, neteisingai terminus įvardinti.

Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-05-10 05:30

Kad ir kuo užsiimsite, bus svarbu viską daryti tiksliai, tvarkingai – nebus lengva susikaupti. Antrą dienos pusę imkitės tik to, ką galite iš karto užbaigti. Šiandien išaugs traumų (ypač rankų), avarijų kelyje tikimybė – likite atidūs tiek vairuodami, tiek eidami gatve.

Antradienį 14 val. 43 min. Merkurijus ims judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis atbulinis arba retrogradinis judėjimas tęsis iki birželio 3 d. Kai Merkurijus juda atgal, lėtėja mąstymas, reakcija, greičiau atbunka pastabumas, silpnėja atmintis, tiesa, stiprėja analitiniai gebėjimai. Šiuo metu mažėja kontaktų, daugėja informacinės painiavos, klaidų rašant, skaičiuojant, tvarkant dokumentus. Dabar nederėtų skubėti žadėti, įsipareigoti, pasirašyti. Dažniau pametami daiktai, dokumentai, padaugėja autoavarijų. Sunkesnis laikas žiniasklaidos, transporto tarnyboms. Tinka dirbti su sena informacija, kartoti pamirštas žinias. Nepatartina imtis nieko nauja – efektyviausia būtų grįžti prie senų dalykų.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį svarbesni moterims, jie pildysis per mėnesį. Buvo palanku regėti kovą, ginklus, kraują – tai pergalė, iškilimas.

Blogas ženklas: ryte pieną išlieti, jei šukos sulūžtų, daug plaukų išsipeštų, jei plaukai į kaltūną susiveltų, jei siūlai mazgytųsi, negalėtumėte siūlo į adatą įverti, rasti lėlę be galvos, ar atskirai nutrauktą galvą, veidrodį sudaužyti, jei laikrodis imtų vėluoti ar sustotų, susižeisti kruvinai, jei dantenos imtų kraujuoti.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą – sėkmė, netikėta dovana, jei šviesa atsitiktinai virš galvos įsižiebtų – sveikata, stiprybė.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis iki 13 val. 13 min. palankus, tinkamas bet kokių reikalų tvarkymui, vėliau – kritinis laikas, kai lengva apsigauti ar būti apgautam; palankūs blankūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį nebūkite smulkmeniški, ypač po pietų – pastebėsite ne tą, ką reikia, kritikuosite ar pyksite ne už tai, už ką vertėtų. Palanki diena atidėtiems darbams nuveikti, ypač savo namuose.

Jautis (04 21–05 20). Jumis žavėsis bei pasitikės aplinkiniai – tai padės antradienį sprendžiant anksčiau kilusius nesklandumus darbe ar namie. Galimos geros permainos širdies reikaluose – prisiminkite vakare jūsų įsimylėjimo pradžią.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį – pasyvi, rami diena. Jei negaluojate ar jėgų trūksta – tikrai nėra reikalo veržtis į darbą. Kita vertus, šiandien svarbu įvykdyti anksčiau duotus įsipareigojimus darbe. Nepraraskite įžvalgumo, atsargumo, ir ne tik ką nors veikdami, bet ir vairuodami, eidami gatve.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį būkite atidesni išgirstoms pastaboms, atsitiktinėms replikoms. Nors šiandien ir nedera skubėti, tačiau pasistenkite pasinaudoti paskutine gera proga svarbiam reikalui sutvarkyti, sudėtingą klausimą išspręsti – nuo rytdienos jums keliami reikalavimai ims augti.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį būkite dosnūs bei nuoširdūs, mokėkite pasidžiaugti savo draugų, kolegų, artimųjų sėkme ir nematyti sutuoktinio ar mylimo žmogaus klaidų. Netinkamas laikas planuoti šeimos biudžetą – galite priimti neteisingą sprendimą.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį nebijokite sunkumų, kliūčių – nugalėsite. Pasistenkite atlikti užvilkintus darbus, atsiteisti su skolininkais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį nepasiduokite įkalbinėjimams ir mažiau paisykite įvairių nuogirdų... Popietės kova už principus baigsis jūsų naudai, tiesa, gali nemenkai išsekinti, sustabdyti reikalo sėkmę. Deja, nesmagumai, netikėtos kliūtys, smulkmeniški barniai bus sunkiai išvengiami. Būkite atidesni sveikatai.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį rasite gerą išeitį, sulauksite paramos. Vis tik taupykite savo jėgas, nepervertinkite savo galimybių. Nesiimkite nebūtinų dalykų, susitelkite tik ties svarbiausiais, privalomais reikalais – kitaip nieko nespėsite atlikti.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį mokėkite ramiai įvertinti šefo kritiką, sutuoktinio, tėvų pastabas – jos bus naudingos. Palankus metas įvairiems sveikatos tyrimams, nemalonioms gydymo procedūroms. Tinka ką nors taisyti, tvarkytis iš esmės.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį pasistenkite kuo daugiau svarbesnių reikalų sutvarkyti, bent jau nieko skubaus neatidėti. Deja, nuo rytdienos viskas ims strigti. Tad nepraleiskite progos susitikti su svarbiu žmogumi, kažko paprašyti ar pasiūlyti.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį jūsų susirūpinimas perdėtas, nuliūsite dažniau nei reikia. Stenkitės pastebėti džiugius įvykius, matyti laimingus žmones, venkite irzlių, niūrių asmenų. Spręskite skolų problemas. Ir labiau pasikliaukite tais, kuriuos mylite.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienis – paskutinė diena, kai Jupiteris jūsų ženkle. Ir tai vis dar patogi proga keblų reikalą sutvarkyti, susitarti su kažkuo svarbiu klausimu ar tiesiog susitaikyti su jums brangiu žmogumi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.