Palmiros horoskopas trečiadieniui, gegužės 11 d.

Trečiadienis – viena reikšmingiausių dienų metuose, kurią pagal įtaką galima prilyginti rytietiškiems Naujiesiems metams – Jupiteris, valdantis Budistinį kalendorių, pereina į kitą Zodiako ženklą – iš Žuvų į Aviną. Ir tai reiškia, kad pakis Tigro metų charakteristika – atsiras naujų bruožų, būdingų jau Katino (Kiškio) metams (nors jie prasidės tik 2023 m. sausio 22 d.). Kol Jupiteris judės Avino ženklu – tai bus palankus periodas gimusiems Avies (Ožkos), Kiaulės (Šerno), Katino (Kiškio) metais.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 11, 2022, 12:01 AM

Trečiadienį iki 13 val. 23 min. derėtų imtis to, ką galima iš karto atlikti neatidedant – tai bus skubių reikalų tvarkymo laikas. Vėliau – ramus, taikus laikas, tinkamas spręsti nesklandumus veikloje, aptarti ginčytinus klausimus su kolegomis, vadovybe. Šiandien bus svarbi atida, susikaupimas, tikslumas.

Trečiadienį 2 val. 23 min. Jupiteris (senųjų astrologų pramintas Didžiąją Laime, Karalių Žvaigžde), didžiosios valdžios (dvasinės ir politinės) bei ceremonijų planeta, iškilmingai kirs Zodiako pradžios ribą ir įeis į Aviną. Šiuo ženklu planeta judės iki spalio 28 d. Tai bus kūrybingas metas – daug įkvėpimo, daug jausmo, meilės. Šis laikas puikus lyderiams, kariškiams, sportininkams, menininkams (bei žmonėms, susijusiems su menais, jų plėtojimu). Ši Jupiterio padėtis skatins visuomenėje individualizmą, tačiau ir stiprins asmeninę atsakomybę už tai, kas vyksta valstybėje.

Kol Jupiteris Avine, derėtų vengti karštakošiškumo priimant svarbius gyvenimiškus sprendimus bei mokytis kompromisų.

Į sapnus iš antradienio į trečiadienį nereikėtų kreipti didelio dėmesio – dažniausiai jie tušti, o jei ir pranašiški, tai vis tiek susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais, visuomene, valstybe.

Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei vėjas nuneštų jūsų šaliką, kepurę, skarelę, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą, jei vėjas iš rankų išplėštų popieriaus lapą ar indai sudužtų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienį tinka užsiimti atidėtais darbais, užvilkintais reikalais; patartina nešioti pilkų tonų drabužius, vengtini kontrastai balta – juoda.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienis be galo aktyvus metas – nauji pojūčiai, nauji įspūdžiai. Dabar jau jūs padėties šeimininkai! Prasideda naujų pergalių etapas. Tiesa, būkite atidūs, kad užplūdusia energija bei sumanumu nepasinaudotumėte klaidingai, tuščiai neiššvaistytumėte.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį neblogas, tačiau nesižavėkite avantiūroms. Siekite kokybiškiau atlikti savo užduotis. Ir venkite ginčytis, įrodinėti savo tiesą. Nepervertinkite savo galimybių: vien moralinės persvaros nepakaks.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį neužsiimkite skubiais reikalais ar darbais, reikalaujančiais didelio išmanymo atidumo, nuoseklumo. Konsultuokitės su žinovais, gerbkite kolegų nuomonę.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį bet kokia informacija bus naudinga, tačiau ją reikia tikrinti bei neskubėti pritaikyti. Vis dėlto diena tinkama darbo reikalų tvarkymui – rytdienai neatidėkite.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį įgyjate rimtą persvarą. Sugrįžta sėkmė! Tinkamas metas įvairiems dalykiniams susitikimams, susitarimams. Palanku spręsti atlyginimo, jūsų reikalo finansavimo klausimą.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį neskubėkite, venkite impulsyvių sprendimų, nesivelkite į intrigas ir nepasiduokite kolektyvo spaudimui – stenkitės likti nuošaly. Nieko naujo nepradėkite, nesiaiškinkite santykių su viršesniais kolegomis, šefu. Didesnė įvairių avarijų tikimybė buityje bei kelyje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį jei norisi ilsėtis – ilsėkitės, jei patinginiauti – tinginiaukite. Svarbiausia savęs neprievartauti ir elgtis taip, kaip širdis liepia. Tai romantiškų pasimatymų metas – pamirškite visus su tuo nesusijusius reikalus.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį susidursite su netikėtomis kliūtimis, kurias bus galima įveikti tik apsukriais, netradiciškais sprendimais. Beje, šiandien gali tekti pažinti, kas tikrieji bičiuliai. Greičiau pavargsite. Pamąstykite apie sveiktos stiprinimą, jėgų atgavimą. Vakare patartina eiti anksčiau ilsėtis.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį daug kas ims keistis į gera, bet kol kas pasidžiaukite ir mažomis pergalėmis, mažais džiaugsmais. Venkite priekabiauti prie artimųjų dėl tvarkos, neįvykdytų įsipareigojimų – niekas neįvertins jūsų gerų norų. Nors jausitės stiprūs, dar ne laikas prieštarauti vadovybei, įrodinėti savo teisumą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį reikėtų vengti daug bendrauti, reikšti savo nuomonę (ypač kolegoms ar sutuoktiniui). Jei norite, kad ir toliau sėkmė jūsų neapleistų, teks būti tolerantiškesniems bei diplomatiškesniems tiek namuose, tiek darbe. Vakaras palankus mažai šeimos šventei.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį savo žodžius derėtų labiau apgalvoti, jei nenorite susivaidyti su artimaisiais, įgyti priešų darbe. Gali tekti spręsti ir seną konfliktą, ieškoti kelių skolų grąžinimui, skubėti atlikti nebaigtus darbus.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį prasideda metas, kai bus galima pasinaudoti jau pasiektais laimėjimais. Tai gera proga sėkmingai sutvarkyti reikalą per trečią asmenį. Gali netikėtai išsispręsti klausimas, dėl kurio buvote praradę viltį. Nepraleiskite progos kuo nors pralinksminti, pradžiuginti sutuoktinį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.