Palmira: dabartinių klaidų pasekmės gali būti fatališkos

Sekmadienį geriau skirti saviems, šeimai. Būkite atidesni vyresnių nuomonei, poreikiams. Ir nebūkite kategoriški bendraudami su artimaisiais – tai įtemptas metas prieš Mėnulio užtemimą. Tai bus nepalankus metas šventimams, pramogavimui. Didesnė nelaimingų atsitikimų, konfliktų, traumų (ypač nugaros, kelių), įvairių avarijų tikimybė. Labiau pasaugokite širdį. Tai nėra palankus metas ir sergantiems sąnarių ligomis. Savaitgalis sudėtingas ir senyvo amžiaus asmenimis, tad stenkitės labiau pasirūpinti senjorais, net jei tai ne jūsų šeimos nariai.

Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 15, 2022, 5:30 AM

Likite santūrūs, geranoriški – dabartiniai nesklandumui, net ir nežymūs nesutarimai, vėliau taps rimta kliūtimi bendrauti. Būtina itin didelė atida, kad ir kuo užsiimsite, ar būsite namie, ar gatvėje, kelyje – dabartinių klaidų pasekmės gali būti fatališkos.

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai pranašiški, jei buvo tikroviški. Juos reikėtų suprasti tiesiogiai, gali pildytis per ilgą laiką.

Blogas ženklas: jei kišenė prakiurtų, ką nors pamesti, jei iš rankų kristų piniginė, rankinė – visa tai susiję su galimais nuostoliais, jei durys neatsirakintų – jūsų paslaptis gali paaiškėti, raktus pamesti – prarasti artimą žmogų, jei ryte kas ant galvos užkristų – tuščiai diena prabėgs, išėjus iš namų sutikti žmogų su tuščiais kibirais – artimiausiu laiku susidursite su kliūtimis, išbandymais; juoda, mėlyna, violetinė.

Geras ženklas: rasti žiedą, ypač su akmeniu – įgysite naudingų partnerių veiklai, išėjus iš namų sutikti žmogų pilnais kibirais ar nešuliais – skalsa namuose, reikalų pagerėjimas jūsų darbe, netyčia išvysti laužą – apsaugos įgijimas, netikėtai gauti pinigų (arba rasti) – visą mėnesį sėkmė reikaluose, pelnas; balta, auksinė, purpurinė.

Avinas (03 21–04 20). Itin sudėtingas sekmadienis – likite pagarbesni tėvams, seneliams.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį nebūkite užsispyrę bendraudami su antrąja puse.

Dvyniai (05 21–06 21). Tik neskubėkite daryti išvadų, juolab nesivelkite į santykių analizavimą sekmadienį. Saugokite sveikatą.

Vėžys (06 22–07 22). Patartina šias diena leisti namie su artimaisiais, atsisakant pretenzijų, užmirštant ambicijas. Į romantiškus nuotykius leistis nepatartina: nors tai meilės atradimų metas, tačiau bent jau sekmadienio „atradimais“ ilgai nesidžiaugsite.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienis itin sudėtingas, nepalankus kelionėms, bendravimui su svetimais. Likite namie, saugokite savo sveikatą bei turtą.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienis itin nepalankus išvykoms, įvairiems susitikimams. Likite tolerantiški svetimiems žodžiams, stenkitės savo nuomonę pateikti lanksčiai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Likite saikingesni sekmadienį tiek kažko norėdami, vartodami, tiek reikalaudami (ypač iš antrosios pusės).

Skorpionas (10 24–11 22). Ypač sekmadienį neskubėkite priimti galutinio sprendimo – ne visos viltys pasiteisins, ne visos pagundos nekaltai baigsis. Ir mokėkite negirdėti netinkamų atsiliepimų apie jūsų sutuoktinį.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienis ne ką džiugesnis, vis dėlto pasistenkite nugalėti save, nepasiduoti liūdesiui. Būkite atidesni maisto kokybei, labiau pasaugokite save sportuodami, lipdami laiptais, ką nors keldami.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienis itin sudėtingas, kai gali tekti susidurti su dalykais, apie kuriuos nenorėjote nieko girdėti, kurių vis stengdavotės išvengti. Mažiau planuokite šiomis dienomis, pasiruoškite manevruoti – galimos staigmenos. Saugokite savo sveikatą bei gerus santykius su artimaisiais, draugais.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienis vers įsitempti, gali tekti priimti staigius sprendimus neturint pilnos informacijos. Būkite itin atidūs tėvams. Ir nesivelkite į diskusijas su vaikais.

Žuvys (02 19–03 20). Nebūkite patiklūs piniginiuose, turto reikaluose sekmadienį: ne laikas rizikuoti, veltis į kompromisą. Nėra palankios viešnagės, susitikimai su žmonėmis iš toli, ypač darbo klausimais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.