Astrologė vienam ženklui: šią savaitę jūsų svajonė gali išsipildyti

Ši savaitė palanki ir darbinga bus ne visiems. Visgi gerai jausis Vėžys, Skorpionas, o Liūtas net gali sulaukti savo svajonės išsipildymo. Tai nutiktų jau šiandien, antradienį.

 Pavasaris.<br> 123rf nuotr.
 Pavasaris.<br> 123rf nuotr.
123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2022-05-17 11:04, atnaujinta 2022-05-17 14:38

Avinas (03 21–04 20)

Savaitės pradžia įkvepianti, žadanti intriguojančių susitikimų, romantiškų pažinčių. Tiesa, tai laikas po Mėnulio užtemimo, tad nepervertinkite savo galimybių. Trečiadienio rytmečio pažadais galite tikėti, prasminga su viršininku pasišnekėti apie galimybes plėsti veiklą. Antradienio vakaras, trečiadienio rytmetys, penktadienis, šeštadienis – puikios dienos laisvųjų profesijų atstovams, palanku ieškoti naujų užsakymų, pristatyti savo darbus. Šis laikas geras pasišnekėti su sutuoktiniu apie šeimos gausinimą. Šeštadienio vakaras, sekmadienis tam visiškai netinkami.

Savaitgalį verta pasisvečiuoti pas racionaliai mąstantį draugą – pats laikas išklausyti išmintingą nuomonę. Išsikalbėkite, nes kitą savaitę gali tekti priimti sudėtingą sprendimą.

Jautis (04 21–05 20)

Savaitės pradžioje kantrybė ir tolerancija gali tapti deficitu. Gali pasirodyti, kad jums visko trūksta, – sutuoktinio paramos, draugiško dėmesio, pinigų, laiko. Būsite linkę netikėti tuo, kas yra, ir tuo pat metu kursite iliuzijas. Jei jūsų santykiai su antrąja puse sklandūs, nesugadinkite jų dėl netikusios nuotaikos. Kaip viskas yra iš tiesų, suprasite tik ketvirtadienį. Tai bus puikus laikas spręsti susikaupusias problemas, aiškintis apgaules, melą.

Kad ir kuo užsiimsite, nepersistenkite (ypač jei jums tai laikas prieš gimtadienį). Išvengti įtampos pavyks, jei rasite laiko poilsiui gamtoje, meditacijai, sportui. Lengviau atsipūsite penktadienį.

Dvyniai (05 21–06 21)

Laikas po užtemimo ir prieš gimtadienį nėra lengvas, jį geriausia skirti poilsiui. Bet jei dirbate, turite neatidėliotinų reikalų, jau nuo antradienio stenkitės griežčiau mobilizuotis.

Savaitės pradžioje gali atsinaujinti (tik švelnesne forma) problemos darbe – venkite ginčų su šefu ir nesivelkite į intrigas, apkalbas. Tai geriausiai pavyktų antradienio pavakarę, trečiadienio rytmetį, penktadienį. Jei siekiate kaitriau įpūsti meilės ugnį, tam palankus ir antradienis. Šeštadienio vakaras bei sekmadienis žada netikėtų nesklandumų.

Vėžys (06 22–07 22)

Antradienis itin romantiškas, tinkamas tarnybos reikalams tvarkyti – senas draugas ar draugė gali pasiūlyti naudingą užsakymą, padėti gauti darbo vietą. Tądien gali megztis ar įsisiūbuoti ir tarnybinis romanas.

Būtina didesnė atida darbe trečiadienį, ketvirtadienį – galite išgirsti nepelnytų pretenzijų. Penktadienis geras deryboms, taikytis. Šeštadienis – malonių netikėtumų metas. Tądien pajusite, kad turite puikių draugų. Tiesa, pagalbos kreiptis geriau iki pavakarės, vėliau ir sekmadienį – nemalonus laikas, kai vargu ar pasiteisins lūkesčiai.

Liūtas (07 23–08 22)

Antradienis nepaprastas – jūsų svajonė gali išsipildyti. Tai netikėtos sėkmės metas, kai galima su viršininku aptarinėti atlyginimo perspektyvas, su mylimu žmogumi susitarti dėl jūsų ateities. Tiesa, daug ką lems atsitiktinumas – specialiai nieko neplanuokite. Diena žada ir laimingas pažintis.

Trečiadienio rytmetys atvers naujų veiklos perspektyvų. Net jei ketvirtadienio nuotaikos išliks puikios, geriau atsiriboti nuo bendravimo. Ne laikas apsispręsti ir finansų srityje. Penktadienis palankus karjeros reikalams, sveikatai tikrintis.

Mergelė (08 23–09 22)

Nors būsite energingi ir sumanūs, savaitės pradžioje jūsų pastangos dažniausiai bus neracionalios. Kitaip kalbant, manysite, kad judate viena kryptimi, o atsidursite visai kitoje vietoje. Geriausia šią savaitę imtis esminio tvarkymosi, atlikti darbus, kuriems seniai rengėtės. Antra antradienio pusė, trečiadienio rytmetys puikūs ką nors vertinga įsigyti namams. Džiugios naujienos, geri pasiūlymai gali pasiekti antrą savaitės pusę.

Šeštadienį laukia smagūs susitikimai su seniai matytais žmonėmis, žavios pažintys ir įkvepiantys pasiūlymai. Tiesa, šeštadienio vakaras, sekmadienis netinkami naujoms pažintims, santykiams aiškintis.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Antradienis – viena sėkmingiausių dienų, kai tinka tartis, derėtis dėl jums reikalingų sąlygų su darbdaviu, partneriais. Susitikite su mylimu asmeniu, pasikalbėkite apie jūsų lūkesčius. Moterys gali net ir ultimatumą iškelti. Jei tądien užsimegztų naujas romanas, jis truks ilgai.

Reikalams tvarkyti, nedidelėms kelionėms tinkamas ir trečiadienis, o ketvirtadieniui, penktadieniui svarbių reikalų, susitikimų, kelionių neplanuokite. Šias dienas geriau skirti seniems darbams užbaigti, namų reikalams. Šeštadienis palankus ne tik pertvarkai namuose, tai ir romantiškas metas, geras pasikalbėti apie jūsų lūkesčius su mylimu žmogumi, tik ne vakare. Sekmadienį reikėtų vengti santykių aiškinimosi.

Skorpionas (10 24–11 22)

Antradienis geras kiek paišlaidauti – nebūkite labai griežti ir leiskite sau truputį daugiau, nei galima išleisti. Atsipalaiduokite nuo vidinio muštro ir išsiruoškite antrą dienos pusę nusipirkti to, apie ką seniai svajojote. Geriausia, jei antradienio pirkiniai bus susiję su jūsų kūrybingumo lavinimu, asmeniniu grožiu.

Ši savaitė bus darbinga ir palanki svarbiems reikalams, tinkama ieškoti naujų galimybių jūsų veiklos plėtrai, finansavimui. Ne tik patys susitelkite kalnams versti, bet ir telkite aplinkinius. Savaitgalį planus gali sutrikdyti netikėti rūpesčiai. Būkite atidesni sveikatai.

Šaulys (11 23–12 21)

Antradienį palikite tik sau, kad ramiai pabūtumėte vieni, rastumėte laiko pasigilinti į antrosios pusės, atžalų svajones. Gana intriguojanti antradienio antra pusė, trečiadienis – tai laimingo virsmo jausmų srityje metas. Trečiadienį, savaitgalį gali netyčia atsiskleisti paslaptys, susijusios su mylimu žmogumi ar vaikų išdaigomis.

Palankiausios dienos – antradienio pavakarė, trečiadienio rytmetys, penktadienis, kai verta pakovoti už svarbius dalykus ne tik šeimoje, bet ir veikloje. Tai puiki proga atkreipti į save žmogaus, svarbaus jūsų veiklai, dėmesį. Puikus laikas darbo susitikimams. Gautus veiklos pasiūlymus priimkite.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Nors Jaučio metas Ožiaragiams harmoningas, šią savaitę ramybė apgaulinga – situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. Pavojaus, apgaulės galite nepastebėti. Patys irgi būsite linkę į vienpusišką vertinimą. Tačiau jei nebūsite patiklūs, neskubėsite, mokėsite išlaukti, viskas savaime išsispręs. Penktadienis – tas metas, kai paaiškėja tikroji tiesa.

Savaitgalis tinkamas tvarkytis, sveikatai stiprinti. Jei nenorite susirgti, šeštadienio vakarą, sekmadienį nesiimkite aiškintis meilės santykių, ne laikas ir skirti pasimatymą. Pirmadienis tinkamas atidėtiems reikalams tvarkyti.

Vandenis (01 20–02 18)

Svarbesnius susitikimus skirkite, darbo reikalus tvarkykite antradienį, trečiadienį. Venkite reikšti iniciatyvą darbe, ypač antrą savaitės pusę, nediktuokite savo sąlygų. Labiau pasikliaukite nuojautomis, sapnais, tai padės išvengti galimo konflikto su vadovybe bei artimaisiais. Labiau pasaugokite paslaptis – ne laikas atvirauti. Darbe būkite atidūs, kad konkurentai nepasinaudotų jūsų klaidomis ir nesumenkintų prieš viršininką.

Šeštadienį įvyks gerasis persilaužimas. Tądien verta spręsti svarbius klausimus ir reikalai pakryps reikalinga linkme.

Žuvys (02 19–03 20)

Savaitės pradžioje neskubinkite įvykių. Stenkitės išgirsti ir priešingą nuomonę, geriau suprasti artimųjų poreikius. Tai padės išlaikyti pusiausvyrą, tinkamai pakreipti įvykius. Naujų finansinių rezervų verta ieškoti, tvarkyti kredito reikalus, skolintis antradienio popietę, trečiadienio rytą. Svarbus jūsų veiklai gali tapti penktadienis, kai verta priimti atsakingą sprendimą, žengti svarbų žingsnį. Tai puiki proga pokalbiui su vadovybe, susitikti su žmogumi, galinčiu paveikti jūsų karjerą.

Savaitgalis pasyvus. Tai introvertiškas metas ir jį verta praleisti savo namuose mėgaujantis artimųjų draugija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.