Palmira: tai šventiškas pilnaties metas

Antradienis kiek dvilypis – tai šventiškas pilnaties metas, kai reikia atsipalaiduoti, leistis nešamiems įkvėpimo, tačiau ir nėra tinkamas pramogavimui, šventiniams susibūrimams. Verta gilintis į neaiškius, nesuprantamus dalykus veikloje ar asmeniniuose santykiuose. Gerai jausite pirmines priežastis, pastebėsite, ką galima pagerinti, kur slepiasi neišnaudoti rezervai. Galima imtis ir kažko sudėtingo (jei tik kils noras, mat šiandien savęs prievartauti nereikėtų), ieškokite būdų, kaip įveikti įsisenėjusius sunkumus. Beje, gali atsiskleisti paslaptys, susijusios su turtais, palikimais – ir žemiškais, ir dangiškais.

Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 17, 2022, 5:30 AM

Patartina daugiau į žemę žiūrėti, palanku ją dirbti. Geras laikas tvoras tverti, pamatus kasti, medžius sodinti. Tinka rinkti vardą, pavadinimą. Patartina nešioti akmenis talismanus, palanku juos pirkti.

Diena palanki romantiškiems pasimatymams bei pažintims.

Na, o reikšmingiausias metas, kai verta tvarkyti svarbius piniginius, turto reikalus – nuo 14 val. 14 min. Šis laikas žada ir laimingas romantiškas pažintis, taip pat bus tinkamas ir spręsti meilės santykių problemas

Derėtų prisiminti mirusiuosius. Palanku kapus tvarkyti.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški, jei naktis buvo giedra. Sapnai pildysis per savaitę. Gerai buvo regėti žvaigždes, dangų, vaivorykštę – jūsų laukia sėkmė. Atverti duris, įeiti į naujus namus – prasidės naujas jūsų gyvenimo etapas. Jei išvysite savo vaikystės namus – skolos sugrąžinimas. Būti nuogam – išsivalymas nuo ligų, nuodėmių. Blogai kristi – nesėkmė, plaukti, maudytis – apkalbos, pasmerkimas. Matyti drabužius, matuotis juos – kažkas jumis naudojasi, mėgina užkrauti svetimas problemas. Stovėti ant aukšto kalno – laukia geras persilaužimas gyvenime.

Blogas ženklas: jei vėjas langą sudaužytų – sunkios permainos, jei batas suplyštų, kulniukas nulūžtų – apsaugos praradimas, jei ant jūsų užbyrėtų tinkas, žemė, dulkės, plunksnos ir pan. – laukia sunkūs išbandymai, jei virš galvos, o ypač ant palangės, paukštis suklyktų, taip pati namuose veidrodį sudaužyti – artimo žmogaus mirtis, jei bėgtų kraujas iš nosies, dantenų – nužiūrėjimo požymis, jei bėgtų rudas vanduo ar apskritai jį atjungtų – gresia nuostoliai, skausmas, jei šukos sulūžtų – jėgų praradimas, smarkiai apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei keliskart vardu gatvėje pašauktų – esate saugomi aukštesnių jėgų, rasti monetų – sėkmė, skalsa namuose.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį patartina nešioti auksaspalvius, gelsvus drabužius, vengtina žalia, ruda, juoda, tamsiai mėlyna.

Avinas (03 21–04 20). Antradienis daug kuo sėkmingas, tiesa, jei neskubėsite. Nors dabar jau esate Zodiako lyderiai, savotiškų iliuzijų laikas vis dar tęsiasi, galite nepastebėti apgaulės ar pavojaus. Saugiau, jei svarbesnius reikalus tvarkysite po 14 val. Šis laikas bus itin svarbus moterims. Galima lemtinga romantiška pažintis.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį nerizikuokite turimais pasiekimais, karjera. Reikalinga ištvermė. Ant nieko nepykite, nieko nekaltinkite – tai ne išeitis, o tuščias dvasinių jėgų eikvojimas. Svarbių reikalų tvarkymą verta atidėti antrai dienos pusei po 14 val.

Dvyniai (05 21–06 21). Klysta visi, negalvokite, kad jūs išimtis. Tad nebūkite kategoriški, nieko neteiskite. O taip pat venkite įsipareigoti ilgam. Palankusis metas po pietų, kai verta būti nuoširdesniems sutuoktiniui – tai meilės aistrų metas. Galimos ir perspektyvios romantiškos pažintys.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį labiau pasaugokite sveikatą bei gerus santykius su mylimu žmogumi, vaikais, o taip pat su kolegomis, šefu. Tiesa, antra dienos pusė po 14 val. bus puiki proga santykių „remontui“...

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį nepervertinkite savo galimybių, nesivelkite į avantiūras. Vis dėlto jausitės geriau už kitus, paprasčiau išsisuksite iš sudėtingos situacijos. Ypač antrą dienos pusę būkite atidesni sutuoktiniui, žmogui, kurį mylite, ir jūsų santykiuose įvyks gerų pokyčių.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį pirmą dienos pusę ne laikas apibendrinimams, gilioms išvadoms, atsakingų dalykinių sprendimų priėmimui. Ir mažiau kreipkite dėmesio į nemalonias detales – per jas susierzinsite, neišvysite visumos, nesugebėsite objektyviai įvertinti reikalo. Atsakingų darbų imkitės po 14 val.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienio rytmetį gali apimti įtarimai be pagrindo, kaip ir kilti pasitikėjimas tuo ir ten, kur reikėtų pasisaugoti. Būkite itin atidūs bei susikaupę rašydami, skaičiuodami, dirbdami su dokumentais, vairuodami automobilį. Kai kas į gera pasikeis po 14 val. – tai puikių susitikimų bei išskirtinių pasiūlymų metas.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienio pirmąją pusę gražiais pažadais, optimistiškomis perspektyvomis bus lengva jus suklaidinti finansiniuose dalykuose, tiesa, jei tai išgirsite po 14 val. – galite tokius pasiūlymus priimti. Gali megztis tarnybinis romanas.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienio pirmąją pusę likite budresni: nepasiduokite provokacijoms, venkite žmonių, reikalaujančių staigaus apsisprendimo. Būkite atsargūs važiuodami, venkite ginčų su įvairiais pareigūnais, savo vadovybe bei kolegomis. Po 14 val. viskas pasisuks jūsų naudai – būtent tuomet ir verta žengti atsakingą žingsnį (ypač moterims).

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį atsiribokite nuo to, kas jums nepatinka, ir nusiteikite geranoriškai. Netinka tvarkyti svarbius reikalus, priiminėti atsakingus sprendimus. Tiesa, po 14 val. palanki proga šeimos klausimų sprendimui, geras laikas meilės santykių puoselėjimui.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienio pirmąją pusę nekurkite konkrečių planų – juos teks dar ne kartą koreguoti: likimo kaprizai gali pakeisti jūsų ketinimus. Tiesa, po 14 val. prasidės palankus metas bendravimui – susitikite su reikalingais asmenimis, bičiuliais – dabar galite jais drąsiai pasikliauti, tinkamas metas meilės pažinčių užmezgimui.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį gali pavykti suprasti, kas sukasi jūsų šefo galvoje, kas kunkuliuoja sutuoktinio širdyje – nesuklysite. Tik ar teisingas išvadas padarysite? Po 14 val. tinka priimti sprendimus, susijusius tiek su veikla, tiek su šeima.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.