Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, gegužės 19 d.

Ketvirtadienį nusiteikite rimtam darbui, tinka imtis aktyvios veiklos. Būsite stiprūs, energingi, nestigs sumanumo, veiklumo ir, jei deramai susitelksite, atsiribosite nuo visko, kas trukdo veiklai, daug kas pavyks. Nors naujų pažinčių užmegzti netinka, tačiau verta burti vardan bendro reikalo senus draugus, bendraminčius.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 19, 2022, 12:01 AM

Tiesa, šiandien derėtų vengti neprivalomo bendravimo, patartina labiau pasisaugoti asmenų, primetinėjančių savo nuomonę, savo valią, mėginančių ką nors savo įpiršti. Venkite dalyti pažadus ir įsipareigojimus (bent jau raštu). Nepalankus metas ir naujų darbų pradžiai.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį galėjo būti susiję su neigimais praeities prisiminimais, o svarbūs tuomet, jei sapnas buvo juodai baltas ar girdėjote aiškius žodžius, konkrečius pamokymus. Gerai buvo girdėti muziką – globa, apsauga, skaityti knygą – geros permainos. Blogai knygas plėšyti, deginti. Atidaryti duris – naujos pažintys. Kur nors skubiai eiti, bėgti, važiuoti – gresia vagystės, apgaulės, pavojai.

Blogas ženklas: jei laikrodis nukristų, sudužtų – nelaimė, netektis; jei akmuo iš žiedo iškristų – galima liga, nesėkmė, nužiūrėjimo požymis; jei virš jūsų netikėtai šviesa įsižiebtų, netyčia indą, veidrodį sudaužyti – nusivylimas savo gyvenimu, nesantaika su artimaisiais.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero periodo jūsų gyvenime pabaiga; jei drabužis suplyštų, sagą pamestumėte – atsikratysite to, kas jums trukdo gyventi; jei rasite papuošalą su akmeniu, laikrodį – paimkite, tai jums skirtas amuletas.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios ryškios, šviesios šiltos spalvas, ypač purpuriniai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį reikėtų susitelkti ir sutvarkyti uždelstą reikalą. Gautų veiklos pasiūlymų neatmeskite, tačiau sutikimo šiandien duoti nereikėtų.

Jautis (04 21–05 20). Pirmiausia remkitės savimi, gilinkitės į savo patirtį. Jūs patys kuo puikiausia suprasite, kaip geriausia pasielgti. Pasitikėkite savo jėgomis ir būkite tikri: padės jūsų populiarumas, autoritetas. Pagalbos taip pat sulauksite, tik kreipkitės jos į senus draugus, į tuos, kuriuos gerai pažįstate bei pasitikite.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį atidėkite rūpesčius, susijusius su skolininkais, su alimentais, paveldėjimu – šiems reikalams netikęs metas. Beje, ne laikas ir pavyduliauti, priekaištauti mylimam asmeniui. Ugdykite kantrybę – šią savaitę vargu ar ką pavyks paskubinti.

Vėžys (06 22–07 22). Daugiau ilsėkitės, stiprinkite sveikatą. Nesigriebkite sunkių darbų ir nesistenkite už visus viską atlikti (šiandien geriau atsakyti tik už save). Svetimos pagalbos irgi neskubėkite priimti (nebent iš savų).

Liūtas (07 23–08 22). Šiandien tinkama proga neįdomiems, bet privalomiems darbams nudirbti – negailėkite jėgų. Verta tikrinti bei stiprinti sveikatą. Tiesa, ji bus dar geresnė, jei mokėsite nekreipti dėmesio į artimųjų trūkumus bei problemas darbe.

Mergelė (08 23–09 22). Daug kuo sėkminga diena, tad puikiai susitvarkysite su kilusiomis problemomis. Verta užsiimti vaikų reikalais. Pamąstykite, kuo galite pasitarnauti mylimam asmeniui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Stenkitės dažniau nusileisti, ypač artimiesiems, o svarbesnius reikalus atidėkite. Verčiau šiandien tiesiog pasiilsėkite, apsilankykite pas savo gydytoją. Būkite atidesni tėvų poreikiams.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienis – jūsų jėgos metas! Netikėtos dovanos, draugų dėmesys, – kad ir kur atsidusite, būsite populiarūs. Tik venkite nepagalvoję žadėti, neskubėkite įsipareigoti. Dalykinius, finansinius reikalus tvarkykite neskubėdami.

Šaulys (11 23–12 21). Šiandien pajusite, kad viską galite, kad viskas dar prieš akis. Tiesa, nesistenkite ko nors paskubinti. Ne laikas prašyti paramos. Patys irgi mažiau žadėkite. Susitelkite tik ties artimų žmonių interesais bei poreikiais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Stenkitės labiau remtis į save – būkite tikri, šiandien jūs pajėgūs kalnus nuversti. Tai sėkmingas laikas ryžtingam nebaigtų reikalų tvarkymui. Rizikuoti galima, jei deramai tam pasirengsite.

Vandenis (01 20–02 18). Nieko neskubinkite – reikalai kol kas strigs. Darykite tik tai, kas savaime pavyksta, kam buvo anksčiau pasiruošta. Nesukite galvos dėl esamų keblumų – reikia kiek palaukti.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienis žada permainas. Tai – įvykių korekcijos metas. Jei jums reikia kažką pakeisti – susitelkite, kreipkitės pagalbos į bičiulius. Būkite tikri – jums pavyks.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?